Голф4 1.9СДИ прекъсва
Голф4 1.9СДИ прекъсва
Оборотомера стои на 1000 а двигателя се тресе, прави го и когато колата се движи до 2000 об/мин. след това двигателя си заработва гладко. На КТС не отчита никакви грешки. Виждал съм подобно тресене при тди от маховика но при мен е с обратен съединител!
Re: Голф4 1.9СДИ прекъсва
Признаците са на неработеща дюза, но никакъв пушек не изкарва от ауспуха! А и тресе все едно не работят поне две дюзи.
Привет
Преди 6 години имах ТДИ Пасат със същия проблем но придръпваше при ниски обороти като при бензин с лоша центровка! При мен проблема излезе помпата.Смениха я в Автотрейд а аз си я купих от Германия!След това новата карах 200 000 а колата продадох на 380 000. Сега имам 3 служебни Кадита СДИ Всичките са със същата помпа без жило а с вакуум но ТДИ имаше турбина! Проблемът не можа да се хване на тест а го рабраха в София сервиз на бош след като разглобиха помпата! Тогава искаха 1000лв за ремонт и 1м гаранция но предпочетох 1700 с куриер за 3 дни а след още 2 Пасата беше като нов!
Гаранция дали при теб е така няма но това е от мой личен опит!
П.П. Доста неще ми смениха в сервиза преди да го разберат-тогава нямаха опит сега не знам!
Преди 6 години имах ТДИ Пасат със същия проблем но придръпваше при ниски обороти като при бензин с лоша центровка! При мен проблема излезе помпата.Смениха я в Автотрейд а аз си я купих от Германия!След това новата карах 200 000 а колата продадох на 380 000. Сега имам 3 служебни Кадита СДИ Всичките са със същата помпа без жило а с вакуум но ТДИ имаше турбина! Проблемът не можа да се хване на тест а го рабраха в София сервиз на бош след като разглобиха помпата! Тогава искаха 1000лв за ремонт и 1м гаранция но предпочетох 1700 с куриер за 3 дни а след още 2 Пасата беше като нов!
Гаранция дали при теб е така няма но това е от мой личен опит!
П.П. Доста неще ми смениха в сервиза преди да го разберат-тогава нямаха опит сега не знам!
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
най-вероятно е от помпата някой имат фабричен дефект можи центровката да не е добре
Започна да го прави преди 3-4 месеца тогава се оправяше, правеше го само след като съм карал извънградско, но от 1-2 седмици насам това тресене неспира! Ако е помпа възможно ли е да ме остави на пътя?
Към кой сервиз да се насоча за ремонт?
Към кой сервиз да се насоча за ремонт?
Върни се в “Дизелови агрегати”