Проблем с волана на голф 4 1,6 бензин 74 kw
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с волана на голф 4 1,6 бензин 74 kw
здравейте от известно време имам лек луфт във волана .Преди години карах Хонда сивик и при нейа се бе появило подобно нешо и тогава сменях рейка .Интересното е че на Голфа този луфт изчезва и се появява Моля ви дайте идеи от какво може да се получи този луфт и опасен ли е. Какво трябва да проверя за да се разбере просто искам да сам подгхотвен когато ида на механик за да не ме будалкат и да дам излишни пари.Мислех си за шарнирен болт но все пак бих бил благодарен на хора които са имали подобен проблем ако споделят с мен.
- FivePointeO
- Автомобил: Голф 3
- Двигател: АЕЕ
Re: Проблем с волана на голф 4 1,6 бензин 74 kw
kokobabolat написа:здравейте от известно време имам лек луфт във волана .Преди години карах Хонда сивик и при нейа се бе появило подобно нешо и тогава сменях рейка .Интересното е че на Голфа този луфт изчезва и се появява Моля ви дайте идеи от какво може да се получи този луфт и опасен ли е. Какво трябва да проверя за да се разбере просто искам да сам подгхотвен когато ида на механик за да не ме будалкат и да дам излишни пари.Мислех си за шарнирен болт но все пак бих бил благодарен на хора които са имали подобен проблем ако споделят с мен.
Рзвии 2-те вин4ета на пластмасата на волана и я махни (тази дето се състой ит 2 части като черупка) и отдолу трябва да има друго винче стегни го и виж как е.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”