Проект Fresh™ ;)
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Re: Проект Fresh;)Почти готов...
Ако съм на твое място не бих си дал колата и за тия 1000-1500 лв можеш ТДИ да си сложиш.

- m2595
- Автомобил: Mercedes W124 250D
- Двигател: OM602
Re: Проект Fresh;)Май ще се разделяме...
След всичко, което си направил по нея, смяташ да я продаваш??   Не го прави- най-малкото защото следващия собственик няма да цени колата колкото теб и ще я окепази, почти на 100% съм сигурен в това.
  Не го прави- най-малкото защото следващия собственик няма да цени колата колкото теб и ще я окепази, почти на 100% съм сигурен в това.

Не го прави- най-малкото защото следващия собственик няма да цени колата колкото теб и ще я окепази, почти на 100% съм сигурен в това.
  Не го прави- най-малкото защото следващия собственик няма да цени колата колкото теб и ще я окепази, почти на 100% съм сигурен в това.- 
				tero_vw_1988
- Автомобил: Golf3
- Двигател: TDI AFN

Първо:Каква четворка си намислил евентуално да си взимаш(дизел/бензин) ?
Второ:Само заради 4-те врати ли искаш да я сменяш?
Трето:Ако е за разхода причината за смяна,клопваш 1Z на мястото на твоя и си решаваш проблема...(пък и данака ще си остане нисък м/у 55 и 60 лева)Пък по нататък едно чипче и "Спи градО".
Като гледам дългия списък с подобрения по колата и направо незнам какво да кажа
 Но решението си остава твое!Ние само можем да ти дадем насока към него
 Но решението си остава твое!Ние само можем да ти дадем насока към него 
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Вече трима ми се обадиха....Двоумя се за 110 коня дизел гледам намират се от 5000 на горе,ама ме съмнява състоянието им.Иначе 4-ката ме кефи,но като се сетя,че нормална не мога да е карам и пак става един филм,джанти,музика,ксенони,окачване  А защо 4 врати?Май скоро ще има
 А защо 4 врати?Май скоро ще има 

- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Аз лично на твое място не бих го продал.Толкова пари и време за да направиш нещо и сега...
От друга страна обаче цифрата не е малка,знам че си хвърлил и повече,но ако помислеш реално догодина решиш ли да я продаваш няма да и вземеш толко.Освен ако не дадеш още 1500-2000лв по нея до тогава.Решението е трудно но седни и помисли сам,във форума сме пристрастни.

От друга страна обаче цифрата не е малка,знам че си хвърлил и повече,но ако помислеш реално догодина решиш ли да я продаваш няма да и вземеш толко.Освен ако не дадеш още 1500-2000лв по нея до тогава.Решението е трудно но седни и помисли сам,във форума сме пристрастни.

- DJU
- Автомобил: GOLF MKIII
- Двигател: PB 1992
НЕДЕЙ !!! и на мене мие минавало през ума да я продам и да си взема нещо по мощно,но си викам знам ли какъв дарак ще излезе,викам си познавам си колата знам и кусурите защо да я продавам по добре да вложа още кинти и да си я направя така както искам и се отказах,така че недей според мене да постъпваш глупаво да я продаваш,после да не съжаляваш и да искаш да си я връщаш   

- Escap3
- Автомобил: 280hp TDI
- Двигател: 1Z
Продавай, на днешно време трудно се продава кола и то па карана в БГ, а ако и вземеш тея пари - идеално, знам че са хвърлени много повече пари, аз също съм хвърлил много по моята но е 3ка и е на годинки от кадето и да го погледнеш. Иначе знам за какво става въпрос и че колата ти е стъпила 2но на цената която я продаваш  Но по удачно е една 4чица и пак филма ако не ти е отминал мерака естествено
 Но по удачно е една 4чица и пак филма ако не ти е отминал мерака естествено 

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
SANDO 1 написа:Вече трима ми се обадиха....Двоумя се за 110 коня дизел гледам намират се от 5000 на горе,ама ме съмнява състоянието им.Иначе 4-ката ме кефи,но като се сетя,че нормална не мога да е карам и пак става един филм,джанти,музика,ксенони,окачванеА защо 4 врати?Май скоро ще има
Абе загледах, че batetony67 разфасова една 4-ка TDI 101 коня помпа-дюза. Идеа за мотор за твоята
 стига да е читав.
 стига да е читав.- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
Ако си готов да преминеш на по скъпо обслужване, тогава не се и замисляй, продавай, с твоя мерак каквато и да е кола ще я направиш бонбонче, за разликите между 3ки и 4ки да не говорим  

- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
Продавай и без това няма да можеш да я караш с окачване возейки бебето ... а ако колата е висока всичко си отива на кино  

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
SANDO 1 написа:
Продавай без да му мислиш, най-добре да си купиш готова кола, вместо да тръгнеш да садиш мотор и да влизаш в разни филми, от които изхода, е че ще караш нередовна документално кола и ще си скъсаш нервите докато се насади мотора.
Отделно 4-ка може да се намери за 6-7хил лв. и лека по-лека да си я правиш.
- player123
- Автомобил:
- Двигател:
ако искаш сложи М5 надпис и AMG да стане оптичният тунинг пълен  

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Тази ли ще правиш, четворка ли ще вземеш да правиш няма значение, важното е да си във филма  Успех за напред
 Успех за напред 

Успех за напред
 Успех за напред 
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Колеги дават ми 4500  но банките не дават още 2000,а за 4500 Голф четворка
 но банките не дават още 2000,а за 4500 Голф четворка  Днес обикалях на сам на там да питам и ...явно кризата си е в действие и не дават нищо,макар че нямам кредити
 Днес обикалях на сам на там да питам и ...явно кризата си е в действие и не дават нищо,макар че нямам кредити  Оставам си с голфчето
 Оставам си с голфчето  И без това сърце не ми дава да го продам.филма продължава.Оглеждам се за други джанти с борд,но това като се опарича малко.
 И без това сърце не ми дава да го продам.филма продължава.Оглеждам се за други джанти с борд,но това като се опарича малко. 

но банките не дават още 2000,а за 4500 Голф четворка
 но банките не дават още 2000,а за 4500 Голф четворка  Днес обикалях на сам на там да питам и ...явно кризата си е в действие и не дават нищо,макар че нямам кредити
 Днес обикалях на сам на там да питам и ...явно кризата си е в действие и не дават нищо,макар че нямам кредити  Оставам си с голфчето
 Оставам си с голфчето  И без това сърце не ми дава да го продам.филма продължава.Оглеждам се за други джанти с борд,но това като се опарича малко.
 И без това сърце не ми дава да го продам.филма продължава.Оглеждам се за други джанти с борд,но това като се опарича малко.