Къде ни снима КАТ !!!

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
OvivO
Автомобил: какъвто си искам
Двигател: с който си искам

Re: Къде ни снима КАТ !!!

Мнениеот OvivO » Сря 26 май 2010 11:10

Стана ми много чудно, че са дошли до вкъщи. Обадих се в районното управление в Пловдив, за да ги питам на какво дължа оказаната ми чест.
След половин час ми се обади друг господин и ми каза, че съм минал на червено на площад св. Неделя в София. Повече инфо не ми даде - къде точно. Аз там идвам предимно от Тодор Александров и продължавам по жълтите павета, като на кръстовището с Мария Луиза обикновено завивам надясно ( то всъщност е направо , заобикаля се строежа на метрото ) от най-лявата лента, защото тя е доста по-свободна.
Това съм го правил много пъти, може да е за подобно нарушение, може и да е на някое от другите светофари на този възел.
Интересно ми стана, че аз предложих да си отида лично до КАТ, за да ми бъде съставен акт и съответно наказателно постановление да излезе.
Казаха ми, че вече е препратено до София и ще ме търсят на адреса ми тук. Явно държавния апарат не ми иска парите за нарушението.
Сега ще чакам да ме открият :)

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Сря 26 май 2010 11:42

jijibs написа:Преди седмица се прибирах към Бургас и около 2 часа сутринта съм влязал в това село Подслон. Тъмно като в г@з, въобще не разбрах, че съм в населено място (табелата на селото явно съм я пропуснал). Само камерата ми се белна изведъж отляво. Welcome in BG :banghead:

Само за протокола:
Камерата освен в Подслон има и в началото на Стара Загора ,до Магазин Метро.Снима и в трите посоки,доколкото знам.Отделно има камера и до магазин Техномаркет на изхода за Чирпан :)

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Сря 26 май 2010 20:27

Наздраве Пичове :drunk ,поздрав за всички бесняци и рацери.Мърлявото прав******во няма кинти да си плаща доходоносните играчки.Ааах,прочетете го и празнувайте :beer
http://sofia.dir.bg/2010/05/26/news6457529.html

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Чет 27 май 2010 21:21

bobocamaro написа:Наздраве Пичове :drunk ,поздрав за всички бесняци и рацери.Мърлявото прав******во няма кинти да си плаща доходоносните играчки.Ааах,прочетете го и празнувайте :beer

:!: :!: Закона си е закон и трябва да се спазва......не виждам какво има за празнуване, че държавата няма пари е не може да се бори срещу "слабоумни шофьори"........ :!: :!: :!:
Искренно вярвам че тази камера няма да се махне и много ще се радвам, ако сложат много такива "Убавинки".......за да вземат 10 000 х "n" книжки на месец....:!:
Пътя ще се изчисти от "Кретени"..... :!:

Потребителски аватар
OvivO
Автомобил: какъвто си искам
Двигател: с който си искам

Мнениеот OvivO » Чет 27 май 2010 22:07

И аз съм "ЗА!" да има камери на всяко кръстовище, път или малка уличка. Нека спрем да се самоубиваме и да убиваме околните!

Само недоумявам как така тази камера е вкарала в бюджета над 1,5 млн. лв., а няма 50 к да бъде закупена?!
Това е абсурд!

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Чет 27 май 2010 22:13

Ползата е да има камери на всяко кръстовище, иначе не е мното трудно да ги научиш, дори са по-елементарни от катаджиите, защото не се местят. В центъра например вече няма как да минеш на червено, защото просто знаеш че няма мърдане.

Потребителски аватар
marto9111
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот marto9111 » Пон 31 май 2010 18:52

petko5 написа:
bobocamaro написа:Наздраве Пичове :drunk ,поздрав за всички бесняци и рацери.Мърлявото прав******во няма кинти да си плаща доходоносните играчки.Ааах,прочетете го и празнувайте :beer

:!: :!: Закона си е закон и трябва да се спазва......не виждам какво има за празнуване, че държавата няма пари е не може да се бори срещу "слабоумни шофьори"........ :!: :!: :!:
Искренно вярвам че тази камера няма да се махне и много ще се радвам, ако сложат много такива "Убавинки".......за да вземат 10 000 х "n" книжки на месец....:!:
Пътя ще се изчисти от "Кретени"..... :!:

Аиде бе са като почнете моралистите вие никога не сте нарушавали и не сте превишавали скоростта !

Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

Мнениеот mk2_Golf83 » Вто 01 юни 2010 3:00

не знам дали сте разбрали или някой преди мен е написъл,но На карфур има камера за скорост става въпрос за София

Потребителски аватар
bulaki
Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bulaki » Пон 28 юни 2010 18:10

mk2_Golf83 написа:не знам дали сте разбрали или някой преди мен е написъл,но На карфур има камера за скорост става въпрос за София

В момента само кутията стърчи празна,а камерата вътре я няма.Това го наблюдавам последната седмица
Последна информация от днес 29.06.2010 камерата в посока Пловдив на бензиностанция "Шел" също я няма(кутията е празна),за другата,която е в посока София не можах да видя дали е там

Потребителски аватар
trifon022
Автомобил: Skoda Superb 2022
Двигател: 2000 TSI 190 hp DSG

Мнениеот trifon022 » Вто 06 юли 2010 14:46

OvivO написа:И аз съм "ЗА!" да има камери на всяко кръстовище, път или малка уличка. Нека спрем да се самоубиваме и да убиваме околните!

Само недоумявам как така тази камера е вкарала в бюджета над 1,5 млн. лв., а няма 50 к да бъде закупена?!
Това е абсурд!

Колега нали се сещаш, че тия дето прибират парите не ги интересува колко книжки прибират, а колко повече пари ще гушнат, докато тече двумесечната прИмоция :lol: :beat_butt2

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Сря 07 юли 2010 0:08

Най-вероятно и голяма част от катаджиите са против камерите, тъй като парите отиват в бюджета, а не в джоба и затова стават такива неуредици.

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Сря 07 юли 2010 19:34

Абе, хайде стига морал!!!
Темата е информатиевна и изобщо не ме интересуват по десет глупави мнения на страница дали да има камери или не. :banghead:

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Сря 07 юли 2010 19:38

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Съб 17 юли 2010 11:25

Вчера в село Подслон ми направиха ебати яката снимка :Mr Green Fun mhihi

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Съб 17 юли 2010 16:55

hooligans написа:Вчера в село Подслон ми направиха ебати яката снимка :Mr Green Fun mhihi

там последно минах преди седмица и имаше камера :) с 50 се минава
да не би да си минал по тъмно и да ти е светнало mhihi

Върни се в “Пътеводител”