Пробил ли е кабела
- mafiota
- Автомобил: Audi A6 C5
- Двигател: APU
Re: Пробил ли е кабела
аз лично на старият ми пасат бях доволен от шампион
enigma79 написа:fed написа:Еми щом караш само на газ невиждам защо ти е тва кабелче навито там ..
Защото ако го няма,няма да кара на газ
Колега чети по горните постове и ако не верваш,вземи и разпитай,преи да махаш''излишни'' неща по колата
Неправилно се изразих, съжалявам ако съм подвел някои - исках да кажа че може да се направи свързване без кабелчето което е навито на кабела за да превключва при определени обороти от бенз на газ, при положение че колегата кара само на газ.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Дам, тоя кабел ми е ясен и защо е навит там. Без него обаче пали на газ и след малко гасне, все едно продължава да си мери там нещо въпреки че не би трябвало, моята кола обаче е някакво изключение.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
К.Одаджийски написа:Дам, тоя кабел ми е ясен и защо е навит там. Без него обаче пали на газ и след малко гасне, все едно продължава да си мери там нещо въпреки че не би трябвало, моята кола обаче е някакво изключение.
Не е изключение

Този кабел го имат повечето автомобили без значение дали автоматично минават на газ или директно си палят.
Направен е с цел ако си на контакт, а колата не работи да не пуска газ

- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Ако искаш да пробваш и с още един комплект стари свещи - пазя си старите NGK BUR6ET.
Карах с тях до преди няколко месеца. Колата започна да прекъсва и да се дави на газ. Заложих на свещи, оказа се кабел. Направо се беше извадила лулата.
Свещите не са идеални, но май има каране все още в тях.
П.П.: Не съм сигурен и дали са предписвани за PF.
Карах с тях до преди няколко месеца. Колата започна да прекъсва и да се дави на газ. Заложих на свещи, оказа се кабел. Направо се беше извадила лулата.
Свещите не са идеални, но май има каране все още в тях.

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
escrime написа:Ако искаш да пробваш и с още един комплект стари свещи - пазя си старите NGK BUR6ET.
Свещите не са идеални, но май има каране все още в тях.![]()
Точно такива сложих! Благодаря за предложението!