ел.стъкла golf IV '98 AHF...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Всичко се поправя. Аз даже си смених намотаното жило с такова от спирачка за велосипед на Октавията (предполагам на Голф 4 е същотото). Бащата ерозира един от водачите, които необяснимо защо са пластмасови и се чупят като клечки за зъби.
Три години работи без проблем, и то без да давам 100 лв за целия механизъм.
Нитовете на макаричката се разпробиват с бормашина, жилото се навива внимателно и макричката се затваря с болтчета.

Нитовете на макаричката се разпробиват с бормашина, жилото се навива внимателно и макричката се затваря с болтчета.
Re: ел.стъкла golf IV '98 AHF...
продават се само пласмасовите водачи! вчера си смених единия струва 7 лева
- hdjfmr
- Автомобил:
- Двигател:
Колега кажи откаде ги взе тези водачи 

- dangi_
- Автомобил:
- Двигател:
колеги имам един въпрос относно шоферската врата
на моята четворка и бяха запецнали и двете стъкла от лявата страна,след като ги пооправих допуснах малка грешка.
Изпадна ми пъпката на шоферската врата:)заедно с лосчето и не мога да я наглася в момента в правилно положение.Има две палчета едното е от доло и се движи при дърпане на вътрешната ръчка за отключване а другото е от горе и се движи с централното.Много е неудобно мястото и нямам възможност да огледам по обстоино.Ако някои се е зблъсквал с подобна ситуация ще му бъда благодарен ако ми помогне:)
Все пак и аз съм от баш маисторите
Благодаря ви предварително

на моята четворка и бяха запецнали и двете стъкла от лявата страна,след като ги пооправих допуснах малка грешка.

Изпадна ми пъпката на шоферската врата:)заедно с лосчето и не мога да я наглася в момента в правилно положение.Има две палчета едното е от доло и се движи при дърпане на вътрешната ръчка за отключване а другото е от горе и се движи с централното.Много е неудобно мястото и нямам възможност да огледам по обстоино.Ако някои се е зблъсквал с подобна ситуация ще му бъда благодарен ако ми помогне:)
Все пак и аз съм от баш маисторите

Благодаря ви предварително
- VW-GOLF-1,9-TDI
- Автомобил:
- Двигател:
а за Стара Загора някой да знае каде поправят тези стъкла на мен ми се приебават едно след руго първо задно ляво сега предно ляво(което като го сваля прави както си иска нагоре надолу само абе побъркана работа) и задно дясно(въобще не ще да се сваля)
-
- Автомобил:
- Двигател:
И пак (от 10 - ина теми) не се разбира от къде може да се вземат такива пластмаси ако някой знае нека драсне Благодаря
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”