много полезна информация по точка 2dobrinb написа:.

Pichagа написа:dobrinb написа:landwarrior написа:много полезна информация по точка 2dobrinb написа:.
Ако някой съфорумец има такива проблеми, да се обади за да видим с какво можем да помогнем.
айде не остана още 6 месеца
сори за спама, не се сдържах![]()
блаженни са вярващите брато -след 6 месеца като махнат акцизите и вкарат друг данък който да компенсира загубите за бюджета пак ще говорим -да не мислиш че държавата ще ти пусне аванта ? знаеш ли за колко милиарда лв. става въпрос .Единствено ще се нормализират цените за новите коли за останалите пак ще са си толкова иначе ще изкупим на западняците трошките ..Pichagа написа:dobrinb написа:landwarrior написа:много полезна информация по точка 2dobrinb написа:.
Ако някой съфорумец има такива проблеми, да се обади за да видим с какво можем да помогнем.
айде не остана още 6 месеца
сори за спама, не се сдържах![]()
аз и без това съм против да вилзаме щото каде сме тръгнали със цървулите У европата( със 160лв мин заплата е просто смешно да си мислим че сме готови да се наредим дори до Чехия където средната заплата е 800евро ,за Германия не ми се говори даже пък за престъпността ,корупцията и т.н няма да споменавам че сме трагедияbuFka написа:ако ни приемат митото ще падне, ама наистина ще намерят за какво да сложат допълнителна такса, така че да не са на загубаобаче адски ме съмнява, че ще влезнеме в ЕС още сега...така че още 18 месеца си имаме да чакаме
Pichagа написа:...от друга страна такива защити не би трлябвало да има, щото Б-я няма собствено производство на коли....
брато жиивеем във България знаеш много добре че тук най важното е да се смъкне кожата на хората колкото се може повече -то не беха винетки ,данък МПС и т.н нали уж винетките щяха да заместват пътния данък и да го няма а то кво стана няма пътен данък има винетки НО има и данък МПС който при кола 150коня е 180лвPichagа написа:а иначе вариант винаги има-такса при внос, например еко, за коли по-стари от 3 месеца![]()
примерно, ама от друга страна такива защити не би трлябвало да има, щото Б-я няма собствено производство на коли....
landwarrior написа:...който при кола 150коня е 180лв+50винеткка +90лв ГО -станаха 320лв при минимална работна заплата 160лв
![]()
Pichagа написа:уорирър, дай по-ведров Англия ГО за кола 100 к.с. е 450 лири...
никой не е обещавал европейски доходи, саво европейски цени...
п.с. аз затова карам 45 кобили
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: AFN98, Google [Bot] и 66 госта