Седи сякаш гумите стъпват на външния ръб и е някак вирната. Пружините ги гледам, че са черни и са маркирани с по 3 бели ивици предните /задните не/. Някой ми спомена, че можело да са от дизел - тва е безумие, кой ще сложи на гти пружини от дизел.
Не съм правил реглаж на предницата след смяната на амортисьорите. Трябва ли?

След смяна на амортисьори предницата седи леко затворена...
- astragt
- Автомобил: b8 alltrack
- Двигател:
ужас
Оказа се , че са ми объркали амортисьорите и са ми сложили от обикновен голф, а не от гти. Колеги, каква е разликата между обикновенните и тези на гти.
май са по-високи тези, защото предницата сега ми седи високо и грозно вирната. Задните като височина май нямат разлика поне в каталога така ми се видя като ги проверявахме. Каква е тогава разликата? Предните ги връщам със сигурност, задните да ги оставям ли или да си ги сменям и тях?
май са по-високи тези, защото предницата сега ми седи високо и грозно вирната. Задните като височина май нямат разлика поне в каталога така ми се видя като ги проверявахме. Каква е тогава разликата? Предните ги връщам със сигурност, задните да ги оставям ли или да си ги сменям и тях?
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
astragt написа:Tishku написа:Ми за ГТи все ми се струва че задните трябв да са доста твърди за да е стабилна задницата....
ми те тези са газови и са тврдички горе-долу, но височината незнам как им идва. но определено са си различни като номера в каталога и предните и задните на гти от тези които са ми заболи.
Отишваш да ти дадат това, за което си е направено Голфето. А пък за задния мост - ами и там по - някога трябва реглаж, ама това е при други обстоятелства

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”