Задни колкони за Passat B3 седан.

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
Kirocco
Автомобил: VW Scirocco Scala
Двигател: EX

Задни колкони за Passat B3 седан.

Мнениеот Kirocco » Пон 12 юли 2010 18:45

Здравейте. Порових във форума ( :търсачкаа ) но никъде не видях тема за задни колкони на Пасат B3 седан. Моя като го закупих преди 2г. от Швейцария намаше даже колони от пред във вратите mhihi Веднага се сдоби с такива но ми се иска да сложа и от зад. Стандартно под кората на Пасата в металната основа на купето има два кръгли отвора в двата края с по 13 - 13,5 см. Би ми се искало да не режа основата а да поставя две кръгли колони и да ги захвана за кората без да къртя основата на купето. Виждал съм такива изпълнения и ми се струват доста аграрни. :horror: :screwy . Някой да се сблъсквал с подобен проблем или да подскаже идея, как може да стане поместването на колони в двата отвора като кората естествено ще се изреже в радиуса на дупките на купето. Моля и за препоръка за размер на колкони; вид, марка (ако някой продава втора ръка читави) ще постна тема в купува. Стига някой да може да ме ориентира за размер и начин на захващане.

Потребителски аватар
Wr450f
Автомобил:
Двигател:

Re: Задни колкони за Passat B3 седан.

Мнениеот Wr450f » Пон 12 юли 2010 19:57

Аз доизрязах още малко и си сложих елипси Хертц и съм мега доволен според мен това е най - добрия вариант. :)

Потребителски аватар
Kirocco

Мнениеот Kirocco » Пон 12 юли 2010 20:20

Идеята е че не искам да режа. :wink:

Потребителски аватар
passenger
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passenger » Вто 13 юли 2010 8:37

Kiril.M написа:Идеята е че не искам да режа. :wink:

Пазиш колата за внуците ли ? Ако има мегадан за малко изрязване - действай смело внимателно и без да бързаш и всичко ще е ок. С по-малките колони ефекта мисля няма да ти хареса. Няма да мине и месец и ще поискаш повече :).
За жалост в пасата май за повече от стандартните колони винаги трябва майсторене.

Потребителски аватар
Kirocco

Мнениеот Kirocco » Вто 13 юли 2010 11:03

Мисля, че имаше колони за поставяне на самата кора в собствени кутии. Ще потърся от тях. :idea: Незнам само до колко звук ще извадят. :?:

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”