Призовавам за бойкот на автомивките

rosy написа:Разсъждавам си аз. В редките случаи когато колата отива на автомивка (редки защото на къщата на 5 мин от София съм си взел водоструйка и я мия сам), процедурата е следната. Напръскват я с неква бяла пияна, измиват я и я подсушават с некъв парцал. Вътре бърза прахосмукачка, леко забърсване и това е. 10-12 мин общо= 15 кинта. Процедурата е почти индентична с повечето автомивки и навсякъде вътре и вън е 15 кинта. Нещо не ми се вижда честна тази цена![]()
Призовавам за бойкот на автомивките
AmW написа:При мен е - вътре, вън, въздуховодите - 30мин. 20лв.
rosy написа:AmW написа:При мен е - вътре, вън, въздуховодите - 30мин. 20лв.
Много ве, хич не ми харесват тези цени
Accept certain inalienable truths: Prices will rise. Politicians will philander. You, too, will get old. And when you do, you'll fantasize that when you were young, prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
Приемете някои вечни истини: цените ще растат. Политиците ще флиртуват. Вие също ще остареете. И когато го направите, ще си въобразявате, че когато сте били млади, цените са били поносими, политиците благородни и децата са уважавали възрастните.
IceHeart написа:Колегите по-горе са прави, че всичко е до вкус и до избор! Никой не те кара насила, и неможеш да кажеш на никой на каква цена да си продава стоката! Ако не ти харесва подминаваш! Аз лично колата си я мия сам, и почиствам сам! Имам свободно време и така! Може да го правя 1 път в месеца но знам че си го правя както трябва! Но не е там работата, ние искаме да е тънко и да ни направят колата като чисто нова! Относно колегата пуснал темата! Както казваме самите ние "Кеф цена няма"
enigma79 написа:IceHeart написа:Колегите по-горе са прави, че всичко е до вкус и до избор! Никой не те кара насила, и неможеш да кажеш на никой на каква цена да си продава стоката! Ако не ти харесва подминаваш! Аз лично колата си я мия сам, и почиствам сам! Имам свободно време и така! Може да го правя 1 път в месеца но знам че си го правя както трябва! Но не е там работата, ние искаме да е тънко и да ни направят колата като чисто нова! Относно колегата пуснал темата! Както казваме самите ние "Кеф цена няма"
За почистването да,но за изпирането не става в къщи,трябват и необходимите уреди,иначе в колата остава влага и ако препарата е някакъв евтин джоз,могат доста поразии да станат
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 83 госта