Мнение за мултимедия Нипон от Метро
-
- Автомобил:
- Двигател:
Мнение за мултимедия Нипон от Метро
Гледам, че в Метро продават въпросната мултимедия /не видях конкретен номер на модела, няма я и в Гугъл/ за под 400 лева и ми се стори добра добра оферта.Поразрових се из форума и открих повече негативни мнения за марката, но все пак да попитам дали някой си е купувал подобно чудо и как се държи в автомобила.Става въпрос за ДВД плеър/мултимедия/ с моторизиран дисплей и разни други допълнения. Дано сте разбрали за какво питам и не отнеса някое наказание.Имам няколко климатика Нипон и не мога да се оплача от тях.
- jelevbg
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AHU 1997
- Контакти:
Re: Мнение за мултимедия Нипон от Метро
Стой далеч от марки като Nippon, Elite, Thunder, NEO и други такива! Ще береш ядове! 

- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Аз имах честа да имам такова устройство от метро,а имено сд-мп3.Това беше преди 3години,извода,слабо радио,хич го няма,след три години започнаха проблемите с шейната на диска.С една дума,не съм доволен 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Преди 4 години за втората ми кола си купих от метро Нипон.Много съм доволен.За 4 години не е трепнал,а колата се кара (респективно слуша) доста.Чете си МП3,Флашка,даже има и слот за мемори карта.Единствената забележка е,че батерията за паметта му падна на 3 месец,но я подмених и след това грижи никакви.Станции си лови супер.И моят е точно от Метро.Лично мнение - взимай,няма да сгрешиш.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Nippon-а е много зле, но има и някои читави бройки, всичко е до късмет 

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”