СВЕТОВНО-аз обичам да залагам
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- SMEL
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: AHF 1999
СВЕТОВНО-аз обичам да залагам
започва световното и смятам тук да залагаме на точен резултат на мачовете/виртуално/.Който разбира де-да поспорим ако не заключат темата.Смятам че много от вас гледат футбол. Първия мач ГЕРМАНИЯ-КОСТА РИКА- 1-1. П.С. май разбирате само от коли....
- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
На мен ми е много интерестно как ще се засекат Германия и Англия или Швеция,щото като гледам групата на Англия и Швеция (Б),втория играе с първия от А, а в А група е Германия и ше стане голям резил,пък и не ми се вярва Германия да не станат 1-ви в групата си.
От там нататъка,може би ще е ясно как ще протече световното,защото колко по ключови отбора от Германия,Англия и Швеция.Е вярно Бразилия,Холандия,Италия, Код'ю Воар имат шанс за призовите места (6,7,8 и 9-то място
), но това е друга тема
Аз съм за германците,да спечелят и без тва са домакини,аз повече за феновете съм,щото ще е голяма радост за швабите да спечели тяхния отбор.Иначе в отбора не виждам кой знае какви футболисти....
Ако погледнем бразилците, само по зъбите ще познаем световния шампион
Абе да станат добри мачове,пък който иска да спечели трофея!
От там нататъка,може би ще е ясно как ще протече световното,защото колко по ключови отбора от Германия,Англия и Швеция.Е вярно Бразилия,Холандия,Италия, Код'ю Воар имат шанс за призовите места (6,7,8 и 9-то място

Аз съм за германците,да спечелят и без тва са домакини,аз повече за феновете съм,щото ще е голяма радост за швабите да спечели тяхния отбор.Иначе в отбора не виждам кой знае какви футболисти....
Ако погледнем бразилците, само по зъбите ще познаем световния шампион

Абе да станат добри мачове,пък който иска да спечели трофея!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”