Търся оригинални джанти за Пасат Б5
- dmcdjveli
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Търся оригинални джанти за Пасат Б5
Трябва да се регистрираш в e-Pay, и тогава може да поръчваш (но не съм сигурен дали беше така). Цената е $10.99 за 4 броя + $20.50 за доставка до България. Това е всичко друг е въпроса за качеството. Не знаеш къде са правени, и е малко несигурно до колко ще са същите като оригиналните. Аз лично съм пазарувал от там други неща, и не са точно като оригиналните, но да не забравяме и цената все пак.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да разбира се, ма тва е малко тъпа работа защото, ще ги поръчам не е проблем, ще ги сложа и пак ще изчезнат беследно (българска работа
) трябва да ги хващам с канаколит
. Ще огледам още малко по моргите и ако няма ще се престраша. Все пак благодаря колега 

- ulipet
- Автомобил: VW PASSAT B7
- Двигател: CFF
мама му,ще ги лепя.....ама не с каноколит а с нещо по-сериозно....бахти и крадците....или ще си ги сваля като ида на морето 

-
- Автомобил:
- Двигател:
ulipet написа:мама му,ще ги лепя.....ама не с каноколит а с нещо по-сериозно....бахти и крадците....или ще си ги сваля като ида на морето
Колега теб поне на морето са ти ги взели, моите пред удома ми ги краднаха и магледци смотани

- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Пичове,на мен ми откраднаха ЕКУ-то на другата ми кола пред блока оная вечер (Лагуна 2.0) вие за капачки ревете,аз вече май претръпнах и мисля следващото нещо което изчезне да си го взема от първата която видя,че го има...
-
- Автомобил:
- Двигател:
feikot написа:Пичове,на мен ми откраднаха ЕКУ-то на другата ми кола пред блока оная вечер (Лагуна 2.0) вие за капачки ревете,аз вече май претръпнах и мисля следващото нещо което изчезне да си го взема от първата която видя,че го има...
Рева щото в магазина като отидеш струват 120 лв 4 броя , за еитва рева.
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
ulipet написа:мама му,ще ги лепя.....ама не с каноколит а с нещо по-сериозно....бахти и крадците....или ще си ги сваля като ида на морето
Залепиш ли ги здраво, борбата за тях ще е по-продължителна и съответно поразиите - по-големи. А ядосаш ли крадеца с тези "български" осигуровки за защита, знаеш, че няма да ти се размине просто ей така... Оставаш я без стъкло, деруга с ключ или други "бонуси".
- feikot
На мен в магазина ми казаха 1300 лв,за кола която купих за 2500.Какво да ти кажа,тия дето ги крадат тия работи с тия пари да си купуват свещи,защото не знаят какво е да си я гледаш и да си я лигавиш,и да дойде някой наркоман да я оскверни.Имам един приятел,който у тях има 5 решетки от Б5,20ина огледала,джанти,капачки,кво ли не,просто си ги краде...като по малките неща ги взема когато е пиян и даже не помни.Много пъти съм му казвал,че всички неща които си е взел ще му излезат през задника,ама няма кой да разбере.От една страна ми е добре,като му кажа това и това ми трябва,да ми го даде за 5 лв.ама като се сетя на собственика му какво му е....
Писали сме едновременно с Любон,приятел,точно по тази логика,и циганите взеха да ни трепят,и политици и всяква измет,защото може и по лошо да стане ако си отворим устата,ми мамицата им,той изобщо не трябва да си помисля да краде,дере,чупи,бие и т.н. а аз да му се оставя защото можело и по-лошо да е.Хващам го и му счупвам главицата,аз ако тоя го бях засякъл докато ми краде еку-то,директно го изписвах на фактура,щях да го изсуша на тавана...сигурен съм.
Писали сме едновременно с Любон,приятел,точно по тази логика,и циганите взеха да ни трепят,и политици и всяква измет,защото може и по лошо да стане ако си отворим устата,ми мамицата им,той изобщо не трябва да си помисля да краде,дере,чупи,бие и т.н. а аз да му се оставя защото можело и по-лошо да е.Хващам го и му счупвам главицата,аз ако тоя го бях засякъл докато ми краде еку-то,директно го изписвах на фактура,щях да го изсуша на тавана...сигурен съм.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Много си прав колега, ЕВАЛА, българи,цигани,власи всички сме лаиняри и никога няма да се оправин. В Германия да си чул на някои да са му откраднали КАПАЧКИТЕ на джантите
поне аз не сам, ако кажа на някои германец, сигурно ще ми се изсмее, но това е реалността в България и трябва да свикваме с това. Мен не ме бърка, ще запаля пасата някои вечер, ще пообиколя и ще си намеря, следващата вечер тои ще запали неговия, ще мине и ще вземе от моита и така ще си ги разменяме-ДОКОГА питам аз? Нямам думи

- feikot
Докато смъртта ни раздели

- dmcdjveli
- Автомобил:
- Двигател:
Само да вметна, че като са залепени капачките и ти се наложи да свалиш гума ще се видиш в чудо. Според мен по-добре карай без капачките. По-грозно е, но поне няма да свалят капачките.