Запалката ми отказа да работи?
Запалката ми отказа да работи?
До скоро можех да си зареждам телефона през запалката,но самата запалка като я пъхах вътре не искаше да загравя...Тъй като четох във форума че някаква пластина трябва да се изправи там вътре в запалката реших да пробвам.не помня с какво но нещо метално беше и като бръкнах вътре с него даде искрица леко и явно от тогава не ми работи запалката напълно..както казах самата запалка не загряваше,но поне можех да си зареждам телефона.Може ли някой да помогне и да ми каже каде и кой може да ми я оправи..Благодаря!
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Запалката ми отказа да работи?
DMX написа:До скоро можех да си зареждам телефона през запалката,но самата запалка като я пъхах вътре не искаше да загравя...Тъй като четох във форума че някаква пластина трябва да се изправи там вътре в запалката реших да пробвам.не помня с какво но нещо метално беше и като бръкнах вътре с него даде искрица леко и явно от тогава не ми работи запалката напълно..както казах самата запалка не загряваше,но поне можех да си зареждам телефона.Може ли някой да помогне и да ми каже каде и кой може да ми я оправи..Благодаря!
Колега провери си БУШОНИТЕ и по точно за запалката,касетофона и там незнам още какво беше включено към този бушон.Ти като си чел че се бърка с метално,другото си пропуснал, а имено на АКОМУЛАТОРА СЕ ИЗКЛЮЧВА ЕДНА ОТ КЛЕМИТЕ

Преди да правите нещо,прочетете внимателно,е не бързата.Бързата работа срам за майстора

може ли някой да ми даде списака с номерата за бушониоте за поло 1.6 96год имах ги но ги затрих някаде ,а не мога да се сетя каде бяха във форума.
- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
DMX написа:може ли някой да ми даде списака с номерата за бушониоте за поло 1.6 96год имах ги но ги затрих някаде ,а не мога да се сетя каде бяха във форума.
Колега,залегни под тях и започни да изваждаш един по един и накрая ще стигнеш до проблемния,а имено с прекъсната жичка

- Rqhovo
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1Y 1991
- Контакти:
На някой коли трябва да си контакт за да работи запалката. 

- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
Rqhovo написа:На някой коли трябва да си контакт за да работи запалката.
В това не виждам нищо свързано с тази тема

Човека иска схема на бушоните,ясно е като бял ден,къде е проблема

- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
Отзаде на капака на бушоноте има схема ,просто е!
бушона се оказа иаз да не се сетя ..хал хабер хахах.
А дали някой все пак може да ми даде списака за номерата на бушоните ..имаше го някаде в сайта но не мога да го намеря
А дали някой все пак може да ми даде списака за номерата на бушоните ..имаше го някаде в сайта но не мога да го намеря

-
- Автомобил:
- Двигател:

светлокафяв - 5 A
кафяв - 7.5 А
червен - 10 A
син - 15 А
жълт - 20 А
прозрачен (бял) - 25 А
светлозелен - 30 А
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”