Смених и четирите лагера а пак вие...
- gsisport
- Автомобил:
- Двигател:
Смених и четирите лагера а пак вие...
Колеги, от година колата почна да вие на десен завой особенно.Смених лагерите от лявата страна отпред и отзад и не спря, след това слених и левите лагери но уви пак не спира виенето.На ляв завой изчезва на десен е много силно виенето, както и при спиране.Вие на свободна, на скорост, по инерция абе всякак общо взето.Какво да правя моля за съвет.За голф 2 става въпрос 

- kickd0wn
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Смених и четирите лагера а пак вие...
Може от гумите да вие. Моите зимни са много шумни (при ниска скорост 50-10км) и доста хора са ме питали да не би да вие лагер.
колега а от къде го локализираш шумът , ако е от пред проверил ли си скоростите и по точно деференциала , може в него да има проблем. виж първо масло има ли , те скорости и деференциал са на едно.
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
и аз така смених и 4-те лагера и след 6 м. отново смених двата защото виенето не изчезна и уж сложих "хубави"!сега нямам проблеми-просто ментета лагери!
- FreezA
- Автомобил: Golf 3 GTi
- Двигател: 2E
колега аз виене и от лагер на съединителя съм имал дано не е това 

- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
според мен е някои от левите лагери... провери ги,ни6то 4е си ги сменял мен ОРИГИНАЛЕН преден лагер ФАГ 45лв ме изкара то4но 20 000.
- gsisport
- Автомобил:
- Двигател:
golf_III_2e написа:според мен е някои от левите лагери... провери ги,ни6то 4е си ги сменял мен ОРИГИНАЛЕН преден лагер ФАГ 45лв ме изкара то4но 20 000.
Лагерите са ми от Германия (SKF) донесени от приятел, и са сменени преди 500км, фактора менте лагер отпада. Колкото до маслото в скоростите сменил съм го преди време с 75W90 Мобил.Не знам значи остава или от гуми или от диференциал, но ако е от него няма ли да вие при всички положения, при мен шума на ляв завой изчезва,

- G-HELL
- Автомобил: Golf MKIII
- Двигател:
А някакви идеи за подобно виене при завиване пак на дясно и пак голф 2-ка само че автоматик, ако не е лагери, не е гуми... какво друго може да е
Даже от скоро започна като че ли по-силно да вие.

за най-сигурно, вземи 2 предни гуми от приятел барабар с джантите и виж какво става, ако продължи >> лагери>> скорости , или задните -където е проблема, при смяната ми от зимни на летни гуми имах чуството че за по-малко от 10 000 км са ми заминали "хубавите" лагери,ама уви гумите си виеха 1:1 с виенето от лагер..
п.с. карал съм 5-6 месеца с вищи лагери(нямаше пари за смяна) разлика мога да оприлича в завой само,там виенето се увеличава ако е лагер
п.с. карал съм 5-6 месеца с вищи лагери(нямаше пари за смяна) разлика мога да оприлича в завой само,там виенето се увеличава ако е лагер

- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
външните карета
и те вият
като не са успоредни предните 2 гуми ,ми примерно са събрани или отворени и каретата се износват и почват да вият
реглаж на предницата

като не са успоредни предните 2 гуми ,ми примерно са събрани или отворени и каретата се износват и почват да вият
реглаж на предницата
- gsisport
- Автомобил:
- Двигател:
Честно казано, скоро не съм правил реглаж на предницата, ако се е растроила може ли и от това да е.Но гумите не ги яде грам .
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
ahhi написа:за най-сигурно, вземи 2 предни гуми от приятел барабар с джантите и виж какво става, ако продължи >> лагери>> скорости , или задните -където е проблема, при смяната ми от зимни на летни гуми имах чуството че за по-малко от 10 000 км са ми заминали "хубавите" лагери,ама уви гумите си виеха 1:1 с виенето от лагер..
И аз така мисля!
И при мен го има тоя проблем, вие при всички положения, но не ми остава време да сменя гуми!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”