Ръчка за повдигане на седалки.
- Fripon_X
- Автомобил:
- Двигател:
Ръчка за повдигане на седалки.
Колеги как аджеба се маха тази ръчка? Въртех я суках я дърпах я и неще да се махне. Пробвах с отвертка да натисна нещо от вътре обаче нестава. Седалката е плитко рекаро с падащ гръб.
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ръчка за повдигане на седалки.
Fripon_X написа:Седалката е плитко рекаро с падащ гръб.
За седалка от двуврат автомобил ли говориш ? Обоснови модел на колата за да е по-лесно . Самата дръжка ли искаш да махнеш ? Свали седалката и я обърни за да видиш от долу механизмът , след това ще разбереш как да я махнеш ...
- Fripon_X
- Автомобил:
- Двигател:
Deo88 написа:Fripon_X написа:Седалката е плитко рекаро с падащ гръб.
За седалка от двуврат автомобил ли говориш ? Обоснови модел на колата за да е по-лесно . Самата дръжка ли искаш да махнеш ? Свали седалката и я обърни за да видиш от долу механизмът , след това ще разбереш как да я махнеш ...
Прав си колега не съм се обоснова добре. Значи на двувратите кенефи нали има ръчка за падане на облегалката. Е те тая ръчка искам да я махна че ми трябва. А иначе за долната ми е пределно ясно как стават нещата.
DE4O написа:Дърпане му е майката!
Е вервай ми сами с кози крак не съм пробал.
- mirkata 4020
- Автомобил: vw mk3
- Двигател: 1996
дърпаш..
,може да си измислиш и нещо като рамо което да подпъхнеш отдолу.
,може да си измислиш и нещо като рамо което да подпъхнеш отдолу.-
ktr71
- Автомобил:
- Двигател:
Дърпане му е майката!
именно
- sensho1980
- Автомобил:
- Двигател:
пробваи с някои поялник с по дълга човка да загрееш самия метал дето влиза тая пласмасова ръчка внимаваи да не стопиш нещо дето ще ти трябва
- Fripon_X
- Автомобил:
- Двигател:
sensho1980 написа:пробваи с някои поялник с по дълга човка да загрееш самия метал дето влиза тая пласмасова ръчка внимаваи да не стопиш нещо дето ще ти трябва
С поялник мани мани както съм на моменти вързан у ръцете ще еба мйката на седалката.
-
Jivko7777
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте на всички! Реших да не отварям нова тема и да питам тук!
Та става въпрос за Голф 2 двуврат, та ръчките за повдигане на облегалките за да седне човек отзад, че счупиха или ако са с жило явно се е скъсало! Та въпросът ми е как да ги оправя, какъв е механизма и т.н. Всяка информация ще ми е полезна!
Благодаря предварително!
Та става въпрос за Голф 2 двуврат, та ръчките за повдигане на облегалките за да седне човек отзад, че счупиха или ако са с жило явно се е скъсало! Та въпросът ми е как да ги оправя, какъв е механизма и т.н. Всяка информация ще ми е полезна!
Благодаря предварително!
- moreg
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: KR
- Контакти:
Jivko7777 написа:Здравейте на всички! Реших да не отварям нова тема и да питам тук!
Благодаря предварително!
Мъчна е работа, правил съм го и ще видиш зор с намирането на ново жило! Значи първото, което е сигурно ти се е скъсало едно от двете жила, по вероятно дългото! Значи за да го оправиш трябва да смениш жилото ама за тая цел трябва да отвориш гърба на облегалката само, има там отдолу на самата облегалка едни железни като шипове 4 мисля бяха те трябва да се отворят и да се отвори внимателно без да скъсаш облегалката отзад и да се извади плата нагоре!
Общо взето тръгнеш ли да правиш така една седалка тя е за буклука, не се отчайвай ама при мене беше така!
Относно колегата който иска да извади палчето, колега дърпай яко! има вътре една ламаринка, която е като контра и тя я държи да не излиза, като излезе това палче може да се счупи ламаринката, ама не се ядосвай, не е кой знае какво
- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
ще питам и аз тук да не отварям нова тема.Седалката ми е плитко рекаро,като това на снимката.От лявата страна долу ниско на шофьорската седалка има ръчка която служи за преместване на седалката във височина (за повдигане на седалката).Та при мен при дърпане на ръчката седалката не се повдига.Някои ако може да даде съвет къде да търся проблема? Свалях седалката и видях,че от долу има някакъв зъбен механизъм но видим проблем не забелязах 
- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
За тази ръчка става въпрос
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”