не светва лампата на маслото при контакт
- maleksov
- Автомобил:
- Двигател:
не светва лампата на маслото при контакт
Ами,заглавието си казва проблема.Доста четох из форума,но не можах да намеря нещо,което да ми помогне.Значи Полото е 96 година.При контакт контакт лампата за маслото не светва.Всички други лампи (за вода и прочие) си работят нормално.Проблемът е,че тръгвам на път и искам да съм готов от рано. Признавам,че не съм мн запознат с устройството на колицата,тъй че може и да питам глупости.Зумер има ли това нещо? Как да започна с търсенето на проблема? И ако трябва да демонтирам таблото как да го направя? Не знам и къде се намират датчиците за налягането на маслото.Стария Москвич ни беше лесен и си го оправяхме без проблем. Ще ви бъда благодарен,ако помогнете
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
Re: не светва лампата на маслото при контакт
изгоряла ти е крушката,ако е от атчик проблема лампата би мигала,има зумер,споко..
- mirogti1983
- Автомобил:
- Двигател:
от както си я купил ли не свети или от скоро . по добре и направи една диагностика с vag-com щото може някои нарочно да е изкормил лампата пък и зумера ако нещо е пищял много . ами в някои сервизи така им е по лесно да оправят проблема 

- maleksov
- Автомобил:
- Двигател:
Колата я ползваме от 3 години. От вчера прави тази мизерия.
А таблото как да го сваля за лампата?
А таблото как да го сваля за лампата?
Провери си кабела на датчика на маслото на главата. Когато обувката не дава добър контакт и спита да свети .
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”