масла собствена марка на Кауфланд-немски. Как са?
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: масла собствена марка на Кауфланд-немски. Как са?
з лично също никога не бих си взел масла от верига магазини за хранителни стоки 

- mitko kabelcheto
- Автомобил:
- Двигател:
Големите вериги магазини,нямат ли по-строг качествен контрол от кварталните магазинчета?Нали всеки един момент могат да влязат и да искат документи,декларации за качество,произход,от къде е доставена стоката...и т.н.Не вярвам да е хлабава системата там.Това не е женския пазар все пак.Всяка голяма верига може да си позволи ниски цени на някой стоки и да печели от оборот,а и за привличане на клиенти.Karefour като го отвориха,пуснаха английско масло,не помня марката на подобни на тези цени за които говори колегата.Не знам,и там ли е било маслото за изхвърляне???

niikoo_1 написа:з лично също никога не бих си взел масла от верига магазини за хранителни стоки
Аз също.
- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не си купувайте масло от Кауфланд. Аз от там само течност за чистачки и някой ароматизатор купувам.
- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
dragozow написа:Не си купувайте масло от Кауфланд. Аз от там само течност за чистачки и някой ароматизатор купувам.
Защо да не си купуваме? А лимонада да си взимаме ли?

- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
mitko kabelcheto написа:Големите вериги магазини,нямат ли по-строг качествен контрол от кварталните магазинчета?
От кварталните магазинчета може би да, но аз и от квартално магазинче също не бих си купил масло. Издирва се официалния вносител и се взема от склада/фирмен магазин, това е. Но така както въртите и сучите се чудя защо пускате теми изобщо, искате някой да ви каже това което искате да чуете за да се набутате с чиста съвест ли? Добре, ето, супер е това масло от Кауфланд, и от Метро е още по супер, даже продават на цена 1/2 под тази на официалния вносител. Е, не е внесено от фирма листната като дистрибутор на сайта на марката, но какво от това. Вземете си, супер е, малко тракат повдигачи и го гори, обаче какво от това, нали е 10 кинта отдолу

- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
tisho_psg написа:dragozow написа:Не си купувайте масло от Кауфланд. Аз от там само течност за чистачки и някой ароматизатор купувам.
Можеш да си купиш и наливно масло ако искаш. Тук наскоро един колега спомена че си дава старото масло на негов колега...за Опела

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
plamen000000 написа:Ако тръгна да разказвам ще станете вегетарианци Форевър!
Е кажи де! Така само зачекваш някаква тема и...
То който е работил в нестле говори същото. От кенар също съм слушал отзиви.
Общо взето навсякъде е така.
Ама вътре продават и мобил, нали? Сигурно го точат от газ-ката зад магазина.
Блажени са невежите!
Аз лично си пазарувам много често от големите вериги, независимо какво. Масло последно си взех от колега от партньорите на клуба, доволен съм.
- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
dragozow написа:tisho_psg написа:dragozow написа:Не си купувайте масло от Кауфланд. Аз от там само течност за чистачки и някой ароматизатор купувам.
Можеш да си купиш и наливно масло ако искаш. Тук наскоро един колега спомена че си дава старото масло на негов колега...за Опела
Аз на моята кола и без масло мога да пробвам да я карам ако искам,нали си е моя.Но не го препоръчвам на никои!
Въпроса е,че ти даваш съвет към колегите,без да се обосновеш защо не препоръчваш да се купува моторно масло от Кауфланд.Вода ли има в тубите,имаш ли опит с такова масло, или ти просто си натискаш по клавиатурата...?
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
с две думи дотук: никой не е ползвал до сега, но съветва - не купувайте!
няма логика...

няма логика...

- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Купете си тогава бре, вероятно е немско и е много добро. Мога да ви намеря още по-евтино. Няма как от едното тубата да е 80 лв, а от другото да е 30 и да са еднакви. Аз поне не бих го сипал в моята.
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пробвал съм продукти на Tesco, почистващи препарати за кола, течност за чистачките и подобни дреболии за колата.
Не бих взел масло от там, не бих взел и от кауфланд.
Не бих взел масло от там, не бих взел и от кауфланд.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Незнам маслото как е, ама си купих захар от Кауфланд, произведена от Кръстев. В събота сложих в бидона кайсии, разтворих захарта и ми направи впечтление, че лесно се разтвори. На следващия ден рекох да разбъркам материала и УЖАС! Течността се желирала! Все едно е лепило за тапети! Освен това, не е много сладко, знам друг път колко сладни и как е сега. Какво има в тая захар...
Та купувайте си масло и кажете как е. Аз няма вече и торбичка да си купя от Кауфланд!
Та купувайте си масло и кажете как е. Аз няма вече и торбичка да си купя от Кауфланд!
- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
dragozow написа:Купете си тогава бре, вероятно е немско и е много добро. Мога да ви намеря още по-евтино. Няма как от едното тубата да е 80 лв, а от другото да е 30 и да са еднакви. Аз поне не бих го сипал в моята.
Не си купувайте,купувайте си...и тубата колегата пише,че струва 40лв а не 30.
Аз когато нямам какво да кажа не пиша мнения и не давам съвети (особено ту такива,ту-такива)
*нищо лично.И аз не си купувам масло от супермаркет,но не защото в големите европейски вериги с име в цяла Европа продават зехтин в туби за моторно масло а защото няма нужното разнообразие и няма кай да ме консултира както трябва ако се интересувам от нещо

Както казах и в предишният си пост мой познат кара с такова от около 5 - 6 години . До сега не се е оплакал от него . Разликата е , че неговото е купувано от Кауфланд в Германия . Аз не виждам проблем да се ползва след като отговаря на изискванията дадени от Фолксвафен ( VW 502 ... нещо си беше ) !
п.п. Говорим за пасат Б5 АФН !
п.п. Говорим за пасат Б5 АФН !
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”