В една тема един колега пише,че положението е такова:
Един друг колега обаче казва друго:
Целта ми е да разбера къде точно истината. Защото от половин литър повече масло може да има сериозни последствия по някога.[/code]
tu6ana написа:Итересно ми е това,че по принцип немеца обича да изпипва детайлите до най-малката подробност а пък не е сложил две прости срички на сондата.
Това може на доста хора да изиграе лош номер. (имам предвид на хора които не са много напред в материата
![]()
)
Lizard написа:tu6ana написа:Итересно ми е това,че по принцип немеца обича да изпипва детайлите до най-малката подробност а пък не е сложил две прости срички на сондата.
Това може на доста хора да изиграе лош номер. (имам предвид на хора които не са много напред в материата
![]()
)
ами колега то винаги ще има хора с други очаквания, като тебе. Но според мен тази кривина е максималко ясна.... А пък
хората назапад И СПЕЦИАЛНО италянците (от където са и повечето поло-та в България)
със сигорност въобще и не я знаят тази щека за какво е
![]()
Те си знаят като изпише Ино 1 или Ино 2 или чек ойл и ходи в сервиза. Като светне лампата и ходи в сервиза.... Де ще се занимава той да знае къде какво масло и как се сипва....
siso92 написа:Мин и мах не е до кривата,а релевче/грапавина/ между двете.
veselin111 написа:здравейте!на мен след като ми сменяха маслото заедно със ангренажния ремък и другите консумативи ми бяха сипали 4 литра и беше около 3-4милиметра над горната крива на щеката. казах на майстора че тва масло му е много, а той взе да ме убеждава чче малко масло повече не е било проблем и т.н, в крайна сметка го убедих да ми източи масло. Майстора каза 4е тва е в повече около 300-400ml. Казах му да ми изпусне 700-800ml и аз като си го прегледам на студена кола ще си долея колкото трябва-източихме около 750ml, тогава на момента като го видяхме на щеката нивото беше на горната част на щрихованата част на щеката, но двигателят беше малко топъл, сега като си оставя колата вечер на сутринта нивото на маслото ми е разляно на самата щека и не мога да преценя точно докъде ми е(вадя щеката забърсвам я хубаво). в крайна сметка след като доста се порових във форуми книжки и т. н. на всякъде намерих че маслото трябва да е точно 3л. Ще съм благодарен ако някой ми каже защо маслото на щеката ми е разляно, защото така немога да разбера докъде ми е точно нивото, Само да отбележа че маслото е ново и е чисто-нивото на натифриза си е еднои и също(не се променя, т.е. не ми влиза вода от там)
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта