Пускам тая тема поради една основна причина - лигльото - dqvola89.Преди седмица ми се включва с желание за закупуване на предлагани от мен светлодиодни лампи Н3, за смешната цена от 30лв за двете.И така пускам му ги аз, като преди това сме се уговорили за деня, в който ще ги пусна и куриера. Пускам му ги и никакъв отговор от негова страна 3 дни.При позвъняване от мен на посочен от него телефон, след вече минали 4 дни от изпращането той първо се учуди, че му имам номера и второ ме увери, че ще ги взема ''ако не днес утре'' и аз като нормален човек му повярвах но преди това му казах , че ако се е отказал направо да ми кава и дане се занимавам с него понеже има и други желаещи.Но нещеш ли минават още 3 дни и ни звук ни стон от тиквеника, а куриерската фирма между временно ме уведмява за 2-ри път , че започва да тече лихва равна на 4 лв на ден престой в офиса им в Перник, които ако не ги плати той трябва да платя аз за да си взема лампичките, който повтарям струват 30лв.И след дълги опити за връзка с лайнцето - безуспешна съответно - отивам до офиа и си подавам молба да ми ги върнат пак тук за скромните 10.79лв транспортен разход и 4 лв лихва за престой.И да потретя 30 лв наложен платеж, а допълнителни 14.79 за моя сметка разходи са ми бонус заради нещастното същество Кристиян Валентинов от Перник с ник във форума dqvola89.
Целта на поста е: да споделя проблема и да се опитам да предпазя някой друг да не пострада от същата дрисня и да отправя молба към модераторите да се отвори някаква тема или нещо, в което хора, който са се опарили с някой подобен тарикат да бъдат вписвани и така човек да знае с къв вид измет да си няма работа.
И накрая искам да благодаря за разбирането и за това, че някой ми влиза в полужението.Също така да благодаря на момчетата, който са били коректни с мен, надявам се и аз съм бил коректен с всички и ако съм обидил някой се извинявам.
Поздрави.

Боклуците във форума
					Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
	Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Evil_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
Re: Боклуците във форума
Колега ето темата, може да споменеш накратко там --> http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=3&t=184978

- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
pacoboy написа:Колега ето темата, може да споменеш накратко там --> http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=3&t=184978
Аз съм писал там,но отскоро не мога,при всички ли е така.Няма ги двата бутона:
Цитат
Нов отговор

Иначе много кофти постъпка от колегата

- Evil_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да тая тема я знам, но там е за коректни купувачи и продавачи и не за некоректни.За това е добре такава да се направи, понеже тук сме за да си помагаме, а не да се цакаме, защото по сервизите и магазините,а и не само достатъчно ни цакат и прецакват....и с горива - доста са за изреждане.
Поздрави.

Поздрави.
- passat_b5
- Автомобил: Vw Passat b5 - Audi a4 b7
- Двигател: 1.8T
- Контакти:
Колеги не мога да си обесня, как може да има такива ла*на, незнам с каква съвест си лягат тези хора вечерно време   . Аз от колега от Форума си купих кола, писахме си 1 2 пъти и се разбрахме и всичко ок стиснахме си рацете и всичко точно. А за такива утрепки трепането им е малко
. Аз от колега от Форума си купих кола, писахме си 1 2 пъти и се разбрахме и всичко ок стиснахме си рацете и всичко точно. А за такива утрепки трепането им е малко  

. Аз от колега от Форума си купих кола, писахме си 1 2 пъти и се разбрахме и всичко ок стиснахме си рацете и всичко точно. А за такива утрепки трепането им е малко
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Кофти, че има подобни хора във форума.
Май от известно време проблема с некоректните търговци / купувачи започна да придобива сравнително големи размери във форума ... 

Май от известно време проблема с некоректните търговци / купувачи започна да придобива сравнително големи размери във форума ...

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Защо си толкова учуден:
1. Това 89 в ника му сигурно е година на раждане
2. Перник

2. Перник
maxpayne написа:Защо си толкова учуден:
И кво ако е така?
В тоя форум съм ви признал, че сте номер 1 в квалифицирането на другите.
- RATED(R)
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ха ха това беше забавно за четене...влизам в положение на колегата пострадал от ниякои си от форума, това става често предполагам, но също ми направи голяамо впечетление в куриерските услуги... Защо ми е смешно? за това че триабва да плащаш за престой и обратно изпращане...Не съм запознат с куриерските услъги в България но изглежда че обичат да ни го вкарват както могат... Ако мога да попитам с кой изпрати лампичките? Куриера.... Съжалявам че ти се е случило такова нещо та че следващия път първо парата пък тои ако иска да си ги взима от куриера...   успех в продажбата със следващия... 

maxpayne написа:Защо си толкова учуден:
2. Перник
Относно втора точка....всички софиянци сте точни пичове....евала...зачевани сте с изричната молба да бъдете коректни в живота....
Не искам да защитавам Дявола,не го познавам....трябвало е да се обади навреме,но явно го е досрамяло....което не го оправдава,но...такива са рисковете през куриер....
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Тва за Пк е страшна простотия...
Що за глупост, точни пичове има навсякъде, пумияри също...

Що за глупост, точни пичове има навсякъде, пумияри също...
RATED(R) написа: Защо ми е смешно? за това че триабва да плащаш за престой и обратно изпращане... следващия път първо парата пък тои ако иска да си ги взима от куриера...
Кой е длъжен да ти държи стока в офиса с месеци,защото не може да си ги вземеш?
Или да наемат хале колкото спортна зала?
Това не е USA.
И къде ти дават първо парата?
Прати ми 10000 доларес аз пък ше ти пратя много поздрави...
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Даскала™ написа:maxpayne написа:Защо си толкова учуден:
2. Перник
Относно втора точка....всички софиянци сте точни пичове....евала...зачевани сте с изричната молба да бъдете коректни в живота...
Даскала е абсолютно прав!
Ти идвал ли си някога в Перник. Ако си идвал въобще (което много ме съмнява), кое те е накарало да достигнеш до подобни "брилянтни умозаключения"?!? ... или май си говориш като пиян с к*ра (извинявам се за израза - циничен е, но за сметка на това е много верен)
Подобни обобщения са абсолютно винаги грешни. Това, че момчето е некоректно, какво означава - че всички в Перник сме такива ли!? Колко некоректни купувачи / търговци от Перник можеш да посочиш!? Това че един човек е негодник не е обусловено нито от пол, нито от местоживеене!
- RATED(R)
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Даскала™ написа:RATED(R) написа: Защо ми е смешно? за това че триабва да плащаш за престой и обратно изпращане... следващия път първо парата пък тои ако иска да си ги взима от куриера...
Кой е длъжен да ти държи стока в офиса с месеци,защото не може да си ги вземеш?
Или да наемат хале колкото спортна зала?
Това не е USA.
И къде ти дават първо парата?
Прати ми 10000 доларес аз пък ше ти пратя много поздрави...
 за първото никои не е длъжен да ти държи стоката затова би триабвало да ти е пратят обратно след определено време без да ти взимат парите... а за парите...разбира се първо парите. Като утидеш в магазина първо си плашташ и после взимаш...то си е логично...
 за първото никои не е длъжен да ти държи стоката затова би триабвало да ти е пратят обратно след определено време без да ти взимат парите... а за парите...разбира се първо парите. Като утидеш в магазина първо си плашташ и после взимаш...то си е логично...  ако си купиш нешто по интернет не мисля че някой ще ти прати нещо преди да си платил...
 ако си купиш нешто по интернет не мисля че някой ще ти прати нещо преди да си платил... 
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
RATED(R) написа:за първото никои не е длъжен да ти държи стоката затова би триабвало да ти е пратят обратно след определено време без да ти взимат парите... а за парите...разбира се първо парите. Като утидеш в магазина първо си плашташ и после взимаш...то си е логично...ако си купиш нешто по интернет не мисля че някой ще ти прати нещо преди да си платил...
Батко, принципно си прав, ама come back to reality - this is Bulgaria. Тука всичко е наопаки......

Пращаш стоката и купувача ако благоволи да отиде да си я вземе и случайно не намери някакъв косур я плаща.
Ако обаче намери косур или не отиде изобщо да си я вземе, за да ти върнат стоката си плащаш доставката.......

Абе ненормална работа, заради разни измекяри даже си и назад, а си губиш времето да ходиш по куриери да пращаш.......
Върни се в “ОФФ-Топик - други”