cabrio_lifestyle написа:Стопове Hella - фабрично затъмнените от GT и GTI и дългата лайна на левия праг.
За стоповете давам до 50лв.
Ако някой има двусекционни фарове(може и DEPO) и от тях 2бр. Пак давам 50лв![]()
София, 0889-499-336

cabrio_lifestyle написа:Стопове Hella - фабрично затъмнените от GT и GTI и дългата лайна на левия праг.
За стоповете давам до 50лв.
Ако някой има двусекционни фарове(може и DEPO) и от тях 2бр. Пак давам 50лв![]()
София, 0889-499-336
Golf_Diesel_ написа:Е той немеца е казал:
"Е тия джанти ще са за Ауди и само на Ауди ще ходят, пък тия ще са за Порше ама и на Голф ще стоят добре:
dj_tuhla написа:Моят Б3 - Христо, щото е зелен.
vw_golf_4_tdi написа:земи си А3, жените се разтапят като видят 4 кръга
което още веднъж доказва колко прости същества са понякога ..
GTI1.8 написа:Та така решх да си продам компютъра марката му е DELUX цената му е 500 лева без монитора.Монитора е Делл имам го много от одавна може би от преди 4 години и не ми е правил никви проблеми компа също.Предпочитам ако някой се навие бартер за лаптоп.Да отговаря на параметрите на компа горе доло може и повече![]()
AMD athlon(tm) 64 Processor 3000+
1.80 GHz 1.5GB RAM
Windows XP Profesional service pack 3
160GB HARd DISK
За друго не се сещам утре ще дам снимки на самия комп.Някой ако има въпроси да пита.
Общата цена с монитор мишка и клавиятура 550 лева може да се говори за коментар с размките на разумното и за сериозни.
Скайп:Pro7e1n4o
shery_86 написа:Капака е оборудван както се вижда от снимките:стъкло си има,стопчетата са читави,чистачка си има,даже е и огънат леко.Цената му е 300лв. с коментар по цената естествено.
С всяка изминала снимка се обеждавам, че жените са изключително ниско интелигентни и слобоумни създания.Снимат из кенефи, по дървета, из преспи, из калища и какви ли не други места само и само, за да си покажат анусите, путките или циците(да не говорим, че половината се ебати свлачищата и пак го правят).Преди си мислех, че жената има една гънка на мозъка повече от кокошката(колкото да не сере по улиците) ама май и до ривнщето на кокошката още не са еволюирали.
Deo88 написа:Ч.Р.Д. Жив и Здрав![]()
assd написа:май не съм се показвал - това ми е любимата снимка след като си поиграх с фотошоп, но чашките са си истински![]()
slavi ivanov slavov написа:... Чи кат влязах ама срах на воля чи срах,опрьсках сичко ...
Nafta написа:Оценявам желанието ти да помогнеш.
Обаче.Аз съм бай Сульо от Долно Дупоебане.
Вчера съм си купил компютър.
Планирам да си купувам кола, обаче съм тарикат и не ми се дават пари да гледам скритите обяви с прогнили Жигули.
Комшията от долната махала, бай Пульо ме "открехва", че имало жужель(google).
Пиша аз там "код за мобилето", и ми излизат сума резултати, третия от които е тази тема.
Аз съм доволен, че съм намерил код тънкана, далавера, кьораво.
Вече виждам скритите жигули.
Харесвам си една от Кърджали, с надписи на стъклата "BUNKER TUNINK" и очите ми светват.
Обаждам се и пазаря бегачката за 300 лева и едно теле, че нали съм бизнесмен.
Пак тънкана, далавера, кьораво, куцо, сакато, евала, машала.
Обаче хич не ебавам да изляза, щото някой може да види жигулата преди мене и да ме изпревари.
Така е по-добре, мамичката им, ако ми барнат "мерцедеса".
Та затова просто казвай, че имаш код.
На някой ако му трябва, да си го поиска на ЛС.
Не, че пак не може да излъже, но и ти няма да даваш кода на пресен, преди 2 минути регистриран, с ясно каква цел.
golfer написа:Абе София е елементарна бре![]()
Караш само направо по Цариградско шосе много голф, много нещо ниско прелитащи обекти...
Пазиш да не стъпиш в бус лентата най-в дясно дето е - лоши снимки правят.
Като се засилиш на едно нанадолно ритни малко кучките щото на финала има една камера и лош знак 50км/ч
за същата тая техника много има писано тука.
Като намалиш до 50 ще видиш пред тебе една много голяма навалица от коли с четри орли в краищата.
На това му викат Орлов мост щото от долу минава река.
Абе според мене е бара ама 'айде.
Та преди моста се престройваш в ляво и правиш ляв завой,
ама не на първото щото е насрещното а като минеш над реката.
Та сега си в голямата гъчканица.
Жега, спар, нанайсе климатик.
Отвориш джамовете някой Икарус ти вкара сажди, нафта и кило масло вътре ...
Леко, леко минаваш стадиона, минаваш още едно кръстовище и почва да се отпушва.
И стигаш до голямо кръстопът с един мост отгоре.
Моста не е за коли а само за влюбени![]()
Който е разлюбен рипа отгоре върху димящия Икарус.
та те така светва третото зелено доредил си се и продължаваш смело напред.
Минаваш покрай Мак Доналдс от ляво и НДК от дяснои си джиткаш с колоната като гледаш да не надвишаваш 70км/ч нищо, че ще се опитват да те прескочат.
Има още един мост и там копат нещо та са поставили временни ограничения и стои една патрулка та ги пази знаците.
Чат-пат не е там - полицаите хапват някъде ама и те са хора.
Та стигаш до едно голямо кръстовище /ей у София 'сичко е големо/ та на това кръстовище трябва да свиеш в дясно.
Свиваш мъчиш мъката 500 метра и свиваш пак в дясно.
Е пред ВМА си.
Търсиш място за паркиране някъде в малките улички или нещо платен паркинг.
Има и синя зона 1лв/час може и с СМС.
Има на знаците упътване ще се оправиш.
multiband написа:имам точно това което търсите колега цената е само 300лв
multiband написа:trabifen написа:Ако е бонус със кр я зимам аз ако колегата не иска де
бонус с един трактор е ако искаш идваи да ги земеш
vicho86 написа:Ikov_VR написа:Прехвърлил съм го,но тази не го е пререгистрирала.Иначе си имам договор и всичко
тва не ти пречи да си тъп
vasstop написа:Наблегни над уроците преди това...vit_autosofia junior написа:В марсел не видях такъф и за това...![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта