Значи случи ми се следното, паля, гледам че нямам бензи, отивам да заредя обаче човека като вкара маркуча и започна да налива бензин тя неможеше да го приеме, озля се отвънка, преля, а резервоара беше празен .
После запалих на гас и карах, след като спрях, след това палеше на бензин, изглежда влезе малко.
Спирам колата за вечерта, на сутринта неможе да запали на бензин, нещо от бензиновата помпа. Въпросът ми е дали нещо бензиновата помпа се е задръстила, или се е прецакала и трябва нова ?
Можете ли да ми кажете нещо по въпроса ?
Бензинова помпа, проблем !
- Ivan kolev Ivanov
- Автомобил:
- Двигател:
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Бензинова помпа, проблем !
Колега, и аз имах подобен проблем. Когато зареждам пистолета винаги изключва, оказа се че клапата която е преди капачката тя обезвъздушава резервоара, явно не работи и се наложи да я изкарам и проблема ми се оправи, сега си зареждам бензин без проблем! Поне при мен беше така, неможех да заредя! Но дано имаш късмет и проблема ти да не е от помпата, че там е лоша работата!
- KaRaMaNa_16V
- Автомобил:
- Двигател:
Ако си само с една помпа която е в резервоара изгори ли на циало спира да варви колата. Ако си сас 2 помпи тази която е извьн резервоара може да сьздава проблеми, например да гасне или да не може да се форсира до краи, защото тя сьздава налиагането на бензина.
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
С какъв мотор си?
- Ivan kolev Ivanov
- Автомобил:
- Двигател:
1.6 75k.с. 1994г.
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
ABU. Колега, виж написаното от IceHeart и TiL, и наистина с тънко маркуче вкарай едни 5 литра в резервоара - да има какво да върти помпата, че ще я "окотиш". На цедчицата на помпата не ми се мисли какви мизерии се напластяват, ама рано или късно - ще ходи на ултразвук, в комплект с дюзата на моното, та това сега не ти е проблем за мислене...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”