здр на всички отново благодаря за прекрасните снимки които пущате у форума искам само да попитам истина ли е че е имало някакъж голф3 400коня и ако да ако може малко инфо мерси предварително и
добро утро на всички golfer като е била толкова сладка защо не остави и малко и за нас позакаснелите и огладне ли аре чао засега и лека и доходна и само
този голф се разпродаде на части още в събота вечер частите бяха много ценни и нямаше шанс да остане каквото и да било.
разграбихме го като "топъл хляб". добре, че не се стигна до сбивания.
Аз искам най - сърдечно да благодаря на всички, които се притекоха и ми оказаха помощ и подкрепа .
Благодаря Ви много момчета ! Без вас бях загубен .
чакам ви сега лятото да беснеем заедно на морето
От името на скромната плевенска групичка искам да благодаря на всички за страхотното изкарване - ГОЛЕМИ СТЕ А пък Plovdiv TEAM - е нЕма други такива ХОРА
В другата тема има хора които са недоволни от организацията и събора. Аз няма да коментирам само искам да ви кажа направил съм към 200 снимки и сега като ги гледам осъзнавам че съм успял да хвана около 40% от истинските моменти на това събиране.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=41565 Това е албума с моите снимки.
евала за хубавото изкарване и организация....
мога само да завиждам, че не бях там.....ама трябваше да съм на Варна, не че изкарах лошо там, ама....
и за да има и малко критика, ето я мойта защо никой не е снимал сфетофара светещ и защо по дяволите няма никой в басейна