ISRalien написа:.....
Преди 2-3 години викторито не беше 86ст. и джойнта не беше левче.
ISRalien написа:.....
KirilGeorgiev написа:За 15 минути като измият кола като хората аз ще се гръмна.Лошото е че хем даваш 15 кинта хем колата е само замазана.
koby написа:KirilGeorgiev написа:За 15 минути като измият кола като хората аз ще се гръмна.Лошото е че хем даваш 15 кинта хем колата е само замазана.
имам приятел който има на самообслъжване
1лв-препарат
1лв-пароструйка/водоструйка взависимост от сезона и желанието на клиента
1лв-прахосмукачка
=3 левчета
сърди се на себеси как си си е измил
koby написа:имам приятел който има на самообслъжване
enigma79 написа:Това нещо него разбирам![]()
Това в магазин за 1лев ли е?
koby написа:koby написа:имам приятел който има на самообслъжване
Това нещо него разбирам![]()
enigma79 написа:koby написа:koby написа:имам приятел който има на самообслъжване
ами ако си беше направил малко усилие да прочетеш какво съм написал като хората щеше да разбереш
enigma79 написа:koby написа:koby написа:имам приятел който има на самообслъжване
ами ако си беше направил малко усилие да прочетеш какво съм написал като хората щеше да разбереш
[/quote]Айде професоре,тогава ми обясни,какво ще рече''1лв-препарат''Да знам че има препарати и от 3лв тубата,ама виждал ли си пораженията от такъв препарат,е аз съм виждал и даже тука в форума имаше една тема за София и една автомивка,отлепяне на тапицерията,може и други работи да станат
Weezy написа:enigma79 написа:koby написа:koby написа:имам приятел който има на самообслъжване
Айде професоре,тогава ми обясни,какво ще рече''1лв-препарат''Да знам че има препарати и от 3лв тубата,ама виждал ли си пораженията от такъв препарат,е аз съм виждал и даже тука в форума имаше една тема за София и една автомивка,отлепяне на тапицерията,може и други работи да станат
Weezy написа:Предполагам колегата е имал предвид - 1 лв., за да ползваш препарата, 1 лв., за да ползваш водоструйка и т.н. : )
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта