Фарове на Венто - електрически/обикновени ??? Решено!
Фарове на Венто - електрически/обикновени ??? Решено!
Колеги искам да попитам дали някой знае дали предните фарове за Венто, които се регулират електрически могат да се сложат и на Венто без електрическо управление. В e-bay ми излезнаха на добра цена едни, които са предназначени за Венто-та с електрическо управление, пък мойте са си с механично управление и се чудя дали са съвместими...

Последна промяна от bonkov на Пет 09 юли 2010 23:27, променено общо 1 път.
- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Фарове на Венто - електрически/обикновени ???
да еднакви са разликата е че тези които са електрически имат ел машинки за регулиране а твоите имат една "пръчица" която ги фиксирва на едно място, тя се сваля елементарно,като я развиеш,слагаш я на другите фарове ако ги няма машинките и си готов
Това супер само, че аз сменям фаровете не само заради това, че ще изглежда по-добре, но и именно защото имат проблем и не могат да се настройват/регулират, май точно тази пръчица ми я няма. Иначе мерси, би трябвало да станат, пък такава пръчица освен по моргите да търся или...?
- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
да или от някой друг фар но щом неможеш да ги регулиращ може и проблема да ти е в горните щипки
дай линк от ибей да ги погледна и ще ти кажа дали ги имат намират се във долен външен ъгъл виждат се
ето примерна снимка

дай линк от ибей да ги погледна и ще ти кажа дали ги имат намират се във долен външен ъгъл виждат се
ето примерна снимка

http://cgi.ebay.de/VW-Vento-Klarglas-Sc ... 53e24594ed
Това е линка, но мисля, че нямат снимка отзад за да видиш дали я имат тая пръчица, която казваш ти. Иначе на снимката, която си приложил въпросната пръчица е в десния долен ъгъл или е някоя от белите джаджи ?
))
Това е линка, но мисля, че нямат снимка отзад за да видиш дали я имат тая пръчица, която казваш ти. Иначе на снимката, която си приложил въпросната пръчица е в десния долен ъгъл или е някоя от белите джаджи ?
- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
тези на линка си имат със сигурност 
на фара който е сниман отзад в долния ляв ъгъл беличкото тва е
или на негово място се завива машинката
на фара който е сниман отзад в долния ляв ъгъл беличкото тва е
или на негово място се завива машинката
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”