icoico написа:quattro^^ написа:icoico написа:ся незнам кви системи сте гледали в нета вие аз с очите съм видял същата клетка в действие и икономията е наистина голяма на вода е измислено и хората карат, но си траят щото им се живее, а плямпачите като вас видели не видели и всеки приказва
Хората хич не си траят,ами се опитват да зарибят де що има будала неопукана още. Бащата на врътката с водорода ненапразно е българин-Юл Браун(Илия Вълков).![]()
Понеже ме мързи да пиша направо ще си открадна едно мнение от един друг форум:
Това е езотерика. С така нареченият браунов газ, който не е нищо друго, освен смес от водород и кислород, се злоупотребява откакто е въведено това понятие. Самият Браун-Вълков с други мошеници създава на австралийската борса гигантска пирамида, откраднала милиони от наивни вложители с обещанията за чудеса. Небивалиците, използвани за измамата, още са живи и наводняват Интернет. На един дъх обещават цяр за всички проблеми на човечеството, като се почне от енергийния проблем и стегнеш до ядрените отпадъци. Не те съветвам да обръщаш внимание на подобни статии, освен ако не знаеш какво да правиш в свободното си време.
Като отсееш зърното от плявата, единственият реален принос на Браун-Вълков е повишаването на температурата на горене на водорода чрез електрическа дъга. Останалото е смес от добре известни факти, поднесени като сензации и откровени измислици.
Историята на този човечец можеш да си намериш и в нета
и тва ся кво общо има