Работа
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- hristian37
- Автомобил: Голф 6 ТДИ
- Двигател:
- Контакти:
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
musura написа:или което искаш да работиш. Определено в началото не е важна заплатата, а това което ще научиш. После с опита ще дойдат предложенията за повече $$$
Ами ще кажа един култов лаф...
За каквото и да си говорим, става въпрос за пари..
И къв са цаниш в РББ?
Щото банковият сектор, е относително затворен, а РББ не са зле като идея...
- hristian37
- Автомобил: Голф 6 ТДИ
- Двигател:
- Контакти:
Здравей, колега
И при мен беше така. Един приятел ме уреди на работа в неговата фирма. И всичко беше уговорено от кога почвам, заплата и т.н., но няколко дена ми се обадиха от доста по- голяма фирма и с по- големи възможности и за професионално развитие. Ходих на интервю и те взеха,че ме одобриха, което всъщност много ме зарадва, но и излезе и дилемата какво да правя. Беше много гадно. Срещнах се с моя приятел и си му казах всичко, той е разбран човек и ми каза отивай на другото място. Това е и моя съвет към теб говори си с Madj0 и хората от неговата фирма.
И при мен беше така. Един приятел ме уреди на работа в неговата фирма. И всичко беше уговорено от кога почвам, заплата и т.н., но няколко дена ми се обадиха от доста по- голяма фирма и с по- големи възможности и за професионално развитие. Ходих на интервю и те взеха,че ме одобриха, което всъщност много ме зарадва, но и излезе и дилемата какво да правя. Беше много гадно. Срещнах се с моя приятел и си му казах всичко, той е разбран човек и ми каза отивай на другото място. Това е и моя съвет към теб говори си с Madj0 и хората от неговата фирма.
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
DragoGT написа:форума отдавна не е само ремонти по фаувета
той е една сплотена разноцветна общност обединена от една велика идея!
ВЗАИМОПОЩ!
много се радвам че и тук всичко се е развило добре!
евала на колегите които се притичат на помощ!
Това наистина е така !!! И аз като един Горд член на тази общност съм много щастлив !!! Тази ВЕЛИКА идея - ВЗАИМОПОМОЩ е най-важна
Колега очакваме с интерес развръзката на дилемата ти !!!!
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Ми надявям се колегата Маждо да не се расърди ако избереш работа в банката.
За да не пускам нова тема ( виждам че колегата е на път да си реши проблема с намирането на работа) ще споделя в тази че аз също се ослушвам за нова работа. Така че колеги ако във фирмите в които работите се търсят техн. грамотни хора за подръжка, ремонт или друга работа в теническата област или въобще работа за ентЕлегенти
свиркайте да идвам да се самопредлагам. Не ми спешно даже още съм на работа. Ама събирам оферти. Ако ви трябва някаква информация питайте на лични.
За да не пускам нова тема ( виждам че колегата е на път да си реши проблема с намирането на работа) ще споделя в тази че аз също се ослушвам за нова работа. Така че колеги ако във фирмите в които работите се търсят техн. грамотни хора за подръжка, ремонт или друга работа в теническата област или въобще работа за ентЕлегенти
Върни се в “ОФФ-Топик - други”