Dorian написа:Моя е AHF 110к.с. и събира точно 3,9 литра и е на макс незнам къде събирате 4,5 л.![]()
Аз не знам ти как я караш 3,9л

Моята е точно 4,5л.
Dorian написа:Моя е AHF 110к.с. и събира точно 3,9 литра и е на макс незнам къде събирате 4,5 л.![]()
stenly_m написа:Единият е 4ка другият 3ка...най-вероятно от там идва разликата нищо, че моторите като код са едни...знае ли човек, пък и защрихованото поне на моята щека не е макс а е средата...макса е на горната чупка...
morfei1 написа:Ludiq написа:Да не сме с различни щеки.
Може да му е сменян картера на Иво
morfei1 написа:4-ри смени по 1л = на една безплатна смяна
hooligan_sk написа:morfei1 написа:Ludiq написа:Да не сме с различни щеки.
Веднага ви давам обяснение. И аз сипвах 3,9 и беше до горе. Сега сипвам 4,5л - просто попаднах в масларница където точат и маслото от филтъра с помпа. Ако не се източи - 3,9л
Ludiq написа:hooligan_sk написа:morfei1 написа:Ludiq написа:Да не сме с различни щеки.
Веднага ви давам обяснение. И аз сипвах 3,9 и беше до горе. Сега сипвам 4,5л - просто попаднах в масларница където точат и маслото от филтъра с помпа. Ако не се източи - 3,9л
Там няма 600мл.
hooligan_sk написа:morfei1 написа:Ludiq написа:Да не сме с различни щеки.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 29 госта