Топлинен датчик !!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
prozzz
Автомобил:
Двигател:

Топлинен датчик !!

Мнениеот prozzz » Вто 06 юли 2010 18:18

Въпроса ми е дали ако датчика не работи е възможно да гасне двигателя ?

Потребителски аватар
Ivan4u
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Топлинен датчик !!

Мнениеот Ivan4u » Вто 06 юли 2010 18:26

Възможно е , но има хиляди теми за това :търсачкаа

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo-gar » Сря 07 юли 2010 20:44

Преди около час време,на мотор ABS,1,8-моно,откачах температурния датчик(поради мои си причини),откачих и Ламбда-сонда-при работещ мотор..ами не гасне..даже май и "не разбра",но беше около 70 градуса колата.Ако ти помогне това-щастлив съм.

bat sandy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bat sandy » Сря 07 юли 2010 22:20

Колега,кажи по-точно за симптомите на колата,за да може някой да ти помогне-кога и как гасне(топла,студена),има ли газова у-ба?Все едно да кажеш на доктора-"Може ли да хвърля топа,щото имам хрема?"-Еми може-ако си вдишал антракс!!!

prozzz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот prozzz » Чет 08 юли 2010 15:35

Ами колата не пали , паля я с крак на газта и гасне незнам вече от какво може да е смених помпа филтри степ мотори датчици на ваг ком не показва никакви грешки ако може някои да помогне

Потребителски аватар
Ivan4u
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ivan4u » Чет 08 юли 2010 15:49

mhihi Преди около час време,на мотор ABS,1,8-моно,откачах температурния датчик(поради мои си причини),откачих и Ламбда-сонда-при работещ мотор..ами не гасне..даже май и "не разбра",но беше около 70 градуса колата.Ако ти помогне това-щастлив съм.

Ми като не ти бачкат датчиците кво очакваш mhihi И е противопоказно да се разкачат такива и подобни елементи без да си разкачил '+' , пише го навсякъде . И аз на мойта кошница 2-3 пъти показвах на хората как реагира веднага , и на 4-тия вече нямаше значение кво откачам mhihi

Колега prozzz ако споделиш какъв е кода на мотора на автомобила ти може и да получиш адекватна помощ . Ако си пълна инжекция закачи един манометър на рейла , може да ти губи налягане и оттам да пали трудно , но са възможни и милион други причини , затова ----> код на мотора :да:

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo-gar » Чет 08 юли 2010 22:23

ИванчУ,на тоя мотор ЛамБата не работи ,докато не се подгрее сама от газовете(без ел. подгрев е),така че до определена температура компа хич не го и гледа :deal .Исках да кажа само,че не гасне мотора,а не че е редно да се бъзикам с компа.Пък дори и така да е-откачам акумулатора,пуша една -и все едно не е било.Ама питащия верно дължи и малко повече подробности

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”