За лентите...ако ти харесват на теб остави ги, все пак да не обидиш човека който ти ги слага

Возих се в колата миналата преди 2 седмици и

blinder написа:Браво, Венка, колата е супер.
За лентите...ако ти харесват на теб остави ги, все пак да не обидиш човека който ти ги слага![]()
Возих се в колата миналата преди 2 седмици и, само по интериора трябва малко да се пипа.
Mental написа:Колеги на снимките неможе да се добие никаква представа за уникалната визия на VR6 !!! Първоначално и на мен на смимките не ми хареса !!! Но имах удоволствието да го видя на живо ! По скоро прехврърча покрай мен !!! найстина е уникална на живо !!! няма нищо общо с снимките !!! И по моему не е правилно да обиждате толгова силно колега !!! за6тото е положил адски мн тръд и е скъсал мн нерви! Такава визия не се прави лесно !!! Поздрави и успех за напред !
Deo88 написа:Добре изглежда . Браво
vit_autosofia junior написа:Уникално ме кефиУникален е.
G60 написа:Намали дебелината на фланците и пусни окачването на долу ,че сега изглежда като джип,а за да не удряш картера сложи една шина да го пазиТова е голфа които купи от Пешо и Волен нали
значи мотора излезе корав
yarek написа:Бед лук е една много тънка история, всеки го прави както му харесва, шумни алодисменти за ентузиазма и старания. Според мен колата стана много добре и малко по различна от другите "тунинг идеали" колата е твоя и ти си знаеш, Браво когела!
stefan gti написа:Днес го видях пред нас при "PLUS" колата изглежда много добре![]()
![]()
Поздравления
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 64 госта