Ей Голфаджия.. Ко уе!!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Re: Ей Голфаджия.. Ко уе!!!!

Мнениеот Nafta » Съб 17 юли 2010 21:10

Простаци и мамути има всякакви и във всякакви коли.
Има и простаци и мамути без коли.
Кво толкова има да се разисква не знам...

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Съб 17 юли 2010 21:24

Мечтата ми беше да карам Голф ,още преди 12 години .Не можах да я осъшествя и се качих на пежо.Както и да е ,мисълта ми е ,че съм голфаджия отвсякъде!!Но Колега и между нас има магарета с голямо М!Лично аз съм бил свидетел!!Но това са момчета на по 20 тина години със 150 коня в ръцете си.Лично аз ги разбирам , и аз бях същият но по моето време имаше само жигулета и то с половината коне умрели.
А другите са със джипове и с дебели вратове!!!
ПП .Ама то това не е само за VW!!Простаци има навсякъде!

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Съб 17 юли 2010 22:30

Ей Голфаджия.. Ко уе!!!! - Що ли си мисля , че вчера го писах в една тема същото ???

Ако трябва да се вслушваме в думите на всички опелджий или бмв-джий не трябва да се качваме въобще на коли :screwy

п.с. И все пак , нашите коли не се правят от тенекий за сирене ...

Потребителски аватар
RoadRunner
Автомобил: VW Golf
Двигател: ASZ 2003

Мнениеот RoadRunner » Съб 17 юли 2010 22:39

Няма смисъл да им се ядосваме... По - умния отстъпва. :)

Потребителски аватар
GREEN_lADY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Съб 17 юли 2010 23:07

RoadRunner написа:Няма смисъл да им се ядосваме... По - умния отстъпва. :)

:bowdown най-точно казано от всичко изписано и насрано досега!!!

Потребителски аватар
lud_dj
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lud_dj » Нед 18 юли 2010 0:02

Аз съм имал над 20 голфа дали 1-2-3 или 4ка тва си ми остава на сърцето :bowdown първата кола която подкарах :mrgreen: , една от първите коли които имахме като семейна 1985 голф 1 след това 92 голф 2 гти коли с които съм израстнал и е минало моето детство както и другата част от живота ми до преди няколко години докато имах юбилейка love.vwcluborg За много хора като мен това е традиция и заст от нас и несмятам , че сме селяни или караме безотговорно или незнаем как да направим колата ни красива :да: Различни хора различни интереси :kissy: Онзи ден ходят пред мен 2 лелки смърдящи на пот,без зъби и със мазни коси и едната вика на другата "знаеш ли как викат на ония големите джипове новите на фолксваген в перник" (тя даже незнае , че марката е туарег но да е актуална :evil: ) и другата вика незнам и наща хитра селска тарамбука "ами големио голф" и се смее ама ще се гръмне от смях :screwy а другата щот и тя отворена и явно сина и кара някоя италянска бангея вика на тая остроумната " а сино ми кат оди да зарежда по Перник със хлЕб ми кажа , че у Перник невикат младите дето са влюбено обичам те а викат аре качвай се у голфо " :screwy е тва за вас убида ли е някакви хорица които 80% от живота им е минал по родните места горе в балкана и цял живот се е возила във чавдар до града и във москвича 8мак завещание от чичо-и който бил в Либия 5 години да го купи тоя танк и да и го остави в наследство на нея и на още 5 братчеда да ви обиди ???
Мен лично неможе аз знам какъв съм и никой неможе да ме прецени по колата която карам дали съм човек или не :dummy:

Потребителски аватар
Flanker
Автомобил: Megane ІІ
Двигател: F4R 2006

Мнениеот Flanker » Нед 18 юли 2010 0:35

RoadRunner написа:Няма смисъл да им се ядосваме... :)

Точно така.

Zerga3GT написа:Та Мръсна дума ли е "Голфаджия"
защо тъпите новинари не пишат Опелджия, Ренаджия или Дачиджия

Защото са папагали. :056:
Zerga, много си се впрегнал, пич. Колкото до форумни изказвания на тема "голфаджии", не съм забелязал хейтърите да са преобладаващи. Накривяват ми шапката. 8)

Потребителски аватар
G-HELL
Автомобил: Golf MKIII
Двигател:

Мнениеот G-HELL » Нед 18 юли 2010 5:00

Zerga3GT написа:цялата картинка се допълва от усилената до дупка музика, предимно чалга

Като си сложа по-силна музика ще трябва да си едитнат това на "цялата картинка се допълва от усилената до дупка музика, предимно ДОСАДЕН БГ РАП" хаха.Главно асоциацията Голф - чалга ми бърка в червата. :beat_butt2 Чалгата да си я слушат циганите с лъскавите Мерцедеси, БМВ-та и Аудита А8-ци :dummy:

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Нед 18 юли 2010 15:20

Е да е Голфаджия , да е Голфаджия , колоко да е Голфаджия mhihi Аз лично искам Опел, ам не им работи форума, някой влизал ли е скоро :?: Чух че им бил изгнил сървъра :063: :063:

Потребителски аватар
mitrex
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitrex » Нед 18 юли 2010 15:37

това цитат е от друг форум,за мотори,но мноооого показателен :
8. Пази се от "мотористите" в голфове. Това са едни от най опасните участници в движението. Няма смисъл да си правиш дръпки със тях, просто приемаш факта, че тръгваш по-бързо от тях на кръстовище и няма какво да им доказваш.
:horror: не знам дали е важно каква марка кола караш...,а колко можеш!!!
но,като са те нарочили няма оправия,имам предвид като казват,че сестра ти е курва,пък ти нека си нямаш сестра!!! mhihi

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 18 юли 2010 15:57

Кво ви пука кой какво казал!? 100 човала можеш да ги вържеш, но 100 усти неможеш, затова пускаш си музиката в колата и си караш нормално mhihi
Пък нека после разправят че Лададжията бил забогатял Голфаджия :012:

Потребителски аватар
PuShE_
Автомобил: Passat 3b5
Двигател: AFN 1997
Контакти:

Мнениеот PuShE_ » Нед 18 юли 2010 16:08

а защо никой не споменава за времето когато излязаха и опел кадетите че всеки 2-и кадет имаше лепенки ремус и тем подобни

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Нед 18 юли 2010 16:13

Трета година търкалям тройка GTI,буквален "бели гром".Да ми е жив и здрав все така да ме радва милия,обожавам го!Та къде е плюса в цялата работа:седна ли на жена ми в Клиото се опитват да минат връз мене,да ме изтикат от пътя,да ме засекат..познато ви е всичко-преча им на траекторията.Гледам да оцелея и си казвам наум:помияре нещастен,защо когато съм с моята кола не ми танцуваш така?И е факт наистина,печалната слава на колата респектира повечето нагли лайнца по улиците,пътувам по-спокойно и не ми танцуват.Ако някое много тъпо копеле все пак успее да ме вбеси,ми отглежда красивия заден стикер-без псувни,засичане и ср.пръсти.Дали Golf е диагноза не ми пука,в тая кола шофирането е удоволствие. :bowdown пред колата :обичам ви

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Нед 18 юли 2010 16:22

Няма такава тема...
Само убеждавате ли се ?!
Един респектира с голфа, друг бг рап дъни...
Щом се засягате и коментирате значи има защо...

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 18 юли 2010 16:38

mitrex написа:... дръпки...

mitrex, снимката ти от аватара не е ли от едно уширение малко над Чепеларе :?: Точно тук Голфаджийте обръщат след като се дърпат на правата малко по-надолу mhihi

По темата: Всеки шофьор прави изцепки било то с Голф или каквато и да е друга кола. Невярвам да има някой, който да си сложи ръката на сърцето и да каже, че е безгрешен докато шофира. Друг е въпроса, че наще журналисти и репортери понякога са рядко тъпи, че и един материал като хората немогат да представят :screwy

Върни се в “ОФФ-Топик - други”