за късмета които съм извадил с моето поло
-
- Автомобил:
- Двигател:
за късмета които съм извадил с моето поло
приятели и съмишленици,които сте във форума... наи после и аз да имам с какво да се похваля...преди месец си купих поло 9.10.96г....1.4 - 55 к.с...ABS...КЛИМАТИК-РАБОТЕЩ ПЕРФЕКТНО...ХИДРАВЛИКА...АЕРБЕГОВЕ - 2...и т.н ,знаете как е....никои не вярваше,че тази кола е на 77078км когато я купих...съотвтно смених онова,което си е стандартно за периодична смяна...и реших да направя една диагностика на двигателя...БОШ сервиз Дупница...много точни специалисти и хора...и какво се оказа,понеже аз си имах някои съмнения...всичко ок...НЯМА СЪМНЕНИЯ В ТОВА ОТНОСНО КМ...само бензиновия филтър не беше сменян откакто тази кола е кола,въпреки че не съм имал проблем ...гумите по индикация са от 2002г...ако някои сега ги види няма да повярва,че това са гуми на 8г,което е само едно от доказателствата ,че точно тази кола е на тези км...но и факта как тази кола се държи на пътя и как вози...просто перфектна,перфектна шумоизолация..хубав саунд...като я пусна по инерция просто неудържима...дано никои не ми завиди...не знам как да кача снимки,но тя и отвътре и отвън просто не отговаря на годините си...не е подмладявана,както някои веднага предписаха...и на какви ли не още "специалистки" мнения се наслушах,но пред фактите и боговете мълчат...така че все още има такива случаи..това че има измамени не означава че за всички е така...пожелавам на всички дълго и безавариино каране на полото ви...мисля че които е направил този избор не е сбъркал...е и коя кола не се поврежда, па била тя и по маркова,по мощна и т.н...хаиде успех и много късмет на всички:)
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: за късмета които съм извадил с моето поло
Честито.
Аз доколкото съм чувал само на някой Алфи не може да се връща километража. На другите може без проблем и даже няма как да се познае на компютърната диагностика. Според мен по важно е как е стопанисвана и как ще се стопанисва
ако е добре стопанисвана ще е дълголетна 
Аз доколкото съм чувал само на някой Алфи не може да се връща километража. На другите може без проблем и даже няма как да се познае на компютърната диагностика. Според мен по важно е как е стопанисвана и как ще се стопанисва

А честита придобивка.Колега за колите от дупница се знае какви са .Гледа ли капака на клапаните за нагар.Километраж се превърта за 30 секунди с джаджа която стува 70 лв .Макферсоните оригинални ли са имат едно като хартиена лепенка бяло с бар код на тях.Накраиниците и шарнирите трябва да са с щампа фолксваген.Пусни снимки на колата да я видим де.
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF

и само тунджа да наливаш!
Честито колега !
Ако качиш и някоя снимка няма да ти се сърдим 

- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
честито колега ,пожелавам ти само приятни емоции с колата.
Лично аз вярвам ,че е вьзможно това да са реалните километри.
Рядко се случва ама има и такива колици.
Карай и се кефи максимално.
Лично аз вярвам ,че е вьзможно това да са реалните километри.
Рядко се случва ама има и такива колици.
Карай и се кефи максимално.
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
brandx написа:приятели и съмишленици,които сте във форума... наи после и аз да имам с какво да се похваля...преди месец си купих поло 9.10.96г....1.4 - 55 к.с...ABS...КЛИМАТИК-РАБОТЕЩ ПЕРФЕКТНО...ХИДРАВЛИКА...АЕРБЕГОВЕ - 2...и т.н ,знаете как е....никои не вярваше,че тази кола е на 77078км когато я купих...съотвтно смених онова,което си е стандартно за периодична смяна...и реших да направя една диагностика на двигателя...БОШ сервиз Дупница...много точни специалисти и хора...и какво се оказа,понеже аз си имах някои съмнения...всичко ок...НЯМА СЪМНЕНИЯ В ТОВА ОТНОСНО КМ...само бензиновия филтър не беше сменян откакто тази кола е кола,въпреки че не съм имал проблем ...гумите по индикация са от 2002г...ако някои сега ги види няма да повярва,че това са гуми на 8г,което е само едно от доказателствата ,че точно тази кола е на тези км...но и факта как тази кола се държи на пътя и как вози...просто перфектна,перфектна шумоизолация..хубав саунд...като я пусна по инерция просто неудържима...дано никои не ми завиди...не знам как да кача снимки,но тя и отвътре и отвън просто не отговаря на годините си...не е подмладявана,както някои веднага предписаха...и на какви ли не още "специалистки" мнения се наслушах,но пред фактите и боговете мълчат...така че все още има такива случаи..това че има измамени не означава че за всички е така...пожелавам на всички дълго и безавариино каране на полото ви...мисля че които е направил този избор не е сбъркал...е и коя кола не се поврежда, па била тя и по маркова,по мощна и т.н...хаиде успех и много късмет на всички:)
блажени са вярващите,,,,,,

- bat_ivo
- Автомобил: Polo
- Двигател: AFH 1996
колега със здраве да си го таркаляш половер4ето 

-
- Автомобил:
- Двигател:
ако си дал над 5000лв има някакъв шанс да е на тези километри, ако си дал около 3000лв 100% е била ударена.Никои навънка няма да си даде количката за без пари...........
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001

- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Надявай се късмета да не те напуска 

- slayerchooo
- Автомобил:
- Двигател:
- Gecatawe
- Автомобил:
- Двигател:
А я сподели имаш ли надпис TOTAL там кадето ти отчита километрите 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много тъжна държава сме.
Много жалки и дребни душици има тук.
Радвам се за колегата с новата кола.
Вярвам че са истински КМ, а зависниците да се пукнат от яд.
Много жалки и дребни душици има тук.
Радвам се за колегата с новата кола.
Вярвам че са истински КМ, а зависниците да се пукнат от яд.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”