Съвет за ангренажен ремък
- Booster
- Автомобил:
- Двигател:
Съвет за ангренажен ремък
Привет нафта-юзери , тез дни ще сменям ангренажния ремък и бих искал да чуя мнения за наи-добрите и качествени ремъци , предния ми е Бош , сменен е преди около 60к километра и не нямам оплаквания ,ама знае ли човек , ако може и цени да кажете , цена няма да имате 

- vaskog
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: ASV
Re: Съвет за ангренажен ремък
То хубаво ама кажи примерно каква е колата, че май няма много врачки 

- Booster
- Автомобил:
- Двигател:
А ве все забравям
Венто ТДИ 1з

- kiko946
- Автомобил: GOLF 3
- Двигател: AAZ 1992 g
и аз съм с ГЕЙТС
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
Kупи си ремък от свестен магазин, негледай марката, гумата старее и трябва да е магазин със оборот, за да не залежава стоката. Не те видях от кой град си, но лично ти препоръчвам веригата Ауто Хелп или Ауто Плюс, като вторите са по-скъпи и има кофти мнения за
тях, но поне е качествена стоката
п.п. Сега видях, от Варна си, магазина на АутоХелп е до кръглата банка, на бул. Владислав Варненчик, срещу съда, гарантирано качествена стока, да не забравиш и ролката да си смениш и ако ще ходиш в Ауто Плюс, не ходи във склада им, който е на края на Варна, там обслужването е под всякаква критика, имат магазин под бизнес-хотела, по пътя за жп-гарата. Успех
п.п.2 Ако имаш въпроси, пиши на лично, всичко ще ти обясня
тях, но поне е качествена стоката

п.п. Сега видях, от Варна си, магазина на АутоХелп е до кръглата банка, на бул. Владислав Варненчик, срещу съда, гарантирано качествена стока, да не забравиш и ролката да си смениш и ако ще ходиш в Ауто Плюс, не ходи във склада им, който е на края на Варна, там обслужването е под всякаква критика, имат магазин под бизнес-хотела, по пътя за жп-гарата. Успех
п.п.2 Ако имаш въпроси, пиши на лично, всичко ще ти обясня

Ремък гейтс усилен има нещо като метална лента по него, ролки Ина това сложих след съвети на колеги от форума- хора слагайте качествени части на такъв вид ремонти и консумативи че после 

chombe5 написа:Ремък гейтс усилен има нещо като метална лента по него, ролки Ина това сложих след съвети на колеги от форума- хора слагайте качествени части на такъв вид ремонти и консумативи че после
Колега я кажи нещо повече за тоя усилен ремък,колко пари,каква е разликата от нормалния,от каде го взе и такива неща,ако не ти е проблем.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Разликата е че изкарва повече километри от обикновенния ремък. За парите аз поне не си спомням.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, какъв ремък ти се падне такъв ще караш, по-добре не го мисли, иди в някой сервиз и направо го сменяй! Вскички са менте, просто се надявай да изкара повече! Ако му дават 40 хил км. да изкара сменяй го на 30хил. за по сигорно!
Ако имаш приятел или познат в чужбина поръчай му от там да ти вземе, но гаранция никой неможе да ти даде, да не е писано да патиш спасение няма! Желая ти късмет! Не ти предлагам марки, защото всичко е маде ин чайна
Ако имаш приятел или познат в чужбина поръчай му от там да ти вземе, но гаранция никой неможе да ти даде, да не е писано да патиш спасение няма! Желая ти късмет! Не ти предлагам марки, защото всичко е маде ин чайна

-
- Автомобил:
- Двигател:
IceHeart написа:Колега, какъв ремък ти се падне такъв ще караш, по-добре не го мисли, иди в някой сервиз и направо го сменяй! Вскички са менте, просто се надявай да изкара повече! Ако му дават 40 хил км. да изкара сменяй го на 30хил. за по сигорно!
Не се убиждай, но това е пълна глупост. Качествени части има, но трябва малко повече да се поинтересуваш, а не да влезнеш в първия магазин!
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
http://www.walther-flender.de/index.php ... ce6efec3e4
Е тва е ремъка - всичко друго е производство в третия свят - докато тва си се прави в Германия !!!
Изпробвано - доволен!!!
Е тва е ремъка - всичко друго е производство в третия свят - докато тва си се прави в Германия !!!
Изпробвано - доволен!!!
- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chombe5 написа:Ремък гейтс усилен има нещо като метална лента по него,
по принцип взички ремъци на 1з по каталог са усилени
веселин написа:http://www.walther-flender.de/index.php?eID=tx_cms_showpic&file=uploads%2Fpics%2Fantriebsriemen_01.jpg&width=800m&height=600m&bodyTag=%3Cbody%20style%3D%22margin%3A0%3B%20background%3A%23fff%3B%22%3E&wrap=%3Ca%20href%3D%22javascript%3Aclose%28%29%3B%22%3E%20|%20%3C%2Fa%3E&md5=c0da9ab79fb6af8eb98df8ce6efec3e4
Изпробвано - доволен!!!
Колега,не знам дали знаеш,но оригинален Flennor в БГ.няма от 5 години.

- mopowah
- Автомобил: 2021 VW ID3 Pro Performance Max
- Двигател:
Като сменях ремъка върху него имаше написан срок на годност.
Сега ми е малко притеснено, тъй като ми остават още поне 2-3 години каране, за да навъртя километрите за смяна, а мисля че срока му на годност беше 2010 или 2011.
Сега ми е малко притеснено, тъй като ми остават още поне 2-3 години каране, за да навъртя километрите за смяна, а мисля че срока му на годност беше 2010 или 2011.
Върни се в “Дизелови агрегати”