Ей Голфаджия.. Ко уе!!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
swifter
Автомобил: 1999 Skoda Octavia AGN
Двигател: 2003 VW Passat TDI AVF

Re: Ей Голфаджия.. Ко уе!!!!

Мнениеот swifter » Нед 18 юли 2010 17:35

голфаджия, молфаджия. Аз лично се дразня от факта, че само заради това че караш голф ставаш селски бабаит.
Аз личон карама сопкойно, но като се наложи да карам, примерно в Пловдив или в София, се старая да се карам заедно с цялото движение, т.е. "В рим пррви като римляните". И пак аз съм виновен - бипкат, засичат, говорят, всячески се опитват да ми покажат, че те са гражданите. За тях е позволено - те могат, но щом си с друга регистарция - не може. На мен се нерви, а не вижда баба му с корсата пред мен, която и гасне колата и като светне зелено чака да "озрее". Но, ако вместо мен е някой със 7-ма серия БМВ, Q7 и т.н. защо не му бибка. Стои и чака. На тези с голфовете се наемаме. Казвам голфове, но това се случва и на други колеги(шофьори) с други марки коли.
А таксиметровите шофьори са най-опасни от всички. Няма човек, с каквато и марка кола е, да не имал премеждия с таксиджия. Към тях може да дабавим и тарикатите с новите коли, които хем карат по пътища които не познават добре, хем и не дават да ги изпревариш. Газ до дупка на правите, с двата крака на спирачката и с 30 завоите. После аз съм им виновен, как някой с голф ще ги изпревари.
Опелисти, рендараджии, бмв-пилотите. Във всяка марка има ненормалници. Със старото ми Сузуки Суефт беше същото. Не може една асфалтна въшка да се движи пред него.
Келеши много по пътя. Карам си нормално по пътя Пловдив - Пазарджик - 100-110(по някога 140). Приближава ме някакъв с тойота, светка къси-дълги-къси-дълги - ще счупи лоста от зор да мине. Мърдам вдясно - викам си минавай, ама си объркал пътя - Рогошко е в другата посока. Тръгва да изпреварва и какво - "половин час" изпреварване - аз карам със 100, той - със 103. И к`ъв беше тоя зор.
И масово шофорите са неграмотни. Настига ме, кара плътно зад мен, бипка, нерви се се пъне, а не може да прочете стикера "БЕБЕ В КОЛАТА!". Всеки е виновен на другия, че кара пред него.
Така че, най - лесно е да се плюят голфаджиите - вече има изргадрено менение.

От голфаджии отидохме към Идиоти по пътя. И един виц за накрая да резведрим обстановката.

Автоинструктор съветва курсист.
- Момче, запомни какво ще ти кажа, най-много трябва да се пазиш от пияните шофьори. Ако заподозреш, че някой е пиян, веднага спирай и го изчакай да отмине.
На второ място по опасност са таксиджиите и маршрутките. Те правят каквото си искат, спират рязко и не дават никакви мигачи.
На трето място са мотористите. Те са луди младежи, които се мислят за безсмъртни и карат с 200 в града.
- А жените шофьорки?
- Ееех - въздъхнал инструкторът - щом ме питаш ще ти кажа. Жената шофьор е като пиян таксиджия на мотор.

Последна промяна от swifter на Нед 18 юли 2010 17:40, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
mitrex
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitrex » Нед 18 юли 2010 17:37

Stefan написа:
mitrex написа:... дръпки...

mitrex, снимката ти от аватара не е ли от едно уширение малко над Чепеларе :?: Точно тук Голфаджийте обръщат след като се дърпат на правата малко по-надолу mhihi

По темата: Всеки шофьор прави изцепки било то с Голф или каквато и да е друга кола. Невярвам да има някой, който да си сложи ръката на сърцето и да каже, че е безгрешен докато шофира. Друг е въпроса, че наще журналисти и репортери понякога са рядко тъпи, че и един материал като хората немогат да представят :screwy[/quot

точно там е колега :да: ходих на разходка до Пампорово :drunk :beer

Потребителски аватар
G-HELL
Автомобил: Golf MKIII
Двигател:

Мнениеот G-HELL » Нед 18 юли 2010 18:44

mitrex написа:това цитат е от друг форум,за мотори,но мноооого показателен :
8. Пази се от "мотористите" в голфове. Това са едни от най опасните участници в движението. Няма смисъл да си правиш дръпки със тях, просто приемаш факта, че тръгваш по-бързо от тях на кръстовище и няма какво да им доказваш.

Мда няма смисал да се дърпат с мен понеже, няма да им обърна и грам внимание колкото и да ми прецъкжат на фарове и да се изравняват после с мене и после да карат 200 метра успоредно на мене и после да ме изпреварват и да ми цъкат аварийни.По-умният отстъпва :beat_butt2 Ако ще се гоня ще сложа вр6, който ще турбинирам и ще го правя само за драг (по-писти) не с умрелите си Кастри "Жи Си Айки" и Бравота "1000V" да се правят на вървежни и да приказват как "ГоУфувити" били трошки, били се чупели и били селски коли :beat_butt2 Мога да си го преместя в другия крачол :Mr Green Fun :screwy mhihi

swifter написа: - А жените шофьорки?
- Ееех - въздъхнал инструкторът - щом ме питаш ще ти кажа. Жената шофьор е като пиян таксиджия на мотор.

Един приятел беше казал: Жена шофьор - е*бан шофьор. Нищо лично към колежките :oops: Все пак има и такива които се справят доста добре зад волана :wink: :banana

Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nafta » Нед 18 юли 2010 19:28

Аре да не намесваме други марки, а?
Като плювате по всички останали доказвате какви сте.Дразните се, че ви викат голфаджии.
Ми дразни се, ама си трай.
АБД-то ти далеч не е бегачка mhihi

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Нед 18 юли 2010 19:40

В интерес на истината най - много селски тунинг виждам по Голф, Кадет и Астра. Това са най - масовите коли и съответно най - достъпни за идиотчетата. Инак и аз имах Голф и бях доволен от него.

Потребителски аватар
speedvw
Автомобил: VW GOLF 3 Dark Grey
Двигател: ABD-AAV-RP 1992

Мнениеот speedvw » Нед 18 юли 2010 19:49

Всичко си е до човека.Колата е само за придвижване... А колкото до abd-то Nafta твоята астра също е 1.4 така че :don't worry

Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nafta » Нед 18 юли 2010 20:07

Да, ама не съм тръгнал да кормя моторчето и да слагам C20LET :D .Иначе ми се иска де... :twisted: :bowdown

Потребителски аватар
Zerga3GT
Автомобил: Golf A3
Двигател: ABU 94
Контакти:

Мнениеот Zerga3GT » Нед 18 юли 2010 21:16

Вярно е че кадета астрата и голф двойките са масови коли и съм виждал доста селски изпълнения както на пътя така и върху колата(тюнинг)
Ако съдим по разсъжденията на хейтърите че голфа е каруца и т.н. Каква кола е VW GolfMK5 R32 сигурно е каруца с тип Гуменка(с гумени колела в повечето случай с главини и джанти от москве)

големи тапанари има да знаете

И единственото нещо което мога да направя да не обръщам внимание на това което става около мен :обичам ви

Потребителски аватар
GREEN_lADY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Пон 19 юли 2010 9:01

тая тема отива към :bishop

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 19 юли 2010 10:55

Този форум винаги е бил и ще бъде толерантен към другите марки автомобили, както и към техните фенове. В този ред на мисли, без всякакво значение за същията този форум е кой какво е написал за нас. Тесногръди хора ще има винаги и не смятам за нужно да обсъждаме всяко такова изказване.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”