Здравейте,
Покрай една пътна история (тук) бях сложил снимки на новите ми фарове.
снимки:
http://www.yakosport.com/accident/DSC00048.JPG
http://www.yakosport.com/accident/DSC00047.JPG
Пиша за тях, защото в гореспоменатата тема имаше въпроси за фаровете.
Там не успях да пиша, темата беше заключена.
Фаровете ги купих от http://www.gtv-tuning.com/?pg=optical_tuning&cat=headlight
На този сайт ги има показани с цена 150лв.
По едно време някой във форума беше писал, че ги предлага. Аз се обадих - човекът беше много отзивчив. Свали цената на 130. 8 лева доставка.
Впечатления:
Стълклени са (истинско стъкло). Човекът каза, че по-скъпите (с т.нар. angel eyes) не са със стъкло, а с някаква сплав.
Той (човекът) даде и гаранция, че ако рефлекторите се стопят, ще има подмяна. Склонен съм да му вярвам.
Фаровете изглеждат супер евтина изработка. Нямат регулировка. Буксите изглеждат евтини.
На мен ми ги сложи бояджията, който ми прави колата (той не е много добър с кабелите). Сега яко светят нагоре. Надявам се да успея да ги регулирам.
В тая връзка къде регулират добре? Някое проверено място?
Сложих крушки хелла. Светят адски силно, но нагоре. Надявам се да има начин да ги наведа надолу.
Обаче имат много освежаващ вид на колата. Ако се регулират правилно ще са доста добра покупка. (Мое скромно мнение).
Това е. Надявам се да съм бил полезен.
добавих 'тъжна' в заглавието mod edit: golfer
Моята тъжна история за готините фарове.
- Memo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, вземи мерки за предните мигачи че скоро ще останеш без тях, както се случи при мен..много неприятно, като ги няма блендите и само с натискането на една пластинка мигчаът пада. Днес си сложих нови мигачи и с двама съседи сложихме по 2 видии в бронята на мигач, мислч че добре се получи, ако искаш ще ги снимам 

- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
Ааа имам опит с такива фарове, само да споделя, единия се стопи след като свети 40 мин. на място а другия не посмях да го натоваря толко , че слънцето светеше силно. Изработката на дези недоносени копия се е случила в Турция. Според мен не струват повече от 60 лв. въпреки че и аз платих 150... свалих ги защото ме издразниха свирепо след като се стопиха рефлекторите и на 2 та фара 

- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
55 лв. е бройката НОВИ на автопазара в Димитровград.
AYFAR - Турция
http://www.ayfar.com/eng/urunler.php?id=13

AYFAR - Турция
http://www.ayfar.com/eng/urunler.php?id=13
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- raz0r
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Memo написа:Колега, вземи мерки за предните мигачи че скоро ще останеш без тях, както се случи при мен..много неприятно, като ги няма блендите и само с натискането на една пластинка мигчаът пада. Днес си сложих нови мигачи и с двама съседи сложихме по 2 видии в бронята на мигач, мислч че добре се получи, ако искаш ще ги снимам
Благодаря за съвета.
Блендите са ми ги свивали няколко пъти и само веднъж ми свиха единия мигач. Поне в моя район явно не се търсят мигачи. От доста време съм така. Като слжа бленки или светлинки, ще ги залепя, но сега не ми се занимава

- raz0r
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте,
Историята продължава и за жалост за мен е с неприятен край.
Та обадих се човека, за да си получа парите за фаровете. Очевидно друг екземпляр от същия модел щеше също толкова бързо да сдаде багажа.
Оказа се, че смяната с друг екземпляр е безпроблемна (мен това обаче не ме устройва), но връщането на парите не беше така.
Оказа се, че се връщат само 80 лева (аз бях дал 130 (намалени от 150) + 8 лева куриер).
До сега не знаех от къде съм си купил фарове. Оказа се, че фирмата е от Асеновград.
Та, човека му беше кофти, че така оставам недоволен клиент (нормално, като ми върнат само 80 лева от 130).
Та той каза, че ще поеме цената на куриера при връщането на стоката.
Аз му ги пратих. Тъй като ми е за пръв път с куриер и не ги застраховахме като ги предавах на куриерската фирма. Това ми изигра лоша шега.
Пратих и банкова сметка, на която да получа парите (80 лева). 58 лева вътре, щото не гледам преди да купувам, а се доверявам.
Днес ми звъни същия човек и ми казва, че куриерите счупили единия фар. Тъпооо, много тъпо.
И започваме да мислим какво да правим. Човекът казва, че в такъв случай може да ми върне само 40 лева. Неприятно ми е, ама кво да направя - аз забравих да ги застраховам.
Не мога да кажа нищо. Не искам друг чифт - те пак ще се стопят. И - добре, нека са 40 лева.
Сега започва интересното.
Той настояваше и при предишни разговори да изтрия линка от тая тема към сайта на фирмата. Аз му казах, че не искам да го трия, не съм написал нищо невярно.
Няколко пъти го подканих да си напише и той мнението и гледната точка. Явно не иска.
В един момент дори каза, че ще изчака с връщането на 40те лева до момента, в който изтрия линка към сайта.
Е тука прекали.
Не съм путка - предпочитам да не получа нищо и да съм вътре със 138 лева вместо с 98 лева, отколкото да се поддам на изнудване.
Тва е мойта тъжна история.
Колко ме е яд, че не снимах рефлекторите да ги пусна. Бяха се излющили целите и се бяха образували поточета от стопена пластмаса.
Сега съм с Хела втора ръка - адски доволен. От човек от форума.
Е тва е - форума е истината.
Историята продължава и за жалост за мен е с неприятен край.
Та обадих се човека, за да си получа парите за фаровете. Очевидно друг екземпляр от същия модел щеше също толкова бързо да сдаде багажа.
Оказа се, че смяната с друг екземпляр е безпроблемна (мен това обаче не ме устройва), но връщането на парите не беше така.
Оказа се, че се връщат само 80 лева (аз бях дал 130 (намалени от 150) + 8 лева куриер).
До сега не знаех от къде съм си купил фарове. Оказа се, че фирмата е от Асеновград.
Та, човека му беше кофти, че така оставам недоволен клиент (нормално, като ми върнат само 80 лева от 130).
Та той каза, че ще поеме цената на куриера при връщането на стоката.
Аз му ги пратих. Тъй като ми е за пръв път с куриер и не ги застраховахме като ги предавах на куриерската фирма. Това ми изигра лоша шега.
Пратих и банкова сметка, на която да получа парите (80 лева). 58 лева вътре, щото не гледам преди да купувам, а се доверявам.
Днес ми звъни същия човек и ми казва, че куриерите счупили единия фар. Тъпооо, много тъпо.
И започваме да мислим какво да правим. Човекът казва, че в такъв случай може да ми върне само 40 лева. Неприятно ми е, ама кво да направя - аз забравих да ги застраховам.
Не мога да кажа нищо. Не искам друг чифт - те пак ще се стопят. И - добре, нека са 40 лева.
Сега започва интересното.
Той настояваше и при предишни разговори да изтрия линка от тая тема към сайта на фирмата. Аз му казах, че не искам да го трия, не съм написал нищо невярно.
Няколко пъти го подканих да си напише и той мнението и гледната точка. Явно не иска.
В един момент дори каза, че ще изчака с връщането на 40те лева до момента, в който изтрия линка към сайта.
Е тука прекали.
Не съм путка - предпочитам да не получа нищо и да съм вътре със 138 лева вместо с 98 лева, отколкото да се поддам на изнудване.
Тва е мойта тъжна история.
Колко ме е яд, че не снимах рефлекторите да ги пусна. Бяха се излющили целите и се бяха образували поточета от стопена пластмаса.
Сега съм с Хела втора ръка - адски доволен. От човек от форума.
Е тва е - форума е истината.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”