Помощ, нападнаха ме хлебарки...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Помощ, нападнаха ме хлебарки...
Колеги по въпроса за хлебарките ще Ви предложа един способ лично изпробван от мене преди няколко месеца.Малко е скъпичък но затова е без грешка 100 процента. Казва се FRONTLINE SPRAY. Това е препарат за пръскане против бълхи и кърлежи на домашни любимци.Опаковката а от 100мл. и стига предполагам за доживотна употреба.Пръска се във всяко помещение като се натиска бутона по веднъж в ъглите.Аз го ползвах преди 4 месеца и забравих как изглеждат проклетите гадини а и кучето ми се отърва тотално от бълхите които го тормозеха денонощно.Опаковката струва около 37 лв.-зависи от къде я купувате.
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
Значи спасението е да не оставяш храна, трохи където хлебарката може да набара, да си изхвърляш кошчето
И има едни черни кубчета 1/1см вътре с някакво бяло цилиндърче. Взимаш 2 кутии и ги поставяш във всеки ъгъл изобщо където се сетиш...
Ние в нас така се спасихме от тия гадове

Ние в нас така се спасихме от тия гадове

- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
с къщичките на Райд - ударих греда, ще изчакам още няколко дена и ще почна да ги моря с нещо друго
Почнаха да си живеят в къщичката тия гадове

Паста GLOBO - това е спасението + колективно пръскане от специализирана фирма на мазета и общи части
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
довечера ще им измия зъбките с пастичката
мерси за съвета
мерси за съвета
- pronobis
- Автомобил:
- Двигател:
Пастата по-скоро е GLOBOL... и върши работа. Ама не за зъбките им. 

pronobis написа:Пастата по-скоро е GLOBOL... и върши работа. Ама не за зъбките им.

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Тая година е по добре , ползвам хранилките на райд и не отварям прозорците
...
сега като бях на терасата има 3 които тръгнаха да влизат ...
явно са от фасадата.

...
сега като бях на терасата има 3 които тръгнаха да влизат ...
явно са от фасадата.

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Bobi_S13 написа:с къщичките на Райд - ударих греда, ще изчакам още няколко дена и ще почна да ги моря с нещо другоПочнаха да си живеят в къщичката тия гадове
Е па нали затова е къщика бе да се живее в нея

Zoran написа:Купуваш - РЕГЕНТ - отрова за некакви бръмбари по картофите. Вариш яйце, зимаш жълтъка и го смесваш с отровата - тя е 1-2гр. мисля беше. След това разхвърляш малки топчета, където никой не може да ги стигне, защото е много силно отровна.
Аз се отървах от мръсните гадини с това. Преди това имаше всякакви препарати, пасти, тебешири, Райд и кво ли не, но това им видя сметката. Вече 2 години ги няма гадините
Аз пък го разтворих във вода и наръсих навсякъде,вече една година и не се е появила и една хлебарка,въпреки че под нас има хранителен магазин.Този Регент е единственото нещо с толкова дълготраен ефект,казвам го от опит с какви ли не препарати съм пробвал и ефекта беше нулев.Наскоро обаче го търсих и ми казаха,че е спрян от продажба,ако обаче някой знае къде се продава и може да съдейства бих искал да си купя отново!
- lud_dj
- Автомобил:
- Двигател:
КОе е най-ефикасното спасение от хлебарките ? Само че имам малък проблем малоумното ни куче да неотровим
щото яде и ближе всичко ............. 

- emdless4
- Автомобил:
- Двигател:
lud_dj написа:КОе е най-ефикасното спасение от хлебарките ? Само че имам малък проблем малоумното ни куче да неотровимщото яде и ближе всичко .............
пръскане от специализирана фирма по ДДД

особено щом има и животни по-добре да не се експериментира с други отрови, тия дето идват в нас пръскат с BASF препарати, които са само против рибки от домашните любимци.
най-добре е да се обработва редовно целия блок, обсъдете го със съседите, пък ако не са навити си плати сам за мазето, не взимат много в крайна сметка.
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Истината е "Регент 800" , но вече е спрян от производство, защото е токсичен...
Аз лично с този препарат изпрепах хлебарките, от близо 1.5год нямам хлебарки, а бл. е на близо 35год
Също много добро и много ефикасно предложение от моя страна е "Айкън 10КС"
http://www.sanista.biz/?pt=4&hs=31&prid=101
Този препарат се предлага във фирма "Сортови семена" АД на Сточна гара, цената му е 4.80лв
Шишенцето е за 4литра вода и настина действа
Аз лично с този препарат изпрепах хлебарките, от близо 1.5год нямам хлебарки, а бл. е на близо 35год

Този препарат се предлага във фирма "Сортови семена" АД на Сточна гара, цената му е 4.80лв

petko5 написа:Истината е "Регент 800" , но вече е спрян от производство, защото е токсичен...
Аз лично с този препарат изпрепах хлебарките, от близо 1.5год нямам хлебарки, а бл. е на близо 35год![]()

- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
Регент и в момента знам една агроаптека където се продава. Даже един приятел който живее в Пловдив ми поръча да му купя щото обиколил цял Пловдив и неможал да намери. Някой ако иска мога да му пратя.
Последна промяна от barezifranko на Чет 08 юли 2010 7:53, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”