! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот theultimate » Чет 15 юли 2010 17:24

vw_golf_4_tdi написа:
theultimate написа:Не са оргинални. Оргиналните на трабанта са червени стопове и габарити и жълт мигач. Има по-готина версия с бял мигач и споменатата мизерия с изцяло бели стопове. Също както изцяло черните за голф - трябва да ги забранят.

аз съм с изцяло черни, но са прозрачни и светят в червено (бледо ровозо според някои :Mr Green Fun)
защо да ми ги забранят?

Защото в много случаи не е ясно какво точно свети...спираш ли, завиваш ли и т.н. Не случайно от завода са различни цветове - не е за да е шарено. Ясно е че всеки си кара както иска - ремуси, ксенони( :oops: ), тъмни стопове, тъмни стъкла...просто не е приятно за околните.

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Чет 15 юли 2010 18:04

Все си мисля че каквито и да било промени по цветовете на стопове, фарове и т.н.,трябва да се санкционират жестоко, то е ясно че са забранени, но никой не глобява за това, или много рядко. А може би и третия стоп трябва да стане задължителен.

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Чет 15 юли 2010 19:20

Преди 26 години братовчед ми, който караше Полски Фиат, го накараха да отреже накрайника от ауспуха, щото колата ревеше яко. Добре, че в моя багажник имаше ножовка. Инак ченгетата искаха да го спират от движение. Нощем ми се иска да имам гранатомет на терасата. Аман от псевдо спортни бараки, дето реват повече, отколкото бягат. Качил се на 120 - 150 - 180 коня и цял град трябва да го чуе. Добре, че са диреците и дърветата, та да ги спирт понякога...

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Чет 15 юли 2010 21:31

muns61 написа: Нощем ми се иска да имам гранатомет на терасата. Аман от псевдо спортни бараки, дето реват повече, отколкото бягат. Качил се на 120 - 150 - 180 коня и цял град трябва да го чуе. Добре, че са диреците и дърветата, та да ги спирт понякога...

С тази си мисъл вземи се скрий някъде, и паркирай жигулата!

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Чет 15 юли 2010 21:35

тия които им гърмят липсващите крайни гърнета са с коли до 70 коня. хората с мощни автомобили не им трябват

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Чет 15 юли 2010 21:37

И аз имам едно такова впечатление!

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Чет 15 юли 2010 21:48

doaiena написа:
muns61 написа: Нощем ми се иска да имам гранатомет на терасата. Аман от псевдо спортни бараки, дето реват повече, отколкото бягат. Качил се на 120 - 150 - 180 коня и цял град трябва да го чуе. Добре, че са диреците и дърветата, та да ги спирт понякога...

С тази си мисъл вземи се скрий някъде, и паркирай жигулата!

Колегата muns61 е прав на 100%!!! Аман от гъзари, дето искат да градят фалшиво самочувствие, посредством идиотските си тунинги за постигане на възможно най-голям шум при преминаването им и хората да си кажат - големи пичове са тея... Да, ама не! Могъщи автомобилни корпорации в същото време харчат милиони за обезшумяване на автомобилите си! Ако няма какво да правиш, заеми се с развитие на интелекта си, а не да се правиш на селски тарикат. А контролните органи трябва да са по-строги и такива да бъдат спирани незабавно от движение. Нали искаме и у нас да е като на запад!

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Чет 15 юли 2010 22:24

Ще стане на запад като вкарат TUV или там както се нарича. В крайна сметка по-добре да се изръсиш за Дачия на изплащане, отколкото около теб да хвърчат повдижни бараки, които нямат гуми, ама имат ремус.

Потребителски аватар
G-HELL
Автомобил: Golf MKIII
Двигател:

Мнениеот G-HELL » Чет 15 юли 2010 22:25

То не е случайна приказката: "Ех тая кола ако вървеше колкото бръмчеше, голяма бегачка щеше да е", имаше и една друга: "Нямам нищо против хората от село, имам против селяните по душа" mhihi

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Чет 15 юли 2010 23:04

Действието се развива в сряда 20 ч - бул Александър Малинов - посока ж-к Дружба
Един момък с бърза тъмносиня тройка - стикер clubgti-bg - нетърпеливо пришпорваше зад мен - нямах възможност да му отстъпвам - при голямо желание от моя страна - заради трафика пред мен и в дясната на мен лента - дотук добре
Престроявам се под подлеза на Цариградско за да спускам към Дружба
Момъкът дава газ все едно отива към летището - да ама не - виждам го как засича от възможно най лява лента два автомобила престрояващи се от Цариградско слизащи към бул Брюксел - рязка високоскоростна маневра за да се включи в ръкава за Дружба - впоследствие на спускането направи класически слалом ляво-дясно ... и след цялото това безумно каране го хваща червения светофар за надясно към Дружба-2
Обръщам се лично към това идиотче:
-Знам , че ти е невероятно бърз автомобила GTI , НО ПОМИСЛИ И ЗА ДРУГИТЕ ОКОЛО ТЕБ - има си състезателни писти - там си доказвай голямото умение зад волана
За жалост не запомних номера - но съм сигурен че пак ще успея да се насладя на безумията ти - този път бъди сигурен , че сигнала ми до КАТ ще бъде с неприятни последици за теб :!: :!: :!:

Петре
Автомобил: Golf II
Двигател:

Мнениеот Петре » Пет 16 юли 2010 7:37

G-HELL написа:То каквото и да стане, който е отзад е виновен,

Нъц,ако не ти работи даже единия стоп и се види от контролиращите органи след ПТП,виновен е този отпред...ясно защо!

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Пет 16 юли 2010 16:33

Към колега с бял Голф 3 номер Х 4346 BA :

За това че ме предреди на сфетофара като истински Голфаджия не ти се изнервих,но за това че като почнах да те изпреварвам даде газ,си за еб... :banghead: :dummy:
Искаше да ме затвориш и да се натреса в бетоновоза срещу мен... :shock

На тясното на пътя даваше яко газ,а на широкото околовръстно караше с 40 км/ч... :screwy

Аман от комплексари... death

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Съб 17 юли 2010 10:44

Петре написа:
G-HELL написа:То каквото и да стане, който е отзад е виновен,

Не е така, баща ми веднъж се натресе в един който даваше назад, защото беше подминал светофара с малко, кой ли е виновен?

Потребителски аватар
Трън в очите
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Трън в очите » Съб 17 юли 2010 13:06

14.07.2010 г. около обяд на ул. Дубровник, Варна
ПОРЕДНИЯТ КАВАЛ, КОЙТО СЕ ОПИТА ДА МЕ БЛЪСНЕ КАТО МИ ОТНЕ ПРЕДИМСТВО.
Имаше наглата арогантност да ме проследи до паркинга пред блока, където живея и безочливото нахалството да ме пита „какъв ми е проблема” и защо съм ръкомахал и пресвятквал с фаровете като селянин от Добрич. Казах му нямам проблем, но ако бяхме намачкали ламарините вероятно този разговор на паркинга нямаше да се проведе, а аз може би нямаше да съм сред живите, защото той беше с джип Фолксваген Туарег, който е доста по-висок от автомобила, който карам (Нисан Микра) и почти на 100% щях да се навра отдолу под автомобила. Отговори ми, че като видел автомобил с регистрация „ТХ” му се повдигало, а аз го затапих с отговора, че по същият начин се чувствам, когато ми отнемат предимство водачите с автомобили Фолксваген! (което си е масова практика). Тактично си замълча. НА ТАКОВА ОТНОШЕНИЕ МУ КАЗВАМ РАСОВА ДИСКРИМИНАЦИЯ, ЗАЩОТО НЕ Е НЕЗАКОННО ДА СЕ УПРАВЛЯВАТ АВТОМОБИЛИ С РЕГИСТРАЦИЯ „ТХ” и регистрационният номер не е критерий за компетентност на зад воланното устройство (само задръстен комплексар, на който всички му пречат твърди, че водачите с регистрационен номер „ТХ” на автомобилите са калпави шофьори). Като го попитах щом е толкова културен и възпитан, защо не си включи левият пътепоказател като заобикаляше спрял автомобил от неговата страна и навлезе в лентата, в която се движа, лекичко се изчерви и се засмя. Нищо не каза. Явно за „културните и възпитани” варненски селски пръчки с големите Лъскави джипове, правещи се на мутрафони от класата на „голямото добрутро” е МНОГО УНИЗИТЕЛНО да използват пътепоказателите (мигачите) на автомобила! За такива господа, действащите закони неважат и са над всичко. Умишлено му посочих входа на блока, в който живея и му намекнах, че ще очаквам да ме „навести” някога в някоя тъмна уличка или да потроши автомобила, който управлявам, или да ми направи друго зло, защото хората като него с Лъскавите джипове са недосегаеми и са уж над всичко, и могат да правят каквото си поискат. Ехидно ми отговори, че не бил от тези хора, и че такива работи не прави, а аз му отговорих, че щом ме проследи до вкъщи са доста сериозни нещата. Заяви като ме попита „ти сега на мъж ли ще ми се правиш?” (между общите разговори го повтори поне 2 пъти). Явно много го обидих и притесних като му пресветнах със светлините, може стресница да му излезе на завалийката, „да пометне”, после и за него човек да мисли. Отново се изчерви. Имах добрината да му се извиня, но от него подобно отношение не получих, защото той е КУЛТУРЕН И ВЪЗПИТАН, а аз съм селската пръчка управляващ малък автомобил с регистрация „ТХ” и трябва системно да се мачка и унижава. Въпросният Културен Господин с Лъскав автомобил Фолксваген Туарег има регистрационен номер В 3478 РХ, автомобила е с тъмно син цвят. Предполагам, че ако регистрационния номер на автомобила, който карам, ако беше „СА” с 6 еднакви цифри, а автомобила беше AMG 63 ML, или BMW X6, или Range Rover Sport, или Hummer, или Lexus, или всеки друг автомобил струващ над 150 000 лв., определено нямаше да ме „изпрати” до вкъщи и „достойната му за уважение мъжка постъпка” щеше много бързо да се изпари, и нямаше да бъде толкова „ербап”. Ще споделя, че за около 4 г. стаж управляване на автомобил повече от 200 пъти! щяха да ме блъснат, поради отнемане на предимство, а аз който управлявам автомобил с регистрация „ТХ” повече от 200 пъти съм предотвратил тези катастрофи, защото се опитвам да спра на време и поддържам по-голяма дистанция, и най-вече се опитвам да бъда човек, защото не съм сам на пътя.
ИЗВОД: ЗА ДА НЕ ВИ „ИЗПРАЩАТ” ДО ВКЪЩИ, КАРАЙТЕ ПО-ГОЛЯМ ДЖИП ОТ ФОЛКСВАГЕН ТУАРЕГ, ПРЕПОРЪЧВАМ АВТОМОБИЛА ДА Е ТАНК ИЛИ БРОНЕТРАНСПОРТЬОР :).

Отново искрено се извинявам на господина, затова че му пратих една благословия по адрес на всичките му роднини, но така щеше да реагира всеки, на който му изправят косите като карат в насрещната лента.
НЕ ТЪРСЯ НИТО СЪЧУВСТВИЕ, НИТО СЪСТРАДАНИЕ. НА ПРАКТИКА ЗА ЩАСТИЕ НИЩО НЕ СТАНА, НО НЕКА ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ ДЕЦАТА НЯМАТ СПИРАЧКИ И РЕГИСТРАЦИОНЕН НОМЕР, ПО КОЙТО ДА СЪДИМ КОЛКО СА ВЪЗПИТАНИ И КУЛТУРНИ. МОЛБАТА МИ Е САМО ДА БЪДЕМ МАЛКО ПО-ДОБРИ И ВНИМАТЕЛНИ НА ПЪТЯ, ЗАЩОТО ПО-МАЛКО СЕ ЖИВЕЕ, А ДОСТА ДЪЛГО ЩЕ СЕ МЪРТВЕЕ.

Благодаря за вниманието пожелавам безаварийно изминати километри с любимия автомобил. Надявам се, че добросъвестните водачи на Фолксваген са много повече от безразсъдните, независимо какъв автомобил карат или какъв им е регистрационния номер.

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

Мнениеот dinkonikolaev » Нед 18 юли 2010 16:23

Няколко случки за един ден

Рано сутрин отивам за хляб,зелена баничарка с руса кукумявка кипреща се вътре не спира на СТОП като прави рязък завой вдясно.Спирачките пищят оная ни хуй видяла ни хуй мирисала.Настигнах я и през отворения прозорец и изредих една много хубава пословица за майка и.

Следобед минавам си пеша покрай центъра и гледам куките с "Гнилника" се хилят като пачи 3 на брой,скачат през бордюр на самия център и след това отбиват до павильон за хамбургери.....нямате натъпкване ейййй :x

Вечерта около 3 през ноща се прибирам от едно съседно село и забелязвам черна Тойота авенсис в насрещното право пред мен,мигане с фарове,реакция нулева минах в лявото платно с мисълта че така би трябвало да се разминем.Въпросния индивид пак си мина в неговото платно съответно и аз в моето.След още малко тоя пак преминава срещу мен.Виждам една отбивка и яко скачане на спирачките.Тоя мина доста бързо.Спирачките ми кадят мирише на феродо и аз псувам ли гада мръсен :banghead:

Последна промяна от Varbona на Пон 26 юли 2010 10:41, променено общо 1 път.
Причина: По-вниммателно с тона

Върни се в “Пътеводител”