Ахтопол и още...

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Ахтопол и още...

Мнениеот velinsl » Пон 19 юли 2010 17:28

Интересува ме мнението ви за това курортно градче.
Тази година искам да разнообразя малко и ме интересува плажовете хубави ли са?
Има ли дискотеки и жива музика(естествено не на едно място)?

Последна промяна от velinsl на Нед 29 авг 2010 21:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
JaDaWiN
Автомобил: [VW Golf 3][VW Passat B5.5]
Двигател: [AHU 1996 ][AVF 2002]

Re: Ахтопол

Мнениеот JaDaWiN » Пон 19 юли 2010 17:37

Бях преди 3-4 години и беше ужас. Няма грам дискотеки, не е гъч като Приморско и Китен и е само бунгала. До колкото си спомням, плажа не беше лош. Това е моето мнение, но пак козвам - така е било отдавна. Може сега да е различно.

Потребителски аватар
velinsl

Мнениеот velinsl » Пон 19 юли 2010 17:45

Вече виждам и обяви за квартири в къщи. Има напредък :D .

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Пон 19 юли 2010 17:51

Ако търсиш хубави плажове и заведения, Приморско определено ще ти допадне повече!

Потребителски аватар
dj_runner
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_runner » Пон 19 юли 2010 18:20

Синомореццццццццц!

Потребителски аватар
velinsl

Мнениеот velinsl » Пон 19 юли 2010 21:02

Искам и до плажа да може да се ходи пеш и да е хубав - без камъни.
На Приморско не се ли ходи с кола на плажа?

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Пон 19 юли 2010 21:12

velinsl написа:Искам и до плажа да може да се ходи пеш и да е хубав - без камъни.

Не мисля, дори и да си отседнал в другия край, плажа пак не е далеч. Предполагам си мислиш за плаж Перла, той е малко по далеч!

Потребителски аватар
JaDaWiN
Автомобил: [VW Golf 3][VW Passat B5.5]
Двигател: [AHU 1996 ][AVF 2002]

Мнениеот JaDaWiN » Пон 19 юли 2010 23:06

На Приморско има тамън два плажа, на които, ако си в пределите на града, можеш да си стигнеш пеша. Настроението е на макс, eвтинийка е, а да не говорим, че Китен е на час и половина влачене пеша(или с безплатен автобус до ММЦто(La Piovra)). Абе на 6 е там. :beer

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Пон 19 юли 2010 23:17

JaDaWiN написа:Абе на 6 е там. :beer

Освен всичко това цените са извънземни,за храна ползвах заведението 'Лилия'.За 20 лева обяд двама човека трудно стават от масата.Чалгата не е на мода по заведенията,след 00.00 часа не се вдига джангър.Магазини бол всякакви,цени по-ниски от тук..препоръчвам градчето отвсякъде.До Ахтопол пътя е за "куцо магаре марелей" дупка до дупка.Селото е красиво,бабите те причакват за стая и рипат в колата сами mhihi .Но е скука,за спокойни душици.

Потребителски аватар
velinsl

Мнениеот velinsl » Пон 19 юли 2010 23:18

ivo_555 написа:
velinsl написа:Искам и до плажа да може да се ходи пеш и да е хубав - без камъни.

Не мисля, дори и да си отседнал в другия край, плажа пак не е далеч. Предполагам си мислиш за плаж Перла, той е малко по далеч!

Бил съм там точно един пт на плаж. Беше като се влезе в града от едно кръстовище в дясно и след известно време си стигаше. Е то 2км също може да се проходят пеш, но тия крака не см ги намерил на улицата :D . Търся нещо на 5-6мин да е от плаж и център. Дали не ставам много алчен в предпочитанията си!?

bobocamaro написа:

...Но е скука,за спокойни душици.

Това е най-насочващото изречение в тази тема до сега. Благодаря.

Мисля да пусна отделна тема за курортите в България.

Потребителски аватар
olele39
Автомобил: Sharan
Двигател: AUY 4motion

Мнениеот olele39 » Вто 20 юли 2010 7:24

Вчера се върнах от Ахтопол. Плажната ивица е дълга 2км. и хич не е далече от центъра на града. Има нова дискотека на плажа, но още не работеше. Тази година градчето като цяло ми хареса повече от миналата. А и цените ми се сториха по-ниски, отколкото в София. Ако нещо друго те интересува - питай ме. Аз знам, защото доста често ходя там :banana

Потребителски аватар
Fen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Fen » Вто 20 юли 2010 8:54

Аз съм ходил преди няколко години (3 мисля) и не беше лошо. Спокойно градче е, нищо общо с лудницата на Приморско, Созопол и подобни. Бях в къща за гости, не в бунгала, а условията си бяха доста прилични (приятел ходи миналата година в някакво хотелче). Имаше си достатъчно заведения. Помня някаква дискотека на един кораб, незнам дали още я има.

Плажа не беше нещо особено, бива горе долу. Ние ходихме често до Синеморец на плаж.

Като цяло ми хареса, особено ако търсиш повече почивка. Сега незнам дали се е променило много.

Потребителски аватар
velinsl

Мнениеот velinsl » Вто 20 юли 2010 9:41

olele39 написа:Вчера се върнах от Ахтопол. Плажната ивица е дълга 2км. и хич не е далече от центъра на града. Има нова дискотека на плажа, но още не работеше. Тази година градчето като цяло ми хареса повече от миналата. А и цените ми се сториха по-ниски, отколкото в София. Ако нещо друго те интересува - питай ме. Аз знам, защото доста често ходя там :banana

Има ли работеща дискотека към момента изобщо?
Водата на плажа чиста ли е(в смисъл не като на Сарафово - на дълбочина на коленете - вече не се виждат пръстите на краката)?

Потребителски аватар
olele39
Автомобил: Sharan
Двигател: AUY 4motion

Мнениеот olele39 » Вто 20 юли 2010 16:49

Водата беше топла, равна и прозрачна. Работеща дискотека ще има на 1-ви август, предполагам, тази на плажа. Не забравяй, че градът се стреми да привлече семейства с деца или внуци. Младежката аудитория и нейните забавления (дискотеки, жива музика и т.н.) не са приоритет. Пълно е с градинки, пейки, люлки, катерушки, батути. Има и лунапарк. Има и кротки, вкусни и пивки кръчми. :Mr Green Fun Въобще, ако търсиш спокойно и улегнало място за почивка - отивай. Ако търсиш интензивен и разнообразен нощен живот :кючек: може да останеш разочарован.

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Сря 21 юли 2010 9:04

velinsl написа:
ivo_555 написа:

Бил съм там точно един пт на плаж. Беше като се влезе в града от едно кръстовище в дясно и след известно време си стигаше. Е то 2км също може да се проходят пеш, но тия крака не см ги намерил на улицата :D . Търся нещо на 5-6мин да е от плаж и център. Дали не ставам много алчен в предпочитанията си!?

bobocamaro написа:

...Но е скука,за спокойни душици.

Това е най-насочващото изречение в тази тема до сега. Благодаря.

Мисля да пусна отделна тема за курортите в България.

Аз не ти казвам да отседнеш извън града все пак, може да си намериш квартира или хотел, който хем да е на центъра, хем на 2 мин от плажа. Имам предвид, че Приморско не е чак толкова голям град, може би ти просто не си свикнал да вървиш.

Върни се в “Пътеводител”