За Golf4 1.6 става дума.
Трудно палене на "горещ" Golf4?
-
Serious Dido
- Автомобил:
- Двигател:
Трудно палене на "горещ" Golf4?
Здравейте. Имам следния проблем. При запалване на колата сутрин, пали от раз, а при угасване и последващо палене (след 20 мин да речем) не иска да запали. При завъртане на ключа чувам стартера но не и запалване. Досега ми е правила 3-4 пъти този номер, като всеки път изчаквам няколко минути на отворен капак. За сега пали, но не знам докога 
За Golf4 1.6 става дума.
За Golf4 1.6 става дума.
- FivePointeO
- Автомобил: Голф 3
- Двигател: АЕЕ
Re: Трудно палене на "горещ" Golf4?
Serious Dido написа:Здравейте. Имам следния проблем. При запалване на колата сутрин, пали от раз, а при угасване и последващо палене (след 20 мин да речем) не иска да запали. При завъртане на ключа чувам стартера но не и запалване. Досега ми е правила 3-4 пъти този номер, като всеки път изчаквам няколко минути на отворен капак. За сега пали, но не знам докога
За Golf4 1.6 става дума.
Перката на радиатора върти ли ти като загрее ?
- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC
Аз имам почти същия проблем ...само че при мен не отказва да запали, а просто пали с клизма

-
Serious Dido
- Автомобил:
- Двигател:
Перката върти (тази за климатика ми е блокирана), когато се загрее.
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Аз бих сменил температурен датчик, ако не помогне - чистене дебитомер. Иначе най-добре иди при някой от форумните майстори и ще се реши проблема ти. Успех и да кажеш какво се е оказало 
-
Serious Dido
- Автомобил:
- Двигател:
skotis написа:Аз бих сменил температурен датчик, ако не помогне - чистене дебитомер. Иначе най-добре иди при някой от форумните майстори и ще се реши проблема ти. Успех и да кажеш какво се е оказало
Ами ако ми препоръчаш някой от Варна може да отида. Нов съм във форума и нямам представа кой- кой е
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Провери като запали топъл изпушва ли черно от ауспуха. Ако ти пропускат дюзите, мотора се дави и пали трудно.
Успех!
Успех!

- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
Serious Dido написа:Здравейте. Имам следния проблем. При запалване на колата сутрин, пали от раз, а при угасване и последващо палене (след 20 мин да речем) не иска да запали. При завъртане на ключа чувам стартера но не и запалване. Досега ми е правила 3-4 пъти този номер, като всеки път изчаквам няколко минути на отворен капак. За сега пали, но не знам докога
За Golf4 1.6 става дума.
карай я на диагностика.Дава грешка компютъра от някой датчик и минава време докато се изчисти грешката.Затова не пали веднага.
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
skotis написа:Аз бих сменил температурен датчик, ако не помогне - чистене дебитомер. Иначе най-добре иди при някой от форумните майстори и ще се реши проблема ти. Успех и да кажеш какво се е оказало
там някъде е проблема, стъпково моторче също може
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”