ganjs написа:Но това не чете ДВД, ако не се лъжа ?
Има версии, които са със ДВД и такива със ЦД - това мисля, че е ДВД варианта.
Uncle Jack написа:Как се сваля от този саит защото и аз си търся cd navigation за Vw Touareg 2005год.
От списъка с адреси на файловете могат да се отварят един по един и да се свалят (copy/paste в полето за адрес на браузъра). И двата сайта искат регистрация, ако на човек му се харчат малко пари може да срещу няколко евро да си направи платен account и да си ги свали доста по-бързо - иначе и с безплатния става, но има ограничение на скоростта и се сваля по максимум един файл на 30 минути.
Вече мога да кажа че диска работи перфектно, но е само за Западна Европа, включва и Гърция. Firmware може би не е необходимо да се ъпгрейдва (при мен тръгна и без него).
1. Записах си на едно CD-R
Unlock DVD MFD2.iso2. Записах на двуслоен DVD-R DL Princo
Volkswagen_DVD_Navigation_V7_EUROPE.iso3. Пуснах Unlock CD-to, което след около 1-2 мин. инициализация за момент примигна с два скрол бара за обновяване на софтуера на навигацията. Това действие се повтаря до безкрай - аз го изчаках да мигне 2 пъти, за да съм сигурен, че е било успешно и извадих диска.
4. Пуснах DVD-то, което също след инициализацията извърши обновяване на софтуера - този път малко по-дълго може би 5-6 минути. След като приключи минаха още 1-2 минути за инициализация на навигацията (като след току-що сложен диск) и всичко проработи вече с новия диск с новите карти.
Стария диск продължи да си работи, само че при първо слагане пак обновява софтуера. Надявам се да съм достатъчно ясен и да успеете да се справите.