Не работят прозорците Пасат В5 ' 97

Техническа и сервизна информация за Passat
bayspiro
Автомобил:
Двигател:

Не работят прозорците Пасат В5 ' 97

Мнениеот bayspiro » Сря 07 юли 2010 13:07

Днес - ново двайсет! Заключих колата с алармата /допълнителна/, прозорците се затвориха нормално. Отключвам след половин час, паля - прозорците не се отварят :shock . Тръгнах, при следващото спиране, заключвам - алармата подсвирна, че има нещо отворено - проверих - няма нищо отворено /без да отварям/ - отключих и заключих - никакъв сигнал. Започнах да наблюдавам - ситуацията се повтаря. Дали не е пак е*аната брава :banghead:

П.П. Прозорците така и не проработиха

Последна промяна от bayspiro на Сря 07 юли 2010 14:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
SoManyRetards
Автомобил:
Двигател:

Re: Не работят прозорците Пасат В5 ' 97

Мнениеот SoManyRetards » Сря 07 юли 2010 14:00

bayspiro написа:Днес - ново двайсет! Заключих колата с алармата /допълнителна/, прозорците се затвориха нормално. Отключвам след половин час, паля - прозорците не се отварят :shock . Тръгнах, при следващото спиране, заключвам - алармата подсвирна, че има нещо отворено - проверих - няма нищо отворено /без да отварям/ - отключих и заключих - никакъв сигнал. Започнах да наблюдавам - ситуацията се повтаря. Дали не е пак не е е*аната брава :banghead:

П.П. Прозорците така и не проработиха

Колега, аман от тези аларми, централни и т.н, и т.н, аз също страдам, само, че при мен има проблем със заключването на задните врати, както и да е.
Провери комфорт модула, които на нашите коли е във вратата на шофьора, да не се е навлажнил от нещо, ако се е навлажнил, 100% ти прави проблеми от това.

bayspiro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bayspiro » Сря 07 юли 2010 14:15

Не е във вратата, колега, под мокета е да го е*а!

bayspiro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bayspiro » Сря 07 юли 2010 17:45

Такааа! При по-нататъшните проверки, се оказа, че машинките работят от ключа и от алармата, но не работят от бутоните в купето. Некви идеи??

Потребителски аватар
Patko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Patko » Сря 07 юли 2010 17:58

ако говорим за пасат б5, б5.5
кутията под педалите, огледай за вода, влага, изгнили кабели на снадките, успех

bayspiro
Автомобил:
Двигател:

Re: Не работят прозорците Пасат В5 ' 97 -РЕШЕНО

Мнениеот bayspiro » Пон 26 юли 2010 16:41

Колегата позна! Удавен комфорт модул, скапани връзки. Причина - пране на салона от автоджамбазите и като за капак издънена пластмасова тапа от лявата страна на купето от поставяне на крик " крокодил"/ когато ми сменяха носача/ :horror: . След сервизна намеса и 50лв назад, отново работят

gancho
Автомобил:
Двигател:

Re: Не работят прозорците Пасат В5 ' 97 -РЕШЕНО

Мнениеот gancho » Пон 26 юли 2010 18:01

bayspiro написа:Колегата позна! Удавен комфорт модул, скапани връзки. Причина - пране на салона от автоджамбазите и като за капак издънена пластмасова тапа от лявата страна на купето от поставяне на крик " крокодил"/ когато ми сменяха носача/ :horror: . След сервизна намеса и 50лв назад, отново работят

Автоджамбазите са специални хора mhihi ! Аз като взех колата не можах да мина КАТ щото имаше много коли,но затова пък до вечерта я бях разглобил от предните седалки назад всичко до ламарина и изкарах 1 кофа вода от кечетата под мокета.Така бяха изпрали всичко-по-чиста от магазина беше mhihi

Върни се в “Passat”