! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
Хубаво друже, не ти опонирам, просто ти казвам че полицаите в движещата се патрулка нямат законово право и начин да докажат всичките 15 нарушения. Не казвам че онзи не ги е извършил, обаче за да го спрат и за да му направят нещо трябва да го ДОКАЖАТ, с радар за скорост или снимка от одобрена камера, иначе само и единствено могат да му проверят документите, тоя да си ги сложи през ..я и те така.
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
К.Одаджийски написа:Хубаво друже, не ти опонирам, просто ти казвам че полицаите в движещата се патрулка нямат законово право и начин да докажат всичките 15 нарушения. Не казвам че онзи не ги е извършил, обаче за да го спрат и за да му направят нещо трябва да го ДОКАЖАТ, с радар за скорост или снимка от одобрена камера, иначе само и единствено могат да му проверят документите, тоя да си ги сложи през ..я и те така.
Виж какво, чети внимателно какво съм писал. А именно "дори не го спряха" съм написал. Могат да спрат всеки който пожелаят , нали ме разбираш. Не съм споменал дали могат след това да му направят нещо.Според мен имаха всички основания да пуснат лампата и любезно да го помолят да отбие.Така че не ми се закачай

- aylin78
- Автомобил:
- Двигател:
Така е колега,аз за това искам да има камери пове4е от колкото полицаи в бг,хем по ефтино хем ше се нау4им да караме както трябва,няма полицаи няма премиер
""вси4кото сигани под ножа""какво е това 55000 полицаи в бг..............басам мамау и полиция..........аз в германия не сам виждал толкова униформени колкото у бг,ние да не сме рецидивисти 4е ни пазят толкова катажии и полицаи

- К.Одаджийски
- VW експерт
ОФФФФ Абе къде видя пък ти 55 хиляди полицай бре м..му стара! 55хиляди е цялото МВР, разсекретиха го щата и ако потърсиш в нета ще намериш колко от тях са полицаи, колко са пожарникари, колко са жандармерия, колко са гранична, колко са академия, колко са НИКК и т.н.т Тогава сметни колко са полицаите.
Велко, можели са да го спрат, но не са, а теб също са можели да те спрат
!
Велко, можели са да го спрат, но не са, а теб също са можели да те спрат

- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
К.Одаджийски написа:Велко, можели са да го спрат, но не са, а теб също са можели да те спрат!
И теб можеха да те спрат

- К.Одаджийски
- VW експерт
Нямам, а и не съм се отбивал до големото град от феста насам
А и едва ли някога ще ме спрат за провинение, лежерен шофер съм

А и едва ли някога ще ме спрат за провинение, лежерен шофер съм

- aylin78
- Автомобил:
- Двигател:
Вьпреки това полицаите трябва да са по малко,а камерите колкото вси4ките бьлгари,турци,арменци,евреи,и цигани в бг
- Booster
- Автомобил:
- Двигател:
Преди известно време пътувам по пътя между варна и бургас , по точно става въпрос за пътя от село Приселци до Старо Оряхово не знам кой би се сетил къде е ама както и да е , та връщам се от приселци аз и бях позасилил малко карах с около 150-160 и един индивид кара пред мен с около 60-70 , отпред идват коли тва онова нямаше как дане намаля и намалям аз до неговата скорост , виждам че няма коли и следователно пускам мигача и тръгвам да го изпреварвам , оня като видя и той настъпа , последва 4-3 сичката газ и както и да е изпреварих го ама , мноо се ядосах и карам аз 110-12, оня засилен ама изпреварва ме и ме позасече малко доста близко ми мина пред калника ,даже и се наложи да чукна спирачките , еи тогава напрао откачих има една права около 3-4 км преди нея имаше завой , та той беше изпреварил няколко коли преди мене и си беше бая по-напред от мене , след завоя настъпах изпреварвам няколкото коли и влизам точно пред него и карах с около 180-190 и нарочно на спирачките ама и внимавам следователно оня боклук да не се натресе отгоре ми и така до около 90-100 го свалих и спрях да се занимавам с него , после оня ме изпревари , знам че извърших доста нарушения ама просто не се сдържах като не ме пусна да го изпреваря най-културно ами се правеше на състезател няква Хонда 2000 кубика май беше , не се оправдавам ама бива ли така да се възпрепятства изпреварване , пък и освен това за малко да ме удари като ме засичаше , а аз дори се прибирам плътно в дясно като видя , че идва някой засилен зад мен , знаеш ли все пак ами ако не успее да спре , дори ако трябва и аз залилвам само и само да няма предпоставки за ПТП , Апел: Колеги нека се пазим взаймно , иначе няма кой да ни пази , по-добре да преглътнеш това , че на някой повече му върви колата отколкото да се правят такива дивотии по пътя
Колеги нека се пазим взаймно , иначе няма кой да ни пази , по-добре да преглътнеш това , че на някой повече му върви колата отколкото да се правят такива дивотии по пътя
След това ,което си написал...

-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Истината е, че за да няма проблем всеки трябва да си кара за себе си. Това с даването на газ при изпреварване, засичането, да изпреварищ някой, за да му върнеш че те е изпреварил преди малко.....не води до нищо добро. За съжаление повечето хора се ядосват лесно и го правят
Особено злобни стават хората като ги изпревари по евтина/стара/бавна кола от тяхната.

- Booster
- Автомобил:
- Двигател:
Аз не се оправдавам , както и съм писал по-нагоре , просто ей такива хора като шофьора на хондата нека да разберат какво е да си отдругата страна , да видят колко е гадно , изнервящо и най-вече опасно да не оставящ някой съвсем културно в рамките на всеки закон да те изпревари и да засичаш , но колегата "theultimate" е мноо прав, човек греши най-мноо когато е ядосан , така се случи и с мен подадох се да яда си , но както и да е , важното е че нямаше последствия
-
- Автомобил:
- Двигател:
Booster, и да се оправдаваш, държал си се като първия селяндур. Просто не го прави повече!
Моята случка от петък - зад мен малка корейска джипка с малко по-висока скорост от моята в лявата лента на магистралата и аз се прибирам за да го пусна. Оказва се, че зад него се носи астраН 1.6 с неговата скорост. Аз вече доста съм наближил бавната кола в дясната лента и преценявам, че има достатъчно място след джипа и преди астрата за да се вмъкна и да не намалям до 80-90км/ч. Настъпвам печката и в момента, в който изпреварвам по-бавната кола, вече съм със скоростта на астрата и джипката. Оня зад мен нещо се издразни, святка ми фарове ... веднага се прибрахи го пуснах, а той се нареди пред мен. Изпреварваме следващия бавен и тоя с астрата пред мен и почна да намаля. Намалих си и аз, без да му святкам или каквото и да е правя. После го изпреварих, защото караше бавно в дясната лента. Веднага се залепи зад мен и се мъчи да кара с моята скорост - около 150км/ч. Като изпреварваме, аз му дръпвам доста, щото карам печка, а той бензин. Той обаче веднага се мъчи да ме настигне и да се залепи зад мен - за да ме настига, когато карам със 150, трябва да е карал поне със 180км/ч ... и пак така лепнат зад мен. На "летището" около Пловдив му омръзна, вероятно защото карах с около 90.
Аман от комплексари.
Моята случка от петък - зад мен малка корейска джипка с малко по-висока скорост от моята в лявата лента на магистралата и аз се прибирам за да го пусна. Оказва се, че зад него се носи астраН 1.6 с неговата скорост. Аз вече доста съм наближил бавната кола в дясната лента и преценявам, че има достатъчно място след джипа и преди астрата за да се вмъкна и да не намалям до 80-90км/ч. Настъпвам печката и в момента, в който изпреварвам по-бавната кола, вече съм със скоростта на астрата и джипката. Оня зад мен нещо се издразни, святка ми фарове ... веднага се прибрахи го пуснах, а той се нареди пред мен. Изпреварваме следващия бавен и тоя с астрата пред мен и почна да намаля. Намалих си и аз, без да му святкам или каквото и да е правя. После го изпреварих, защото караше бавно в дясната лента. Веднага се залепи зад мен и се мъчи да кара с моята скорост - около 150км/ч. Като изпреварваме, аз му дръпвам доста, щото карам печка, а той бензин. Той обаче веднага се мъчи да ме настигне и да се залепи зад мен - за да ме настига, когато карам със 150, трябва да е карал поне със 180км/ч ... и пак така лепнат зад мен. На "летището" около Пловдив му омръзна, вероятно защото карах с около 90.
Аман от комплексари.
Последна промяна от myrshavija на Нед 11 юли 2010 11:55, променено общо 1 път.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
в тая тема отвреме на време някой идиот пише , че друг е идиот 

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Velko написа:Оттам полудях - веднага в средната с мръсна газ го засичам и изпреварвам ( през това време патрулката е на 15-20 метра пред нас в средна лента). Намалих пред тоя "индивид" ,пускам аварийни и скачам на спирачката...

- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
maxpayne написа:Velko написа:Оттам полудях - веднага в средната с мръсна газ го засичам и изпреварвам ( през това време патрулката е на 15-20 метра пред нас в средна лента). Намалих пред тоя "индивид" ,пускам аварийни и скачам на спирачката...
![]()
![]()
![]()
![]()