Простаци и мамути има всякакви и във всякакви коли.
Има и простаци и мамути без коли.
Кво толкова има да се разисква не знам...
Ей Голфаджия.. Ко уе!!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ей Голфаджия.. Ко уе!!!!
Мечтата ми беше да карам Голф ,още преди 12 години .Не можах да я осъшествя и се качих на пежо.Както и да е ,мисълта ми е ,че съм голфаджия отвсякъде!!Но Колега и между нас има магарета с голямо М!Лично аз съм бил свидетел!!Но това са момчета на по 20 тина години със 150 коня в ръцете си.Лично аз ги разбирам , и аз бях същият но по моето време имаше само жигулета и то с половината коне умрели.
А другите са със джипове и с дебели вратове!!!
ПП .Ама то това не е само за VW!!Простаци има навсякъде!
А другите са със джипове и с дебели вратове!!!
ПП .Ама то това не е само за VW!!Простаци има навсякъде!
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Ей Голфаджия.. Ко уе!!!! - Що ли си мисля , че вчера го писах в една тема същото ???
Ако трябва да се вслушваме в думите на всички опелджий или бмв-джий не трябва да се качваме въобще на коли
п.с. И все пак , нашите коли не се правят от тенекий за сирене ...
Ако трябва да се вслушваме в думите на всички опелджий или бмв-джий не трябва да се качваме въобще на коли

п.с. И все пак , нашите коли не се правят от тенекий за сирене ...
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Няма смисъл да им се ядосваме... По - умния отстъпва. 

- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
RoadRunner написа:Няма смисъл да им се ядосваме... По - умния отстъпва.

- lud_dj
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм имал над 20 голфа дали 1-2-3 или 4ка тва си ми остава на сърцето
първата кола която подкарах
, една от първите коли които имахме като семейна 1985 голф 1 след това 92 голф 2 гти коли с които съм израстнал и е минало моето детство както и другата част от живота ми до преди няколко години докато имах юбилейка
За много хора като мен това е традиция и заст от нас и несмятам , че сме селяни или караме безотговорно или незнаем как да направим колата ни красива
Различни хора различни интереси
Онзи ден ходят пред мен 2 лелки смърдящи на пот,без зъби и със мазни коси и едната вика на другата "знаеш ли как викат на ония големите джипове новите на фолксваген в перник" (тя даже незнае , че марката е туарег но да е актуална
) и другата вика незнам и наща хитра селска тарамбука "ами големио голф" и се смее ама ще се гръмне от смях
а другата щот и тя отворена и явно сина и кара някоя италянска бангея вика на тая остроумната " а сино ми кат оди да зарежда по Перник със хлЕб ми кажа , че у Перник невикат младите дето са влюбено обичам те а викат аре качвай се у голфо "
е тва за вас убида ли е някакви хорица които 80% от живота им е минал по родните места горе в балкана и цял живот се е возила във чавдар до града и във москвича 8мак завещание от чичо-и който бил в Либия 5 години да го купи тоя танк и да и го остави в наследство на нея и на още 5 братчеда да ви обиди ???
Мен лично неможе аз знам какъв съм и никой неможе да ме прецени по колата която карам дали съм човек или не

Мен лично неможе аз знам какъв съм и никой неможе да ме прецени по колата която карам дали съм човек или не

- Flanker
- Автомобил: Megane ІІ
- Двигател: F4R 2006
RoadRunner написа:Няма смисъл да им се ядосваме...
Точно така.
Zerga3GT написа:Та Мръсна дума ли е "Голфаджия"
защо тъпите новинари не пишат Опелджия, Ренаджия или Дачиджия
Защото са папагали.

Zerga, много си се впрегнал, пич. Колкото до форумни изказвания на тема "голфаджии", не съм забелязал хейтърите да са преобладаващи. Накривяват ми шапката.

- G-HELL
- Автомобил: Golf MKIII
- Двигател:
Zerga3GT написа:цялата картинка се допълва от усилената до дупка музика, предимно чалга
Като си сложа по-силна музика ще трябва да си едитнат това на "цялата картинка се допълва от усилената до дупка музика, предимно ДОСАДЕН БГ РАП" хаха.Главно асоциацията Голф - чалга ми бърка в червата.

- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Е да е Голфаджия , да е Голфаджия , колоко да е Голфаджия
Аз лично искам Опел, ам не им работи форума, някой влизал ли е скоро
Чух че им бил изгнил сървъра

- mitrex
- Автомобил:
- Двигател:
това цитат е от друг форум,за мотори,но мноооого показателен :
8. Пази се от "мотористите" в голфове. Това са едни от най опасните участници в движението. Няма смисъл да си правиш дръпки със тях, просто приемаш факта, че тръгваш по-бързо от тях на кръстовище и няма какво да им доказваш.
не знам дали е важно каква марка кола караш...,а колко можеш!!!
но,като са те нарочили няма оправия,имам предвид като казват,че сестра ти е курва,пък ти нека си нямаш сестра!!!
8. Пази се от "мотористите" в голфове. Това са едни от най опасните участници в движението. Няма смисъл да си правиш дръпки със тях, просто приемаш факта, че тръгваш по-бързо от тях на кръстовище и няма какво да им доказваш.

но,като са те нарочили няма оправия,имам предвид като казват,че сестра ти е курва,пък ти нека си нямаш сестра!!!

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Кво ви пука кой какво казал!? 100 човала можеш да ги вържеш, но 100 усти неможеш, затова пускаш си музиката в колата и си караш нормално
Пък нека после разправят че Лададжията бил забогатял Голфаджия

Пък нека после разправят че Лададжията бил забогатял Голфаджия

- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
а защо никой не споменава за времето когато излязаха и опел кадетите че всеки 2-и кадет имаше лепенки ремус и тем подобни
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Трета година търкалям тройка GTI,буквален "бели гром".Да ми е жив и здрав все така да ме радва милия,обожавам го!Та къде е плюса в цялата работа:седна ли на жена ми в Клиото се опитват да минат връз мене,да ме изтикат от пътя,да ме засекат..познато ви е всичко-преча им на траекторията.Гледам да оцелея и си казвам наум:помияре нещастен,защо когато съм с моята кола не ми танцуваш така?И е факт наистина,печалната слава на колата респектира повечето нагли лайнца по улиците,пътувам по-спокойно и не ми танцуват.Ако някое много тъпо копеле все пак успее да ме вбеси,ми отглежда красивия заден стикер-без псувни,засичане и ср.пръсти.Дали Golf е диагноза не ми пука,в тая кола шофирането е удоволствие.
пред колата 

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Няма такава тема...
Само убеждавате ли се ?!
Един респектира с голфа, друг бг рап дъни...
Щом се засягате и коментирате значи има защо...
Само убеждавате ли се ?!
Един респектира с голфа, друг бг рап дъни...
Щом се засягате и коментирате значи има защо...
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
mitrex написа:... дръпки...
mitrex, снимката ти от аватара не е ли от едно уширение малко над Чепеларе

По темата: Всеки шофьор прави изцепки било то с Голф или каквато и да е друга кола. Невярвам да има някой, който да си сложи ръката на сърцето и да каже, че е безгрешен докато шофира. Друг е въпроса, че наще журналисти и репортери понякога са рядко тъпи, че и един материал като хората немогат да представят

Върни се в “ОФФ-Топик - други”