JEEP Grand Cherokee
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: JEEP Grand Cherokee
Леле колега, много лош късмет! По-добре намерете Автовоз да ви докарат джипарата до България и тук я ремонтирайте че там ще ви излезе много скъп ремонта! Дано всичко се оправи и да ни запознаеш по навътре с колата!
- houzeboy
- Автомобил:
- Двигател:
Ами ние се прибрахме вчера вечерта,кошмара свърши, а колата се счупи преди Франкфурт на магистралата.
От там викнахме пътна помощ с 500 зора, защото никой не говори английски и не може да се разбереме, а и не знаехме къде точно сме. След 3 часа дойде немската пътна помощ и срещу 260 евро ни закара до най-близкия град Руселсхайм и там 3 дена чакахме пътна помощ от България, кошмар, кошмар... После 50 часа се прибирахме с тоя камион, който повече от 80км/ч не можеше да вдигне, спирахме само за гориво и 2 пъти за да спи шофьора по 2-3 часа. До Унгария всичко беше нормално, но после... румъния. Най-скапаната държава в европа.
Няма пътища, няма нищо, мизерията е на всякаде и във всичко ! Освен Букурещ всичко друго е... нямам думи да го опиша. На границата минахме без проблеми, но вътре в скапанат им държава, всеки път когато ни спираха ченгета направо искаха пари, безалкохолни, храна. Жалка картинка. И на ферибота на Калафат пак същата работа. Направо си искаха, един вика ракия имате ли, ядене имате ли? Е щом нямате дайте по 5 евро...
От там викнахме пътна помощ с 500 зора, защото никой не говори английски и не може да се разбереме, а и не знаехме къде точно сме. След 3 часа дойде немската пътна помощ и срещу 260 евро ни закара до най-близкия град Руселсхайм и там 3 дена чакахме пътна помощ от България, кошмар, кошмар... После 50 часа се прибирахме с тоя камион, който повече от 80км/ч не можеше да вдигне, спирахме само за гориво и 2 пъти за да спи шофьора по 2-3 часа. До Унгария всичко беше нормално, но после... румъния. Най-скапаната държава в европа.
Няма пътища, няма нищо, мизерията е на всякаде и във всичко ! Освен Букурещ всичко друго е... нямам думи да го опиша. На границата минахме без проблеми, но вътре в скапанат им държава, всеки път когато ни спираха ченгета направо искаха пари, безалкохолни, храна. Жалка картинка. И на ферибота на Калафат пак същата работа. Направо си искаха, един вика ракия имате ли, ядене имате ли? Е щом нямате дайте по 5 евро...
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Стига бе
това как се скъса така
Ако е след скоростната кутия е раздаточна

Ако е след скоростната кутия е раздаточна
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Съжалявам за кошмара!
Друго не знам, какво да кажа колега
Друго не знам, какво да кажа колега

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Кофти... съжалявам за преживяното.
Не ви ли глобиха в Германия за почистване на магистралата от маслото?
п.п. Пак добре сте минали с 260 евро
Не ви ли глобиха в Германия за почистване на магистралата от маслото?
п.п. Пак добре сте минали с 260 евро

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Незнам това как сте го счупили ,но е видяло зор 

- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Колега, това не е ли само "опаковка", дето е счупено? В смисъл, в нормален, здрав вид там не се упражнява сила/натиск? Или сте го ударили някъде?
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Най-вероятно е скъсала верига или е счупила вал 

- houzeboy
- Автомобил:
- Двигател:
Еми самия кожух се е спраскал, не знам как. Нито съм я юркал колата нито нищо, до 120км/ч.
Както си карах и започна да се чува едно силно гъррррр, отбих за малко, после брат ми се качи да кара и след 500метра се спраска. Мисля си, че може предишния собственик, ако я е катерил някъде на камък или нещо де да знам може да я е ударил и ние просто я довършихме. Вътре веригата си седи, зъбните колела също,мисля, че нищо от карантията не липсва. Джипката може да се движи напред и назад,но максимум с 2км/ч. Звука, който се чува от долу е ужасен. Също така малката ръчка за скоростите се движи свободно.
Както си карах и започна да се чува едно силно гъррррр, отбих за малко, после брат ми се качи да кара и след 500метра се спраска. Мисля си, че може предишния собственик, ако я е катерил някъде на камък или нещо де да знам може да я е ударил и ние просто я довършихме. Вътре веригата си седи, зъбните колела също,мисля, че нищо от карантията не липсва. Джипката може да се движи напред и назад,но максимум с 2км/ч. Звука, който се чува от долу е ужасен. Също така малката ръчка за скоростите се движи свободно.
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Възможно ли е да сте я карали на бавни скорости - "малката ръчка за скоростите" на кое положение беше?
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Тази част ми се струва почти нова. Дори хартиеният етикет седи....има нещо гнило.
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На живо не изглежда почти нова 

- houzeboy
- Автомобил:
- Двигател:
AmW написа:На живо не изглежда почти нова
?

Да не сме го оставили при вас Жипа ? В Нови Искър ?
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имам кола там
та от дума на дума стана въпрос за чероки 5.9 със счупена раздатка... та им викам я да видя как е счупена и ще ти кажа дали е същия
и се оказа твоя 

- houzeboy
- Автомобил:
- Двигател:
Даааа Жипката е готов вече
Казали са, че всичко е в много добро състояние.
Мотор, скорости, ходова част
А сега имам малко питане, трябва ли да му правя нашенска гражданска или мога да си го покарам и така?
Щото не ми се дават пари пак за пътна помощ, за да си го докарам до пред нас. На диска на жипката пише 31.07.10, до тогава са му платени таксите в УК, следователно мога да си го карам до края на месеца тук без да му правя гражданска нали ?

Мотор, скорости, ходова част

А сега имам малко питане, трябва ли да му правя нашенска гражданска или мога да си го покарам и така?
Щото не ми се дават пари пак за пътна помощ, за да си го докарам до пред нас. На диска на жипката пише 31.07.10, до тогава са му платени таксите в УК, следователно мога да си го карам до края на месеца тук без да му правя гражданска нали ?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”