Смяна стартер
-
- Автомобил:
- Двигател:
Смяна стартер
Привет на колегите.Имам пасат дизел 2002.скапа ми се стартера,та ако някои е свалял на такъв модел да каже какъв е реда на сваля не или нещо снимки ако има или да каже от каде да замеря инфо.мерси предварително
Re: Смяна стартер
krasi angelov написа:Привет на колегите.Имам пасат дизел 2002.скапа ми се стартера,та ако някои е свалял на такъв модел да каже какъв е реда на сваля не или нещо снимки ако има или да каже от каде да замеря инфо.мерси предварително
Не знам дали ще ти помогне.How to remove a bad starter and replace it for mk4 Passat TDI
- чоко80
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега трябва ти канал,и нужният инструмент не е кои знае каква философия,само преди
да започнеш разглобяване извади клемата на акумолатора,,
да започнеш разглобяване извади клемата на акумолатора,,
-
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси на колегите за мненията
Колега тези дни ми се наложи 2 пъти да свалям стартер и нее никак сложно,само трябва да махнеш металната планка която се намира между стартера и компресора на климатика.Стартера се държи на 2 болта,ще ти трябва звездогайчен ключ 16
-
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси колега.А дали ще ми трябва канал или става на място малко подробности ако може.мерси
Без канал няма да стане.Няма нищо сложно.Като влезеш под колата всичко се вижда.Отвърташ двата болта които държат стартера,трябва да махнеш планката която е между стартера и компресора на климатика за да можеш да го извадиш и после завърташ стартера и му откачваш кабелите и го изваждаш.За всеки случай откачи акумулатора преди това
-
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси колега.малко ми е сложно с намирането на канал за това питам дали ми трябва