Здравейте колеги,
трябва ми добър майстор, който може да оправи имобилайзера на майка ми на Меган-а. Преди година и нещо автомобила си загуби настройката на единия ключ, а от вчера и другия. Ходих при едни майстори, който казаха, че имобилайзера е изключен и автомобила не може да се обучи за нов ключ. Отваряха ми снопа кабели (шлауха) дето е близко до компютъра и видях вътре някаква джиджавка вързана за 2 от кабелите. Незнам дали е правено в оторизиран сервиз, но казаха, че било направено професионално, каквото и да значи това. Както и да е, изобщо не ме интересува какво са правили по автомобила, интересува ме може ли някой да направи така че да се обучават ключове на автомобила, а не да ходя в Рено и да ми искат 70 лева за платка.
Благодаря ви за вниманието!

Имобилайзер Меган 96-та
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Имобилайзер Меган 96-та
dancing_niki написа:Здравейте колеги,
трябва ми добър майстор, който може да оправи имобилайзера на майка ми на Меган-а. Преди година и нещо автомобила си загуби настройката на единия ключ, а от вчера и другия. Ходих при едни майстори, който казаха, че имобилайзера е изключен и автомобила не може да се обучи за нов ключ. Отваряха ми снопа кабели (шлауха) дето е близко до компютъра и видях вътре някаква джиджавка вързана за 2 от кабелите. Незнам дали е правено в оторизиран сервиз, но казаха, че било направено професионално, каквото и да значи това. Както и да е, изобщо не ме интересува какво са правили по автомобила, интересува ме може ли някой да направи така че да се обучават ключове на автомобила, а не да ходя в Рено и да ми искат 70 лева за платка.
Благодаря ви за вниманието!
колега имам точните хора за теб много стабилни момчета сервиза им е срещу моя офис
http://www.facebook.com/home.php?#!/pag ... 002?ref=ts
ако познаваш някой от люлин питай за братята от люлин познават ги
- ivan_nenchev
- Автомобил: Pasat B4
- Двигател: 1Z 1994
здр колега на едно момче с такова рено със същия проблем един ключар му изведе някакъв код от компа след това го вкара с централното на таблото и брои премигванията на червената лампичка на таблото и колата запали . До тук добре ама каза аиде сега ми даите 80 лв да ви кажа кода . Момчето вади дава то болен на легло се е.. . след това каза че новия имобилаизер е 360 лв а да го махнат целия по добрия вариант 400 и колата трябва да иде до софия че някакъв бачо от сервиз на рено незаконно ги премахвал че не им давали там в серзиза да ги махат а само да го подменят . ти ако можеш да се разминеш с 70 лв направо не се замисляи
.Един извод от мен РЕНО НИКОГА !!!

- dancing_niki
- Скиора
Със 70 се разминавам като от Франция ми пратят нов чип за ключа, а не да ми направят колата да може да се обучава. Пин-а иначе е лесно да го извадят на ключа. Проблема е че не могат да го вкарат в автомобила, за да си познава ключа.
- ivan_nenchev
- Автомобил: Pasat B4
- Двигател: 1Z 1994
е да все пак знаеш че проблема е в ключа иначе на моя човек му беше в самия имобилаизер
- dancing_niki
- Скиора
В самия имобилайзер е. Той просто е изключен и не може да се обучават нови ключове.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”