Дясни карета голф 2 хрупане

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
_NqKoI_
Автомобил: Golf 2
Двигател: ABF

Дясни карета голф 2 хрупане

Мнениеот _NqKoI_ » Вто 06 юли 2010 20:23

Поредния проблем.... когато врътна волана на дясно се чува хрупане.. и как да проверя кое каре точно е заминало. Маншоните са здрави и при смяната има ли някаква особеност че до сега с карета не сам се сблъсквал.. или вече искам не искам на сервиз :bishop :bishop

Потребителски аватар
moimoimoi
Автомобил:
Двигател:

Re: Дясни карета голф 2 хрупане

Мнениеот moimoimoi » Вто 06 юли 2010 22:33

ми качваш се в колата с някой френд ,отваряте прозорците даваш пълен ляв/десен и слушате от коя страна трака,особено като е докрай навит волата и подадеш по яко газ на 1 скорост
за смяната,не е трудно в направи си сам има подробно описание за смяна на каре/маншон

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Вто 06 юли 2010 22:50

TiL написа:да бе с навит волан и разка газ да вземе да му се изтарбуши нещо... бтв моите хрупат от над година, но кучето си лае, кервана си върви :)

Преди да сменя моя,така купих колата,бившия собственик ми каза че карето е за смяна,но вече карал така около 4години :horror: Как е издържало,незнам,при условие че човека ходи и по язовири,черни пътища.Но според мен,си купи едно каре и го смени,че кофти е някъде да ти излезне карето,особено ако бързаш в този момент :horror:

Потребителски аватар
_NqKoI_

Мнениеот _NqKoI_ » Сря 07 юли 2010 16:24

Аз знам че е от дясно колеги но кое вътрешното или външното каре хрупа как да разбера това се питам :bishop или аз нещо бъркам

Golfer26
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golfer26 » Сря 07 юли 2010 17:36

Външните чукат на завои, а вътрешните като тръгваш от място напред. Поне така знам аз.

Потребителски аватар
_NqKoI_

Мнениеот _NqKoI_ » Сря 07 юли 2010 19:41

Още някой колега да сподели как става проверката .. когато врътна волана на дясно в движение си хрупа или при спускане от байр около 100 като вдигна пак си хрупа :banghead: пак да сменям ... без да знам кое тия каренца са бая пари..

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Чет 08 юли 2010 5:59

_NqKoI_ написа:Още някой колега да сподели как става проверката .. когато врътна волана на дясно в движение си хрупа или при спускане от байр около 100 като вдигна пак си хрупа :banghead: пак да сменям ... без да знам кое тия каренца са бая пари..

вземай 2ра ръка оригинални :)
външното не е точно хрупане ами си чука на метал в метал и го прави само при завой

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”