Отслабване с таблетки???

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало
Автомобил: Vw Golf V
Двигател: 1.9 TDI BKC

Re: Отслабване с таблетки???

Мнениеот Night_elf » Чет 15 юли 2010 12:18

Да, всъщност ти говореше за мазните неща и т.н Разбрахме се :да:
:beer

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Чет 15 юли 2010 12:22

китайците едно време са имали един много мъчителен начин за убиване на особено провинилите се престъпници - хранели ги само с месо - диетата на дЮкЯн

това е толкова вредна та вредна диета - след време такива поражения се проявяват в орагнизма ,че ви е бедна фантазията - ама всеки си има глава да пати от нея !

същото като с хаповете и тям подобни простотии

човек трябва да се храни умерено и разнообразно и да се движи - това е !

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало

Мнениеот Night_elf » Чет 15 юли 2010 13:19

Аз съм съгласна като цяло с колегата Едно mhihi
За дюкан и какви са последствията, за момента никакви :да: Правени са изследвания, кръвни картини ...точно заради това :да:
Нормално хранене и спорт :да:
Не цял ден да не ядеш и вечер да се наядеш като миньорче mhihi

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Чет 15 юли 2010 13:30

Night_elf написа:За дюкан и какви са последствията, за момента никакви :да: Правени са изследвания, кръвни картини ...точно заради това :да:

И аз преди 9 месеца спрях Дюкан, отслабнах за 3 месеца с 13 кг.
Чух, че е много опасна, най-вече за черния дроб и спрях.
Минах всички изследвания които личния лекар каза, че трябва да се направят и на тях на нищо.Чукам на дърво и занапред да е така.
Но за 4-5 месеца 30 кг. :screwy
Моята равносметка е по 2 кг. за една година = 24кг.(23), което си абсолютно нормално и нестряскащо организма.

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало

Мнениеот Night_elf » Чет 15 юли 2010 13:36

Дали е опасна, дали не ... незнам.изследванията показват, че всичко е наред.
За близо 5 месеца, са свалени 25кг... По 5 на месец, което на мен не ми се вижда кой знае колко фрапиращо, при положение че аз свалям 3кг за 2дни без нищо :Mr Green Fun

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Чет 15 юли 2010 13:37

blinder написа:
Night_elf написа:За дюкан и какви са последствията, за момента никакви :да: Правени са изследвания, кръвни картини ...точно заради това :да:

И аз преди 9 месеца спрях Дюкан, отслабнах за 3 месеца с 13 кг.
Чух, че е много опасна, най-вече за черния дроб и спрях.
Минах всички изследвания които личния лекар каза, че трябва да се направят и на тях на нищо.Чукам на дърво и занапред да е така.
Но за 4-5 месеца 30 кг. :screwy
Моята равносметка е по 2 кг. за една година = 24кг.(23), което си абсолютно нормално и нестряскащо организма.

по 4-5кг на месец е напълно нормално и безвредно. единственият недостатък да свалиш 30-40кг е, че сменяш гардероба изцяло

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Чет 15 юли 2010 13:45

vw_golf_4_tdi написа:
blinder написа:...
по 4-5кг на месец е напълно нормално и безвредно. единственият недостатък да свалиш 30-40кг е, че сменяш гардероба изцяло

:да:
Абсолютно всичко, без чорапи и маратонки. mhihi

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Чет 15 юли 2010 13:48

blinder написа:
vw_golf_4_tdi написа:
blinder написа:...

:да:
Абсолютно всичко, без чорапи и маратонки. mhihi

най - важно е бельото.. с 2 размера отгоре не можеш го спреш да шава в крачола..

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Чет 15 юли 2010 22:27

Цялата работа с тия диети ние хубаво си ги говорим, но не е толкова лесно да ги осъществим. Тия неща не се правят само с яденето на правилните неща. Трябва режим на хранене, а не когато минеш покраи хладилника да ядеш от определените неща щото си минал покрай хладилника. Не всеки има възможност да спазва режим на хранене, и не всеки има възможност да си съхранява цял ден варените картофи, само щото днес е ден за ядене на варени картофи примерно/нали се сещате, повечето нормални хора работят, и не всеки може да спазва физическите ограничения на диетата/. Трябва да е нещо което е възможно за изпълнение, да не се изпада в краиности, което леко по леко да ти се превърне в мироглед. А не да свалиш 5 килограма, и после айде на софрата щото си заслабнал. Добре е като почнеш диета, да видиш резултат от нея, но и да го запазиш.

Потребителски аватар
Garion
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Garion » Пет 16 юли 2010 10:30

Аз пък за 1 месец свалих 10 кила.. с алкохолна диета..
Първата седмица свалих 5 кила.. тоест свалил съм де, 5 поредни вечери не съм изтрезнявал mhihi
Това в комбинация с много цигари (кутия и половина на ден) и нерви ти гарантира апетит клонящ към нулата.
През целия месец не знам колко алкохол съм изпил, ама като погледнах кантара не можах да повярвам, че съм свалил 10 кила.. mhihi

Сия ше кажете, ама той алкохола е калоричен.. ба ли маа му къв е, на мен ми помогна :Mr Green Fun
След тва естествено внимавах кви ла*на ям.. и не съм мръднал - 75 кила и се чувствам перфектно.
Само алкохолната диета си спазвам де.. веднъж в седмицата яко тичане.. по баровете :Mr Green Fun

Потребителски аватар
digo_pl
Автомобил: omega V6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот digo_pl » Пет 16 юли 2010 13:17

Аз миналата година февруари започнах една странна диета (сам си я измислих) от 102/3 паднах на 82/3. Първите 10 кила ги махнах още първия месец, останалите 10 за още 2-3 месеца. После зимата стигнах до 89, а сега съм се закрепил на 85кг.

Диетата ми беше: СПРИ ДА ПЛЮСКАШ БЕЕЕ!!! И много вода - по около 3-4 литра на ден без да смятам тази в храната и литърът, който поема кожата mhihi
От тогава настана настъпи някакъв обрат в организма ми явно... сега и да искам не мога да ям много.
Пържено - забравил съм му вкуса
Течности: Вода - на другите напитки и безалкохолни не им помня вкуса също...
Плодове - една кофа - до обяд само!
Школад: сутрин, обед, вечер и 2 пъти през ноща mhihi

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Съб 17 юли 2010 10:25

One написа:човек трябва да се храни умерено и разнообразно и да се движи - това е !

Това е !
Никога не взимайте хапчета за отслабване...и не пийте чай за отслабване, прахчета, капки и т.н
Да не говорим за Лечебно гладуване. :screwy Тези неща така стресират организма и метаболизма, че не можете да си представите...имунната система отслабва дори и да не го чувствате. Всичко това може да доведе до болести или до начална фаза на дадено заболяване....

Толкова е просто : Хранете се разнообразно и без ограничение , защото организма ни има нужда от всичко. Важното е количеството на храната и да има движения. Не преяждайте, намалете количеството на хляб и не правете грешката да гладувате цял ден и като се приберете да преядете и да легнете пред телевизора. Пийте вода цял ден... не само когато сте жадни. Разделното хранене помага много за отслабването и при него не се гладува ;) И може всичко да се яде, но трябва да се замисляш кое с кое може да комбинираш. Малко е сложно, но помага. :да:

И колеги всичко е тоооолкоова индивидуално. Има хора, които качват килограми Не защото се хранят много, а защото имат проблем с жлезите с вътрешна секреция и т.н Има хора които качват кг само от определени храни...всеки може да разбере, но доколкото знам това изследване е много скъпо и не се прави в БГ. Взима се кръв и се прави спец. изследване. ;) Просто всеки различно преработва и разгражда храната. Всеки организъм е уникален !
Има разбира се и щастливци :)Хапват от всичко без ограничения и са слаби. Те това е метаболизъм мечта :mrgreen:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Съб 17 юли 2010 16:45

Вили, зелен чай???

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Съб 17 юли 2010 16:59

chefito написа:Вили, зелен чай???

Има различни видове чайове :) Исках да напиша всички тези останали неща, като таблетките, които са с химия в състава си и т.н
Продават и шейкове, дъвки, бонбонки и какво ли не.

Зеления чай е главно за перисталтиката. Истинския зелен чай е Супер... и не е само за отлабване. По последни изследвания е доказано, че ако се пие редовно има и противораково действие..., защото някои от съставките му (алкалоиди) имат антиоксидантно действие. А всички промени (мутации) в клетките стават в резултат от свободни радикали.
Пък и се знае, че като се пие вода ( чай ) организма се прочиства от токсините по-лесно, защото и бъбреците работят на макс :) А комбинацията от здрави бъбреци и здрав черен дроб може да осигури добър метаболизъм.

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Съб 17 юли 2010 20:36

в момента ям на половина количеството което съм ял до момента, и смея да твърдя че съм се наял. А преди си е било направо лакомия. Ям различна храна, гледам да не повтарям. Не ям хляб, и тестени щуротии, забравих за заведенията за бързо хранене.Ям плодове. Спрях безалкохолните, карам само на вода, нещо което през живота си не съм пил. Движа се повече, не тичам но се разхождам. Потя се като свиня от вода-та но поне горя мазнинките. Чувствам се идеално.

хапове не пия. по натам, ще видя какво ще стане и ще ви споделя.

Карам на рецептата на БатМилко, като гледам при него има резултат!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”