"Тhe Silver Dream"
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
Re: "Тhe Silver Dream"
Честито ама като нямаш пари да му сипеш до горе защо не си караш двойката на газ
или викаш всички Българи го правят защо не и аз 

Хах, ами щото двойката гори горе доло колкото акорда, а вървенето няма нищо общо, а и друго да си имаш разни благинки, климатици, круис контрол, абс, ел.
- Caleb_meat
- Автомобил:
- Двигател:
От кога пък стана некадърен та да ти трябва круиз контрол... ??? Колкото повече "благинки" толко повече ти отслабват реакцийте на шофьор според мене
А немога да се сдържа да попитам как ми сравняваш чудото на немското автомобилостроене (Голф2) със тоя японски туч по вървене ??? Като си искал яка возия и по пъргава кола защо не си взе Ибиза ТДИ Цупра ??? Това са само питания и майтапи лично за мен Хондата е автомобил чийто пари се хвърлят на вятъра особено ако човек не е от най-заможните. Успех и безаварийна 
- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
Caleb_meat написа:От кога пък стана некадърен та да ти трябва круиз контрол... ??? Колкото повече "благинки" толко повече ти отслабват реакцийте на шофьор според менеА немога да се сдържа да попитам как ми сравняваш чудото на немското автомобилостроене (Голф2) със тоя японски туч по вървене ??? Като си искал яка возия и по пъргава кола защо не си взе Ибиза ТДИ Цупра ??? Това са само питания и майтапи лично за мен Хондата е автомобил чийто пари се хвърлят на вятъра особено ако човек не е от най-заможните. Успех и безаварийна
Ти каза ли нещо???
Частите не са по-скъпи, може да са били преди 10 години, но сега не е така. Всяка кола иска подръжка, а аз не искам всяка кола, исках хонда и я получих, нищо лошо не съм казал за голф 2-ката, не е лоша кола. А круиз контрола не виждам как може да ти пречи на рефлексите на шофьор, то ако това ти пречи къв шофьор си. С круиза просто си махаш кръка от педала на газта и кракът ти може да почине, и разхода значително се променя. И с докосването на всеки един от педалите круйза се изключва и даваш гас и излиташ

- tomii
- Автомобил: WV Passat B5 1.9
- Двигател: AFN
Колега, мислиш ли да стягаш и Хондата както Голфа?
А и пусни 1 снимка да видим как изглежда новата придобивка
А и пусни 1 снимка да видим как изглежда новата придобивка
Не, за сега нямам планове да правя нещо по нея, ще си я карам така както е, само сега тря сменя ремъци и масла. А снимки още нямам.