Колегите, които зареждат от този обект да го правят с повишено внимание, защото вчера на мен и на още един приятел се случи еднотипна случка: с гориво малко над минимума отивам до върпосната бензиностанция да заредя. Както винаги си заредих сам. След като взех пистолета за дизелово гориво и изчаках да се нулира колонката насочих погледа си към гърлото на резервоара, за да мушна пистолета. Буквално 1-2 секунди след като започнах да наливам се обърнах отново към колонката и там броячът вече бе на над 5 лв.

Много от вас няма да видят нищо странно, но искам да подчертая, че от момента на натискане на палчето до завъртанто ми към колонката бяха минали не повече от 1-2 секунди
Бях уморен и не му обърнах голямо внимание. Но, след като днес споделих това с мой приятел и той сподели абсолютно същото, смятам че не е случайност или мое недоглеждане!
Още повече, че познавайки колата си и начина, по който нивомера отчита горивото - определено количеството, което сипах по брояч се различава от това, което е в резервоара! Много рядко сипвам другаде, освен Ромпетрол-а между Обеля и Надежда или Лукойл-а на Западен парк и в бъдеще смятам да избягвам гореспоменатата бензиностанция.
Нека тези от вас, които зареждат там бъдат крайно мнителни при зареждане и да наблюдават брояча за отчитаното гориво/пари в началото!