И аз съм карал Мерц зимата в София... и аз съм бутал много...

escrime написа:Да, А6 стъпва на повече пари. Не знаех, че са такъв дефицит АЕЛ + автомат.
И аз съм карал Мерц зимата в София... и аз съм бутал много...
Да бе, да! Ела да видиш зимата като падне малко сняг в София, на Драган Цанков към Телевизионната кула на баира как подминавам с Пасата като пътни знаци заседнали нови S-класи и BMW-та със задно предаване и нови гуми!
MK4 написа:Ако си вандал шофьор и не признаваш релси, дупки, канали, изкопи и т.н. А4 е със скъпо за подмяна окачване, но ако карапш нормално прослувутата им алуминиева предница си е супер здрава, колата е много комфортна, 1.9TDI е в пъти по-безпроблемен от 2.5TDI, а и колата е от последните фейслифтови А4ки с много изчистени дребни дефекти на по-старите.
Около 7000 лв. е нормална цена за тази кола.
нема 7 бона имам 4 и обслужване
escrime написа: Каското е направо задължително, според мен.
smurf написа:е , то всяка кола може да се наложи да я буташ![]()
както и да е, да не разводняваме темата и да я превръщаме в мерц срещу фолксваген....нема 7 бона имам 4 и обслужване
значи взимаш 124 250д или 300д, за турбодизел май няма да стигнат и си щастлив
Matematiks написа:escrime написа: Каското е направо задължително, според мен.
целта ми е точно да избегна такива паразитни разходи,има Гражданска(на другия) в такива случай-и повярвай ми плащат си като попове-има адвокати за тая работа-писна ми с тоя рекет Каско,че и гражданска отгоре на това-ако ги оставяш много ясно че няма да ти платят както трябва-в крайна сметка техният клиент е повредил колата ти,и е тяхно задължение да я възстановят както е била,грам не брига Шваке и сестра му Гретел
![]()
![]()
В коя Нормална държава има Каско?
escrime написа:
Знам, че е паразитен и неприятен разход, но за мен поне си струва. До момента не съм имал главоболия (да чукна на дРъво).![]()
Всъщност от както има каско просто не се ядосвам. Автомобилът остава моя грижа само за текущи ремонти.
eng написа:Според мен ако е запазен екземпляра си заслужава всяка една стотинка.Незнам дали сте запознати, но ако не сте влезте в Ауди форума и прочетете за какво става на въпрос с този двигател 2,5 тди който качват първо на 100 ц4 после на А6(100 ц5-първите А6).Никога няма да предпочета Аудито с този мотор пред Мерцедес с такъв двигател.Този дизел може да се счупи но насила или ако много го мразиш невъзможни неща няма разбира се.Имам приятел който кара 124-ка 89-та с 2,5 чист дизел 90 коня ако искате вярвайте ако искате недейте има го от 15 години беше закупен от Германия на 420к.км с пълна сервизна история 95 година, тъста му направи подарък който е германец.До този момент автомобила е на РЕАЛНИТЕ 765к. и не е барнато по мотора АБСОЛЮТНО НИЩО, кара се с масло Кроон Ойл или некво МАННОЛ 10 на 40(разбира се купени от Германия директно), налага му се на 12 к да долеее около 100-200 грама.Зимата на минус 23 с нафта без добавки и други шитни, пали по-бързо от бензинов автомобил-след като подгрее разбира се.Имаше проблеми с некви тампони само които сменя и некви накрайници на кормилната щанга, а човека е рибар и ходи с него по язовири, има и климатроник (за 89-та година кола говоря) само еърбег няма.Така , че лично за мен отговора е - да добра идея е, особено с това 4х4 зимата няма спиране с тая тежка кола ще е като танк.При правилна поддръжка колата е ЖЕЛЕЗО.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 65 госта